Power afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Har du længe overvejet, om du skulle skifte din gamle og tunge PC ud med en ny? Eller er vaskemaskinen stået helt af? Men har du ikke pengene til hverken at skifte PC’en ud eller købe en ny vaskemaskine? Elektronik og hårde hvidevarer er en tung økonomisk post. Har du ikke pengene til det lige nu og her, går du måske og overvejer, om Power afbetaling kunne være noget for dig?

For står du i den situation, at computeren virkelig skal skiftes ud eller vaskemaskinen er stået af midt i vasken, og du ikke har alle pengene til det lige nu, er afbetaling klart en mulighed du bør overveje. Og hvorfor så ikke se på, om afbetaling hos Power kunne være en mulighed – de har jo netop computere og hårde hvidevarer til fair og billige priser.

Hvem er Power?

Power er, som du måske nok har hørt dem sige i reklamerne, hele Danmarks elektronikgigant og tilbyder alt lige fra mobiler og computere til hårde hvidevarer og køkkenudstyr. Altså er der ikke det, du ikke kan få hos Power, som også altid har lave priser.

Har Power afbetaling?

Med deres lave priser og gode produkter ville det være oplagt at se på, om ikke det er en mulighed med afbetaling hos Power. Heldigvis for dig er det faktisk noget, de tilbyder! Afbetaling hos Power foregår med finansiering igennem Express Bank, hvor du har mulighed for at oprette en kredit på mellem 2.000 – 40.000 kroner. Du behøver ikke gøre brug af hele beløbet én gang, men kan gemme noget af det og handle, når du igen har brug for det.

Afhængigt af hvor meget du låner, kan du afbetale over en periode på mellem 24 – 72 måneder, hvilket gør det overskueligt for dig at betale af igen, da de månedlige ydelser er lave.

Lyder det som en løsning for dig? Eller vil du gerne have noget at sammenligne med?

Udover Power afbetaling er der også nogle andre alternativer, du kan gøre brug af, som er:

3 alternativer til Power afbetaling

  • Wupti afbetaling
  • Proshop afbetaling
  • Leasy afbetaling

Wupti afbetaling

Det første alternativ til Power afbetaling er Wupti afbetaling. Wupti kender du højst sandsynligt gennem reklamerne, hvor alt forretning foregår 100% online. De tilbyder også alt inden for elektronik, hårde hvidevarer og meget andet og giver kunderne mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder eller helt at udskyde den.

Med Wupti afbetaling kan du låne mellem 1.500 – 100.000 kroner uden oprettelsesgebyr, hvilket giver dig gode og rige muligheder for at skifte vaskemaskinen eller PC’en ud.

Proshop afbetaling

Det andet alternativ til Power afbetaling er Proshop afbetaling, hvor du også har gode muligheder for at finde din nye computer eller husholdningsmaskine. Proshop har et godt alternativ til dig, der ikke kan betale med det samme, og giver dig således mulighed for at låne mellem 2.000 – 25.000 kroner med en løbetid på enten 12 eller 24 måneder. Løbetiden står dig helt frit for afhængigt af din økonomiske situation og gør det mere overskueligt at betale for det, du akut står og mangler.

Leasy afbetaling

Det tredje og sidste alternativ til Power afbetaling er Leasy afbetaling. Måske du har set reklamerne med Luffe og Sjanne, som ofte køber på afbetaling? Leasy har også et stort udvalg af elektronik, hårde hvidevarer og ting til husholdningen og har gode muligheder for afbetaling, hvor de tilbyder dig som kunde at dele betalingen op i et fast beløb i 12 måneder eller over længere tid for at få en lavere månedlig ydelse. Har du ikke pengene til afbetaling Leasy, kan du endda låne til afbetalingen hos dem.

Gode muligheder for afbetaling

Hvad enten du er til Power afbetaling eller til en af de tre andre alternativer, er der gode muligheder for dig til at købe det, du står og mangler lige nu og her på afbetaling. Hvilken af de ovenstående muligheder, du synes er bedst, er naturligvis helt op til dig og de tilbud, som du finder.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.