Samsung Galaxy S9 på afbetaling

Køb Samsung S9 – Klik her

Samsung Galaxy S9 – revulotionærende teknik i lommestørrelse

Gang på gang formår Samsung at sende fantastiske mobiler med de smarteste funktioner ud på markedet, og Samsung Galaxy S9 er ingen undtagelse. Mobilen er spækket med den nyeste teknologi på alle de vigtigste punkter og er hurtigt blevet placeret i topfeltet af smartphone kapløbet. Mobilen ligger godt i hånden og har et balanceret og lækkert udseende.

Fuldskærm med Samsung Galaxy S9 afbetaling

Med en stor skærmstørrelse på 5.8 tommer er Galaxy S9 både perfekt til filmafspilning, videoopkald og spil. Forsiden er optimeret efter skærmen, som strækker sig fra side til side, så der ikke er noget pladsspild langs kanten. Størrelsesforholdet mellem højden og længden er på 18.5:9, hvilket giver et biografisk billede, der optimerer det grafiske materiale. Med sine 570 ppi (pixels per tomme) har mobilen et knivskarpt billede, der ligger i top blandt konkurrenterne.

Intelligent baggrundslys i Samsung S9

En fantastisk billedkvallitet i sig selv er ikke altid nok. De fleste kender følelsen af at gå udenfor i skarpt sollys. Det kan være svært at se præcis, hvad der foregår på skærmen i et sådant lys. Men ikke længere! Med Samsungs Advanced Contrast Enhancement justerer mobilen selv hvor meget lys, der er brug for i alle typer af omgivelser. Det beyder også, at hvis du får brug for mobilen om natten, er lysniveauet skruet ned på forhånd, så du ikke bliver blændet af at låse mobilen op.

Samsung Galaxy S9 på afbetaling – Øjeblikkelig oversættelse

Vi må indse det på forhånd: der er så mange forskellige sprog i verden, at det er umuligt at mestre dem alle. Men det behøver du heller ikke. Det gør Galaxy S9 for dig. Bare tag et billede af den tekst, som du vil oversætte og bed Bixby om at fortælle dig, hvad det betyder på dansk. Øjeblikkelig oversættelse er et must på rejser, især til lande hvor majoriteten ikke taler engelsk. Det er også en glimrende hjælp til at forstå et sprog lettere.

Intelligent låse-op funktion med Samsung S9

Med 6 forskellige metoder til at åbne din smartphone behøver du aldrig at bekymre dig om at glemme din kode igen. Galaxy S9 kan både skanne dit øje, genkende dit ansigt, godkende fingeraftryk og have kode på selve mobilen i mange forskellige udformninger. Det gør, at du altid vil have hurtig adgang til mobilen, når du skal bruge den, mens den er sikret imod nysgerrige personer, der ikke har din adgangskode.

Samsung er Vand- og støvafvisende

Du behøver ikke længere være bekymret for at bringe din smartphone med dig på badeværelset, til stranden, i regnvejr eller ved badebassinet. Galaxy S9 har Ingress Protection, som beskytter mobilen imod vand helt op til 1.5 meters dybde i op til 30 minutter. Det er bedre beskyttelse end den nye iPhone X!

Unik kameralinse

Den nyeste teknologi fra Samsung har bragt endnu et vidunder – kameraet, der kan tilpasse sig ligesom et menneskeøje. Det betyder, at kameraet automatisk justerer for det lys, der bliver opfanget, så selv billeder taget i mørke bliver flotte og skarpe. Slut med at skulle finde ”det perfekte lys”, inden du kan tage billeder eller bruge blitz for at kunne se, hvad der er foran kameraet. Kameraet har desuden et indbygget OIS system, som stabiliserer billeder, selv når du er i bevægelse. Og så kan du oven i købet optage videoer med ”Super Slow-mo” effekt, hvilket er mere end dobbelt så langsomt, men lige så skarpt som almindelig slow-motion.

Virtuel reality emoji med en enkelt selfie

Vær med på den seneste tilføjelse til sociale medier: VR emojis. Med kameraet kan du fange dine ansigtstræk og kopierer dem til din personlige avatar, som du kan skabe ved hjælp af en enkelt selfie. Se en mini-version af dig danse de samme trin, som du er kendt for, eller rulle med øjnene, når personen, du chatter med, kommer med en far-joke. De mange færdiglavede skabeloner for din avatar kan hjælpe dig til at udtrykke dig selv, hvor ord bare ikke er nok.

Brug kameraet som vejviser

Selv hvis du har boet i den samme by hele dit liv, er der helt sikkert stadig nye oplevelser, der venter rundt om hjørnet. Men det er ikke altid let at finde ud af, hvad det faktisk er. Brug dit kamera og Samsungs smarte medhjælper Bixby til at finde restauranter, attraktioner, butikker og meget mere nede af den nærmeste gade. Funktionen tillader dig også at finde billeder, der minder om, hvad du har foran dig, eller fortæller dig hvor mange kalorier, der er i den snack, du tager et billede af.

Lækre detaljer

Samsung Galaxy S9 er spækket med smart teknologi, som helt sikkert vil give beundrende blikke fra din omgangskreds. Den har trådløs opladning, så du ikke er bundet til at sidde ved siden af en stikkontakt med en kort og klodset ledning. Der er både AP og RAM nok til at kunne køre alle de nyeste mobile spil og hurtigt navigere rundt i de forskellige apps. Mobilen har den nyeste internetforbindelse, kaldet LTE, som gør surfing og downloads til en fornøjelse. Den har indbygget beskyttelse imod datatyve – på hele 5 niveauer. Og så er højtalerne fra AKG med Dolby Atmos hardware, hvilket sikrer en fantastisk lydoplevelse, selv uden ekstra udstyr.

Med Kviklån og køb på afbetaling bliver prisen overskuelig

Samsing Galaxy S9 er ikke blot en mobil, men en ægte følgesvend. Luk op for uendelige muligheder med det fantastiske kamera, få hjælp fra den intelligente Bixby og mærk forskellen mellem en gennemsnitsmobil og en mobil i verdensklasse. Og til en pris fra 6.700 kr uden abonnement er det en mobil uden sammenligning. Hvis du ikke lige har 7.000 kr i gemmerne til en ny mobil, så har vi løsningen. Med et kviklån bliver det nemt og overskueligt at få fingrene i dette teknologiske vidunder. Se f.eks. L’easys lån på denne smartphone, hvor en lav, rentefri, månedlig ydelse sikrer, at du kan bestille mobilen med det samme og komme i gang med at afprøve alle de smarte nye funktioner.

Vælg det rigtige abonnement fra start

Det er så ærgeligt at løbe tør for data halvvejs gennem måneden. Sørg for at oprette et abonnement med rigeligt med data, så du altid kan være opdateret på, hvad der sker omkring dig. Med en skærm i så høj kvalitet som Samsung Galaxy S9 bliver det svært at forestille sig en verden uden.

Sidst opdateret