Resurs Bank afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Resurs Bank er én af de helt store spillere på markedet, når det kommer til afbetalingsløsninger og online lån. De tilbyder dog også forsikringer og kreditlån. På tværs af de nordiske lande har Resurs Bank mere end 5,7 millioner kunder, så de må siges at være yderst veletableret. Derudover er de også én af de online lånevirksomheder, der har de bedste anmeldelser.

Hvordan fungerer afbetaling med Resurs Bank?

Overordnet set kan du vælge mellem to forskellige løsninger, når du vælger en afbetalingsaftale med Resurs Bank:

  • Køb nu – betal senere
  • Køb nu – afbetal løbende

Du har ved alle aftaler 60 dages rentefri kredit til at beslutte dig. Det vil sige, at du, uanset om du vil betale hele beløbet på et senere tidspunkt eller afbetale løbende, kan vente 60 dage med at beslutte dig og med at starte på afbetalingen.

Resurs Bank har forskellige aftaler med deres forskellige samarbejdspartnere. Nogle steder kan du få Resurs Bank afbetaling rente- og gebyrfrit. Andre steder vil der være et oprettelsesgebyr og/eller et månedligt administrationsgebyr. Oprettelsesgebyret er typisk på omkring 500 kroner, og administrationsgebyret er typisk på maks. 50 kroner om måneden.

Selv hvis du vælger shops, der har tillagt oprettelses- eller administrationsgebyr, vil der altså være tale om en både billig og fleksibel afbetalingsløsning.

Hvilke shops benytter sig af Resurs Bank?

Kvinde shopper på mobil med resurs bank

Eftersom Resurs Bank er en veletableret og troværdig spiller på afbetalingsmarkedet, er de et fordelagtigt valg for både webshops og kunder. Ikke mindst på grund af deres fleksible afbetalingsløsninger, der kan tilpasses den enkeltes økonomi.

Du kan stort set købe alting med en afbetalingsløsning fra Resurs Bank. De har nemlig samarbejdsaftaler med webshops indenfor stort set alle områder, herunder for eksempel:

Rigtig mange webshops benytter sig af Resurs Bank. Nedenfor kan du se et udpluk:

Læs også: Hvilke shops kan du bruge Anyday afbetaling på?

Fordele ved Resurs Bank

fordele og ulemper ved resurs bank afbetaling

Der er mange fordele ved at vælge afbetaling via Resurs Bank. Den største fordel er fleksibiliteten. Du har altid 60 dages rentefri kredit. Det vil sige, at du kan vente helt op til 60 dage med at betale din første rate – eller med at beslutte, hvorvidt du vil begynde at afbetale – og over hvor mange måneder – eller du vil betale hele beløbet ud på én gang.

Du har også selv indflydelse på, hvor lang tid du vil afbetale over. Du kan typisk vælge mellem 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder.

Udover at være en fleksibel løsning, der kan tilpasses din økonomi, er Resurs Bank også én af de få udbydere, der giver mulighed for afbetaling af dyrere produkter og ydelser. Beløbet afhænger af samarbejdsaftalen, men er ofte i den højere ende på op til 30.000 – 40.000 kroner.

Vælger du at søge om en kredit direkte hos Resurs Bank, som du efterfølgende kan bruge til at handle med, kan du desuden bruge af kreditten igen løbende, efterhånden som der er betalt ind på den. Det vil sige, at du kan bruge samme kredit til at afbetale flere ting – uden du behøver at ansøge og blive kreditgodkendt på ny.

Ulemper ved Resurs Bank

Ulempen ved Resurs Bank er, at aftalerne med de forskellige webshops er forskellige. Det vil sige, at det er svært at sige noget generelt om afbetalingsløsninger hos Resurs Bank. Nogle steder kan det være 100% gratis, mens det andre steder koster både opstartsgebyr og månedlige administrationsgebyrer.

Der er også forskel på, hvor højt et beløb du kan afbetale, afhængigt af webshoppen. Men der er typisk tale om et beløb, der er højt nok til både dyr elektronik, møbler og hårde hvidevarer.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.