Qliro afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Står du og mangler noget lækkert tøj? Kunne du godt bruge at skifte mobilen ud? Udgifter er der nok af, og står du og mangler noget af ovenstående eller lignende, selvom du ikke har penge på kontoen, kan afbetaling med Qliro være det, der er løsningen. Besøg dem her »

Det er ikke sjovt at have brug for tøj, elektronik eller møbler, hvis pengene ikke er til det. Overtræk er ikke noget, du skal ud i, og derfor kan Qliro afbetaling være den helt rette løsning for dig.

Her får du nemlig mulighed for forskellige afbetalings-løsninger, som giver dig mulighed for at tilpasse det efter din økonomi.

Mobil
Rentefrit
iPhone 11 Pro
Qliro afbetaling 1

★★★★★

annonce

Macbook
Macbook Air Retina 13,3″
Qliro afbetaling 2

★★★★★

annonce

Samsung TV
Samsung 4K Smart TV Ultra HD
Qliro afbetaling 3

★★★★★

annonce

Hvordan fungerer Qliro afbetaling?

Qliro er en fantastisk afbetalings-løsning, da de tilbyder forskellige løsninger til glæde for dig, som gerne vil kunne vælge en løsning, der er den helt rette i forhold til dine økonomiske muligheder.

Med Qliro kan du afbetale på følgende måder:

Qliro Faktura:

Med Qliro Faktura kan du købe dine varer og herefter vælge, hvordan du gerne vil betale. Det betyder, at du kan betale hele beløbet på fakturaen på én gang eller dele den op og betale lidt ad gangen. Ønsker du at gøre det sidste, bliver du konverteret til det, de kalder for Qliro Konto.

Qliro Konto:

Med Qliro Konto betaler du så meget, du har lyst til hver måned, indtil dit køb er færdigbetalt. Det betyder ganske enkelt, at du betaler det beløb, som du har mulighed for, så længe du blot betaler mindst 89 kroner eller 1/24 del af det samlede beløb. Det er smart, da det giver dig mulighed for stadig at have luft i budgettet, selvom du står med en uforudset udgift.

Hvilke shops tilbyder Qliro afbetaling?

Det er populært at handle på nettet og flere netbutikker benytter sig derfor af afbetalings-løsninger som Qliro. Herhjemme har flere danske netbutikker valgt at benytte sig af netop Qliro. Mangler du derfor noget nyt tøj eller en ny computer, kan du sagtens benytte dig af denne løsning.

Følgende shops tilbyder Qliro afbetaling:

Tøjshops

Det er efterhånden meget almindeligt at købe tøj på afbetaling – næsten lige så normalt som at gå ned i den fysiske butik og svinge kortet. Mangler du derfor noget nyt tøj, men siger kontoen nej, skal du ikke hænge med hovedet. Selvom Qliro ikke er ligeså kendt en afbetalings-løsning som mange andre, har de nu alligevel indledt samarbejde med følgende tøjbutik:

  • Nelly.com

Hos Nelly.com tilbyder de tøj, accessories og sko til piger og kvinder. Dog har du som mand også mulighed for at benytte dig af Qliro gennem Nelly, da de netop har lanceret en webshop med tøj til mænd!

Elektronikbutikker

Er mobilen gået i stykker? Eller er computeren brændt sammen? Og kan du ikke betale hele beløbet? Heldigvis har Qliro indgået et samarbejde med en elektronikbutik, så du både kan vente med at betale eller dele den op i mindre bidder.

Følgende elektronikbutik bruger Qliro afbetaling:

Her finder du også hvidevarer, tøj og helse – så mangler du et par sko eller personlig pleje kan du også få det på afbetaling.

Trænings- og helsebutikker

Mangler du nyt træningstøj? Eller kunne du godt tænke dig at komme i gang med at træne, men har du ikke pengene til tøj, proteinpulver med mere? Selvom du ikke penge nok på kontoen til at komme i gang, har du alligevel muligheden for det, da Qliro samarbejder med følgende butik:

  • Bodyshop

Dermed kan du komme i gang med at træne med det samme!

Få det du mangler med Qliro afbetaling

At købe på afbetaling er slet ikke så farligt, som mange går og tror. Med afbetalingsløsninger såsom Qliro er der rig mulighed for at få det, du mangler med betaling i et tempo, der passer til din økonomi. Det er nemt og overskueligt.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.