Pool på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb en pool på afbetaling: Vil du skabe de skønneste oplevelser for dig selv, familien og gode venner derhjemme eller i sommerhuset, er en pool den perfekte løsning. Med din egen pool slipper for at tage i wellness for at kunne nyde det varme vand og muligheden for at koble helt fra.

Men det kan være en dyr sag at få etableret en pool derhjemme, men det er der heldigvis råd for!

Flere og flere forhandlere på nettet giver deres kunder mulighed for at købe pool på afbetaling. Du behøver på dén måde ikke at spare op igennem længere tid, og du får en overskuelig betalingsaftale med faste, månedlige beløb.

Herunder kan du få hjælp til at finde de bedste webshops, der giver dig fordelagtige købsaftaler og afbetalingsmuligheder samt et bredt udvalg af forskellige pools.

Hvilke webshops tilbyder pool på afbetaling?

Vi anbefaler

Pool på afbetaling 1

★★★★★

Poolonline.dk

Som navnet på webshoppen indikerer, er Poolonline.dk en specialiseret forhandler, der kun gør i salg af pools samt tilbehør og reservedele. Webshoppen kan være den rette for dig, der går op i høj kvalitet, og som vil have en pool, der skal kunne bruges udenfor hele året rundt. 

Hos Poolonline kan du heldigvis også købe uden at skulle betale det samlede beløb på én gang. Under check-out kan du vælge ”Sparxpres” og få delt betalingen op i flere rater via et lån, som du hurtigt og nemt kan søge om.

Pool på afbetaling 2

★★★★★

Frishop.dk

Frishop er Danmarks førende onlinebyggemarked. Her finder du alt til bolig og fritid, og som kunde kan du nyde godt af den personlige kundeservice.

Den store fordel ved at købe pool på afbetaling hos Frishop er det store udvalg. Du kan let finde frem til de bedste pools for dig takket være de mange søgekriterier.

Hos Frishop.dk, kan du vælge ViaBill, hvis du ønsker at dele betalingen op i op til 10 rater – og det er utroligt nok uden renter og gebyrer. 

Pool på afbetaling 3

★★★★★

Poolworld.dk

Poolworld.dk er forhandlere for dig, der går op i høj kvalitet, og som vil have luksusudstyr til hjemmet. Hos Poolworld.dk kan du købe pool, spa, sauna, vildmarksbad og andre wellness produkter. 

Hos Poolworld.dk, har du mulighed for disse to betalingsmuligheder, når du vil købe pool på afbetaling:

ViaBill – nem og hurtig betalingsløsning, hvor du selv vælger hvor mange rater du vil have delt betalingen ud på – helt op til 10 rater. Uden ekstra gebyrer og renter.

Sparxpres – her laver du en hurtig låneansøgning via NemID/MitID og bliver hurtigt kreditvurderet og godkendt til et lån, som du kan betale af over flere måneder.

Pool afbetalings-eksempel:

Oval stål poolAfbetaling
Kredit18.490 kr.
Månedlig ydelse853 kr.
Afbetalings-periode24 måneder
ÅOP10,38%
Debitorrente0%
Kreditomkostninger1.971
Totalt beløb20.461 kr.

Hvilken pool på afbetaling er den bedste?

Det er en smagssag, hvilken pool der er den bedste. Det er en god idé at sammenligne forskellige udgaver, så du får en fornemmelse af de mange valgmuligheder. Du kan bruge følgende overvejelser, når du vil finde frem til dén pool, som skal danne rammen om mange timers afslapning, kvalitetstid og velvære i fremtiden:

  • Kapacitet: Hvor mange personer skal der være plads til?
  • Placering: Hvor skal poolen stå?
  • Egenskaber: Hvilke funktioner skal der være?
  • Pris: hvor meget på luksusudstyret koste?
  • Afbetaling: hvor mange måneder skal du bruge til afbetaling?

Det vigtigste når du køber pool på afbetaling handler om, at dit udstyr størrelsesmæssigt matcher det antal personer, som skal bruge det. Kapaciteten angives i L. En mellemstor pool kan rumme 1.000-1.200 L vand og er vurderet til at give plads til 3-4 voksne. 

Du skal have styr på, hvor udstyret skal befinde sig på grunden, før du køber pool. Luksusudstyret findes i både aflange, runde og kvadratiske former. Det anbefales, at du har et underlag af skumgummi eller flamingoplader, som udstyret kan stå på. Beskyttelsen sikrer, at risikoen for huller mindskes. 

Hvad koster en udendørs pool på afbetaling?

Der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. De billigste udgaver kan fås fra et par tusinde kroner, mens de dyreste modeller koster over 10.000 kroner. Vil du kunne nyde din pool hele året rundt, skal du købe en højkvalitetsmodel. Her er motoren til opvarmning af vand stærkere, og kvaliteten af materialet er mere modstandsdygtig overfor vind og nedbør.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.