PS4 på afbetaling

Køb en Playstation 4 på afbetaling i dag – afbetalt.dk

PS4 Slim + controller afbetaling
PS4 Slim + ekstra controller
100,-
PS4 Pro + controller afbetaling
PS4 Pro + ekstra controller
136,-
PS4 VR + Kamera afbetaling
Sony Playstaion VR headset + kamera
78,-
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Få en PS4 på afbetaling

Vil du gerne spille de nyeste spil uden at betale for meget?

PS4 på afbetaling er kommet for at blive. Det er sikkert ikke nødvendigt at introducere dig for verdensfænomenet ”PlayStation”. Siden 90’erne har Sony haft et jerngreb om spilindustrien med deres konsoller, der bare slår igennem igen og igen. Har du brugt bare en lille smule tid på en PlayStation-konsol, kommer dette næppe som nogen overraskelse. Stort set hver eneste gang deres konsoller er udkommet, har de slået salgsrekorder, grundet konsollernes tekniske kunnen. Den første PlayStation, leverede en grafik, der var hidtil uset på verdensmarkedet og 2’eren blev en endnu større succes. Faktisk var PlayStation 2 ikke blot en fantastisk maskine med god grafik og opdaterede spilserier, men den fungerede også som DVD-afspiller i en tid, hvor det langt fra var billigt at anskaffe sig DVD-afspillere. Herefter udkom PlayStation 3, som grafisk i manges øjne var en del over samtidens konkurrerende konsoller, som eksempelvis Wii og Xbox. Derudover havde den samtidig indbygget BlueRay-afspiller, så man endnu en gang kunne nyde film i højeste kvalitet på sin TV.

PlayStation 4 er den nyeste konsol i serien

For noget tid siden lancerede Sony så 4. runde af verdenssuccesen PlayStation. Den nye konsol blev endnu mere populær end de foregående og det ser ikke ud til, at dette kommer til at ændre sig lige foreløbigt, selvom de har domineret verdensmarkedet i mere end 20 år. Med tiden har konkurrenter som Microsoft og Nintendo lanceret konkurrerende produkter som Xbox og Wii, men det er stadig PlayStation, der sidder på markedet. Grafikken på konsollen er stadig uovertruffen, kombineret med at konsollen har det største udvalg af spil i verden. Heriblandt kan nævnes producenten Naughty Dogs, som du helt sikkert kender. Ringer der ikke i første omgang en klokke, vil det helt sikkert hjælpe at fortælle, at det er dem der står bag verdenssuccesser som Crash Bandicoot, Uncharted og The Last of Us. Disse spil kan nemlig kun opleves på PlayStation. Dog kan man også få en Xbox på afbetaling, hvis man hellere vil det.

Hvordan skaffer du dig en PS4? 

Nu kommer så problematikken. Hvordan kan PS4 have været lanceret i mere end et år, uden du har den endnu? Dette er muligvis fordi sådan en maskine for mange mennesker er temmelig dyr. Selvom den er faldet i pris, koster den mange steder mere end 2.000 kr., hvortil man skal lægge udgifter til at investere i nye spil. Dette kan hurtigt blive en stor udgiftspost, når man tænker over, at det egentlig “blot” er underholdning.

PlayStation på afbetaling

Her kommer så løsningen på problematikken. I dag er det nemlig muligt at fordele en stor udgift over flere måneder, hvilket gør det en del nemmere. Konceptet “afbetaling” er du sikkert allerede bekendt med. Ved at købe en PS4 på afbetaling, betaler du over en længere periode, og så kan du hurtigt og nemt få råd til en PlayStation4 i dag. Så behøver du ikke betale flere tusinde kroner med det samme, men blot en mindre sum, hvorefter du afbetaler resten i små bidder over et par måneder. Dette er den ideelle løsning for dig, der gerne vil have en PlayStation, men ikke rigtig har budgettet til at betale den fulde pris for både konsol og spil med det samme. Hvis du er på udkig efter en anden løsning end afbetaling, kan du kigge nærmere på at optage et forbrugslån eller betale via Klarna eller mobilepay, hvor du deler betalingen op over flere måneder også. Vi anbefaler altid at du danner dig et godt overblik over din økonomi inden du køber nye forbrugsvare så som en PS4 på afbetaling.

Se også:

Sidst opdateret

+