PS4 på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

POPULÆR

PS4 på afbetaling 1

★★★★★

Proshop: PS4

En butik, hvor du med garanti både finder en PS4 og gode afbetalingsmuligheder, er hos Proshop.

Som en online elektronikgigant har de PS4 til en fast lav pris, som du både kan betale med det samme eller købe på afbetaling med Klarna, hvor du skal betale indenfor 30 dage.

PS4 på afbetaling 2

★★★★★

Føniks: PS4

Føniks er en online butik med alt inden for elektronik. Blandt sortimentet er en PS4, som du kan betale med finansiering gennem Express Bank.

Har du ikke alle pengene, kan du få en kredit med afbetaling mellem 4.000 og 20.000 kroner med en løbetid helt op til 60 måneder. Dermed har du god mulighed for at tilpasse det din økonomiske situation.

PS4 på afbetaling 3

★★★★★

Coolshop: PS4

Coolshop har mange fede og sjove ting – og en PS4 er en af dem. Hvis du foretrækker at købe den her, kan du få afbetaling gennem Viabill.

Her kan du enten købe nu og betale efter levering eller oprette betaling i bidder med et minimumsbeløb på 89 kroner om måneden. Hvad du gerne vil, vælger du blot ved betaling.

PS4 på afbetaling 4

★★★★★

CDON: PS4

CDON er ifølge dem selv Nordens største varehus. Derfor kan du selvfølgelig også finde en PS4 her samt tilbehør og spil til en god pris.

Ønsker du at afbetale købet, tilbyder CDON dig at gøre det gennem Qliro. Med Qliro kan du betale lidt ad gangen eller købe nu og betale senere.

Betaler du lidt ad gangen, får du hver måned en faktura sendt med posten. Du bestemmer selv, hvor meget du gerne vil betale månedligt – det skal dog blot som minimum være 89 kroner eller 1/24 af det samlede beløb.

PlayStation er en populær konsol blandt mange både piger og drenge, mænd som kvinder. Dette er mange fysiske og online butikker meget bevidste om. For at trække så mange kunder til som muligt og give dem muligheden for at få det, de godt kunne tænke sig, tilbyder mange af dem PS4 på afbetaling.

NYHED: PS5 på afbetaling

Men hvem der tilbyder de bedste løsninger, kan være svært at finde hoved og hale i. Vi har derfor forsøgt at gøre det overskueligt ved at samle en række butikker, som vi mener, giver de bedste muligheder inden for afbetaling.

Køb en PS4 på afbetaling

Vil du gerne spille de nyeste spil uden at betale for meget? Køb en Playstation 4 på afbetaling i dag

PS4 på afbetaling er kommet for at blive. Det er sikkert ikke nødvendigt at introducere dig for verdensfænomenet ”PlayStation”. Siden 90’erne har Sony haft et jerngreb om spilindustrien med deres konsoller, der bare slår igennem igen og igen.

Har du brugt bare en lille smule tid på en PlayStation-konsol, kommer dette næppe som nogen overraskelse. Stort set hver eneste gang deres konsoller er udkommet, har de slået salgsrekorder, grundet konsollernes tekniske kunnen. Den første PlayStation, leverede en grafik, der var hidtil uset på verdensmarkedet og 2’eren blev en endnu større succes.

Faktisk var PlayStation 2 ikke blot en fantastisk maskine med god grafik og opdaterede spilserier, men den fungerede også som DVD-afspiller i en tid, hvor det langt fra var billigt at anskaffe sig DVD-afspillere. Herefter udkom PlayStation 3, som grafisk i manges øjne var en del over samtidens konkurrerende konsoller, som eksempelvis Wii og Xbox. Derudover havde den samtidig indbygget BlueRay-afspiller, så man endnu en gang kunne nyde film i højeste kvalitet på sin TV.

PlayStation 4 er den nyeste konsol i serien

For noget tid siden lancerede Sony så 4. runde af verdenssuccesen PlayStation. Den nye konsol blev endnu mere populær end de foregående og det ser ikke ud til, at dette kommer til at ændre sig lige foreløbigt, selvom de har domineret verdensmarkedet i mere end 20 år.

Med tiden har konkurrenter som Microsoft og Nintendo lanceret konkurrerende produkter som Xbox og Wii, men det er stadig PlayStation, der sidder på markedet. Grafikken på konsollen er stadig uovertruffen, kombineret med at konsollen har det største udvalg af spil i verden. Heriblandt kan nævnes producenten Naughty Dogs, som du helt sikkert kender.

Ringer der ikke i første omgang en klokke, vil det helt sikkert hjælpe at fortælle, at det er dem der står bag verdenssuccesser som Crash Bandicoot, Uncharted og The Last of Us. Disse spil kan nemlig kun opleves på PlayStation. Dog kan man også få en Xbox på afbetaling, hvis man hellere vil det.

Hvordan skaffer du dig en PS4?

Nu kommer så problematikken. Hvordan kan PS4 have været lanceret i mere end et år, uden du har den endnu? Dette er muligvis fordi sådan en maskine for mange mennesker er temmelig dyr. Selvom den er faldet i pris, koster den mange steder mere end 2.000 kr., hvortil man skal lægge udgifter til at investere i nye spil.

Dette kan hurtigt blive en stor udgiftspost, når man tænker over, at det egentlig “blot” er underholdning.

PlayStation på afbetaling

Her kommer så løsningen på problematikken. I dag er det nemlig muligt at fordele en stor udgift over flere måneder, hvilket gør det en del nemmere. Konceptet “afbetaling” er du sikkert allerede bekendt med. Ved at købe en PS4 på afbetaling, betaler du over en længere periode, og så kan du hurtigt og nemt få råd til en PlayStation4 i dag.

Så behøver du ikke betale flere tusinde kroner med det samme, men blot en mindre sum, hvorefter du afbetaler resten i små bidder over et par måneder.

Dette er den ideelle løsning for dig, der gerne vil have en PlayStation, men ikke rigtig har budgettet til at betale den fulde pris for både konsol og spil med det samme.

Hvis du er på udkig efter en anden løsning end afbetaling, kan du kigge nærmere på at optage et forbrugslån, hvor du deler betalingen op over flere måneder også. Vi anbefaler altid at du danner dig et godt overblik over din økonomi inden du køber nye forbrugsvare så som en PS4 på afbetaling.

Se også:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.