Solbriller på afbetaling

Selvom du kan finde mange billige solbriller, er det ikke altid den bedste løsning. Solbriller er nemlig ikke kun en ting, der gør noget godt for dit outfit og dit look. De er også afgørende i forhold til at beskytte dine øjne. Det er derfor vigtigt med solbriller i høj kvalitet, så du undgår solens skadelige stråler, støv, snavs m.m.

Kvalitetssolbriller kan være en stor udgift i dit månedlige budget. Men hvis du ikke har penge nok på bankkontoen til et par nye solbriller, kan du benytte dig af en fleksibel og smart løsning. Du kan nemlig købe solbriller på afbetaling.

Find solbriller på afbetaling hos flere online forhandlere

Undrer du dig over, at du kan købe solbriller uden at betale hele beløbet på én gang, og hvor der er mulighed for det? Så kan du her se en oversigt med online butikker, hvor det er muligt. Du kan for eksempel benytte dig af:

Spartoo.dk

Dengang Spartoo.dk startede, var det med henblik på at sælge komfortable sko. De har i dag udvidet deres sortiment således, at du også kan købe accessories. Blandt deres accessories finder du solbriller til både mænd, kvinder og børn. De fører et hav af solbriller i alle mulige former og farver, hvorfor der er noget for enhver smag. Ønsker du at bruge en afbetalingsløsning hos Spartoo.dk, har du to valgmuligheder. Du kan bruge Klarna, som er en betalingsløsning, hvor du deler din betaling op i flere afdrag. Derudover kan du betale med kort og afdrage over tre gange.
Se priser / Læs mere
 

Bubbleroom.dk

Bubbleroom.dk er et sandt paradis for kvinder. De har et rigtig godt udvalg af solbriller, hvor du blandt andet finder kendte solbrillemærker som Moschino, Quay Australia og Marc Jacobs. Har du også brug for tøj eller andre accessories, kan du ligeledes finde disse produkter hos Bubbleroom. Vælger du at købe solbriller eller andet, har du mulighed for at få en Bubbleroom-konto. Med denne konto kan du dele din betaling op i rater i op til 36 måneder.
Se priser / Læs mere
 

Hvorfor er det en god idé at købe solbriller på afbetaling?

En afbetalingsløsning er ideel for dig, der eksempelvis skal på ferie. Dit feriebudget er måske allerede brugt på at betale for rejsen og opholdet. Du står dog lige og mangler et par solbriller, inden du skal afsted, da de gamle er knækket.

Det kan hurtigt blive en dyr affære, da solbriller kommer i mange prisklasser. Derfor kan det være fornuftigt at købe solbriller, hvor du betaler i små bidder. Det betyder nemlig, at du kan dele betalingven op i flere mindre portioner. Vælger du denne betalingsmulighed, kan du komme på ferie uden et overtræk på bankkontoen.

Du skal dog være sikker på, at du har til de faste månedlige afbetalinger, når du køber solbriller på afbetaling. Er du det, er der ikke noget i vejen for, at du benytter dig af muligheden for at købe på afbetaling.

Få fingrene i designersolbriller på afbetaling

Få fingrene i designersolbriller på afbetaling

Der er ikke nogen tvivl om, at solbriller i høj kvalitet godt kan gøre et stort indhug i dit budget. Designersolbriller koster nemlig en del mere end solbriller, du kan købe til billige penge på et kræmmermarked. Kvalitetssolbriller koster typisk fra omkring 1.000 kroner og opefter.

Har du et brændende ønske om, at dine solbriller skal være fra et kendt kvalitetsmærke, skal du altså regne med, at de ikke er helt billige. Det er derfor, at mærke solbriller på afbetaling er en fordelagtig løsning.

På den måde kan du nemlig vælge lige præcis de solbriller, du har mest lyst til at købe uden, at du skal skele alt for meget til prisen. I stedet for at du køber et par billige solbriller, som du aldrig rigtig vil blive glad for, kan du vælge at købe dyrere solbriller, hvor du deler betalingen op.

Det kan også være en god idé at holde øje med, hvornår de forskellige online butikker har udsalg på solbriller. Hvis du finder dine næste mærkesolbriller til en god pris, kan du købe dem nu og betale senere og herved spare en masse penge.

Sådan vælger du de perfekte solbriller

En grundlæggende tommelfingerregel er, at du bør sigte efter at købe solbriller, der supplerer dit ansigts egenskaber snarere end at understrege dem. Har du et lille ansigt, bør du ikke bruge store solbriller og omvendt.

Relateret artikel: briller på afbetaling

Runde briller matcher en firkantet ansigtsform, mens firkantede briller er gode til en rund ansigtsform. Har du et ovalt ansigt, er det en fordel at vælge brede solbrillestel.

Der er dog ingen regel uden en undtagelse, og det gælder også i forhold til hvilke solbriller, der passer til hvilke ansigter. Det forholder sig nemlig således, at trekants- og hjerteformede ansigter sagtens kan bære solbrillestel, der afspejler ansigtsformen.

Når du har fundet frem til den perfekte form, kan du begynde at kigge på solbrillernes materiale og farver. Vælg eksempelvis ikke solbriller i en metalfarve, der ikke matcher dine smykker. Det er heller ikke en god idé at vælge et stel i farver, der ikke passer sammen med resten af din garderobe.

Sidst men ikke mindst bør du kigge på relevante tekniske specifikationer. Herved kan du være sikker på, at du får et par solbriller, der ikke bare ser godt ud, men også er funktionelle. Det er nemlig en fordel, hvis dine solbriller beskytter dine øjne mod Uv-stråling på bedste vis.

Vælger du at købe solbriller på afbetaling, kan du få netop det par solbriller, der opfylder dine behov både i forhold til design og funktion.

Er det dyrt at købe solbriller på afbetaling?

En del mennesker tror, at det stadig er dyrt at købe ting og sager på afbetaling. Det er det heldigvis ikke længere, hvorfor det godt kan betale sig at købe eksempelvis nye solbriller på afbetaling.

Eftersom der er kommet en stor konkurrence om forbrugernes gunst hos diverse online butikker, er det nu muligt at købe produkter på afbetaling uden høje renter og irriterende gebyrer. Det kan du, som forbruger, drage stor fordel af.

Mange steder kan du selv sammensætte din afbetalingsmulighed således, at du kan afdrage i det tempo, som du og dit budget har det bedst med. Det betyder, at du kan få luft i dit månedlige budget eller, at du måske har råd til at købe to par solbriller i stedet for kun et enkelt par.

iPhone 12 Pro på afbetalingNYHED: 328 kr.
+