Samsung Galaxy S21 på afbetaling

Samsung Galaxy S21 er efterhånden ved at være en ældre Samsung Galaxy model og vi anbefaler derfor at du i stedet tager et kig på S22 eller S23, når det kommer til at skulle købe på afbetaling.

Samsung Galaxy S22

205,- / måned

Samsung Galaxy S21

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19.56%. Samlet kreditbeløb 9.194 kr. ÅOP 20,97%. Den månedlige ydelse 205 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 16.320 kr. Samlede kreditomkostninger 7.125 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret

Samsung Galaxy S23 Ultra

246,- / måned

Samsung Galaxy S21

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.094 kr. ÅOP 20,73%. Den månedlige ydelse 246 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 19.591 kr. Samlede kreditomkostninger 8.497 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret

Samsung Galaxy S23

356,- / måned

Samsung Galaxy S21

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 16.194 kr. ÅOP 20,36%. Den månedlige ydelse 356 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 28.375 kr. Samlede kreditomkostninger 12.181 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret

Elsker du mobiltelefoner fra Samsung, og vil du gerne have fingrene i Samsung Galaxy S21 eller en af de andre nye modeller fra Samsung Galaxy S21-serien? Samsung er et af de mest populære mærker og bliver ved med at lancere nye og spændende modeller.

Men disse er altid forholdsvis dyre, hvorfor det kan være svært hele tiden at opgradere din mobiltelefon til den nyeste model på markedet. I stedet for at gå glip af at have Samsung Galaxy S21 i din hånd, kan du vælge at købe den på afbetaling.

Ved at købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling kan du på ingen tid klikke din nye mobil hjem til dig – også selvom, at du ikke har det fulde beløb stående på din konto.

Hvor kan jeg købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling?

I dag kan du købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling hos flere forskellige forhandlere online. Disse forhandlere er blandt andet:

 • L’EASY
 • Proshop

Hvilke modeller fra Samsung Galaxy S21-serien kan jeg købe på afbetaling?

Udover at du kan købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling, er det ligeledes muligt med andre modeller fra serien. Disse andre modeller kan du også købe nu og betale for senere:

 • Samsung Galaxy S21 Ultra
 • Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 Ultra er en mobiltelefon, der især er for dig, som elsker billeder. Den er nemlig forsynet med Samsungs bedste kamera nogensinde. Designet er stilrent, og så får du en telefon med en hurtig skærm samt en lang batterilevetid.

Derudover kan du købe Samsung Galaxy S21 Plus, som er en telefon med en høj ydeevne og en lang batterilevetid. Det er især en mobil for dig, der ønsker en model med flere smarte funktioner samt en stor skærm. Desuden har mobilen et smukt design og kommer med et kamera, der tager skarpe billeder.

Om du skal vælge den ene eller den anden model er helt op til dig og dine ønsker. Det kommer i sidste ende an på, hvad dine behov er, når det kommer til en ny mobiltelefon. Derfor er det en god idé, at du læser om de forskellige modeller og sætter dig godt ind i, hvad de kan og ikke kan.

Få råd til at købe Samsung Galaxy S21 med en afbetalingsløsning

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor du vil købe en ny mobiltelefon, selvom den er dyrere, end hvad du har råd til i øjeblikket. Dette gælder selvfølgelig også, når det kommer til Samsung Galaxy S21. Men selvom du ikke har penge nok på kontoen til den, er den stadig alt, hvad du har brug for og mere til.
Det er altid ærgerligt, hvis du ikke kan købe den telefon, du drømmer om. Heldigvis findes der en løsning på dette problem! Du kan vælge at købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling eller en af de andre modeller fra serien. Ved at købe din nye mobiltelefon nu på afbetaling skal du blot betale et mindre beløb hver måned.

Så længe du får en god handel, og du ikke betaler mere, end hvad telefonen er værd, er en afbetalingsløsning en oplagt mulighed for dig.

Hvilke fordele opnår jeg ved at købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling?

Det er ikke altid nemt at vente på, at du har sparet penge nok op til din nye mobiltelefon. Men hvis du køber Samsung Galaxy S21 nu og betaler for den senere, skal du ikke vente på, at telefonen lander hjemme hos dig. Der er mange fordele ved at købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling såsom:

 1. Du kan købe telefonen med det samme.
 2. Du kan vælge en afbetalingsløsning uden renter.
 3. Du kan afbetale telefonen i et mindre beløb hver måned.
 4. Du kan tilpasse den månedlige ydelse alt efter dit rådighedsbeløb.

Vælger du at købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling, er det dog vigtigt, at du har råd til den månedlige ydelse. Du bør derfor altid tage et grundigt kig på din økonomi og se, om det er realistisk for dig at få råd til mobiltelefonen på denne måde. Har du ikke råd til dette, anbefales det ikke, at du vælger denne løsning.

Se også: Flere samsung modeller

Husk altid at tjekke dette ved køb af en Samsung Galaxy S21 på afbetaling

Hvis du drømmer om at købe en Samsung Galaxy S21 med hjælp fra en afbetalingsløsning, er der flere faktorer, du skal huske at tjekke. Der er nemlig ingen grund til, at du bare vælger den første og den bedste afbetalingsløsning, du finder
I dag findes der en del forskellige muligheder på markedet, så det er med at finde den bedste løsning for dig og din økonomi. Du skal derfor altid huske at undersøge følgende:

 • Er der nogle renter?
 • Er der et oprettelsesgebyr?
 • Er der nogle månedlige gebyrer?
 • Hvad er løbetiden på?
 • Kan jeg selv bestemme den månedlige ydelse, eller hvad er den på?

Hvordan de forskellige forhandlere har valgt at tilrettelægge deres afbetalingsmulighed, er helt op til dem. Lige meget hvilken løsning den pågældende forhandler har valgt, er det vigtigt, at du ved, hvad du går ind til i forhold til omkostningerne. Når du ved, hvilke omkostninger der er, kan du bedre tage stilling til, om det er en god løsning for dig eller ej.

Læs også: Alt om OnePlus på afbetaling

Opdateret d. 11. november 2023

KØB MOBIL PÅ AFBETALINGSE PRIS »
+