Nintendo Switch på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb Nintendo Switch på afbetaling:

Nintendo Switch på afbetaling 1

★★★★★

ELGIGANTEN: Nintendo Switch

Her finder du et af Danmarks største udvalg af Nintendo Switch til priser, hvor alle kan være med.

Deres afbetaling foregår gennemSpar Express hvor du kan dele betalingen op over 20 måneder.

Nintendo Switch på afbetaling - coolshop

★★★★★

Coolshop: Nintendo Switch

Coolshop er en netbutik med et stort udvalg af konsoller fra nogle af de mest populære mærker, heri blandt også Nintendo Switch.

Priserne er fornuftige og det samme er deres afbetalingsløsninger.

Hos Coolshop kan du købe på afbetaling gennem Viabill.

Nintendo Switch på afbetaling - computersalg

★★★★★

Computersalg: Nintendo Switch

Computersalg er specialister i alt indenfor elektronik og selvfølglig også konsoller så som Nintendo Switch.

Her kan du købe på rentefri afbetaling gennem Klarna, hvor du deler købet op over 3 måneder.

Nintendo Switch afbetalings eksempel:

Nintendo Switch V2 Afbetaling
Kredit2.396 kr.
Månedlig ydelse798,66 kr.
Afbetalings-periode3 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb2.396 kr.

Nintendo Switch har efterhånden været ude i fire års tid, men den holder stadigvæk, og er en super konsol til både børn, voksne og alt derimellem. Hvis noget – så er den faktisk kun blevet bedre med tiden. Det skyldes til dels at der er kommet langt flere spil til. 

Du behøver ikke engang være kæmpe nintendo-fan for at få glæde af den – så god er den nemlig.

Køb Nintendo Switch på afbetaling

Prisen på en Nintendo Switch ligger omkring de 2300-3000 kr for selve konsollen. Der er også flere forskellige pakker, hvor den kommer med spil og andre accesories. Disse pakke-deals kan godt være dyrere, men i sidste ende kan de ofte vise sig at være en god deal, hvis man alligevel har tænkt sig at købe de spil, som de nu kommer med. 

Det er derudover også muligt at købe en nintendo switch på afbetaling, hvis man ikke har lyst eller råd til at lægge hele beløbet up-front. 

Nintendo Switch på afbetaling – Design og Specifikationer

Nintendo Switch’s design er ret unik i forhold til andre konsoller, i og med at den fungerer både som en håndholdt konsol (tænk Gameboy), og en normal konsol. 

Konsollen er ikke større end en af de nyere mobiler og  bygget således, at du har en skærm i midten, og dine controllere på hver side. Hvis du spiller håndholdt, så sidder disse controllere fast på siden, og du kan spille hvor som helst og på farten.

Nintendo Switch på afbetaling - spil over TV
Nintendo Switch spil over TV

Du kan også vælge at tage controllerne af, og benytte den lille skærm som en ekstern skærm. Der følger en lille dock/stander med, som du kan putte skærmen på. Denne dock kan derfra også tilsluttes dit TV eller monitor via et HDMI stik. Den fungerer på den måde som en traditionel konsol, som du kender fra fx PlayStation 4 og Xbox. Når du spiller på denne traditionelle konsol-mode, er det kun her, at du får mulighed for at spille dine spil i 1080p opløsning – håndholdt er max opløsning 720p. 

Nintendo Switch Light

For nyligt udgav Nintendo også en ny version, Nintendo Switch Light, som kun fungerer som en håndholdt konsol. Den kan med andre ord ikke skilles ad eller tilsluttes en ekstern skærm. 

Ligesom du kender fra den gode gamle GameBoy, så kommer spillene til Switch i form af Game Cards. Disse cards bliver indsættes i toppen af konsollen. I bunden er der opladerstik i form af en USB C. Herigennem får du en fuld opladning på godt og vel 3 timers tid. Du finder også en stander, du kan folde ud bagpå. Til sidst er der også plads til en microSD kort, som tillader dig at tilføje ekstra plads til dine downloadede spil og tilføjelser

Nintendo switch controller

Når controllerne er påsat måler Switch’en 10.1 x 23.8 x 1.3 cm. Den vejer sølle 399 gram. Den indbyggede 720p LCD skærm fungerer på samme tid også som en touch skærm. 

Controllerne har deres egne batterier, som er genopladelige. Batterierne holder i omkring 20 timer pr. fulde opladning, hvor en fuld opladning tager omkring 3-4 timer. De kan oplade både ved at blive tilsluttet på siden selve konsollen eller via eksterne opladere.

Controllerne har lige som selve konsollen mange forskellige måder at blive brugt på. De kan blive brugt hver for sig, som to forskellige controllere for multiplayer, eller som én controller med en i hver hånd. 

De har også indbyggede bevægelsessensorere, hvor de i visse spil kan blive brugt via bevægelser. 

Nintendo Switch online funktioner og multiplayer

Selvom det langt fra er nødvendigt at abonnere på Nintendo Switch Online, så kommer det også med mange smarte funktioner, og mulighed for at spille multiplayer via internettet.

Få disse funktioner med Nintendo Switch Online:

 • Cloud saving
 • Mulighed for at spille NES og SNES spil
 • Adgang til nintendos companion app til smartphone
 • Adgang til online delen på spil som:
  • Mario Kart 8 Deluxe
  • Super Smash Bros. Ultimate

Prisen for Nintendo Switch Online er følgende:

 • 1 måned: 30 kr.
 • 3 måneder: 60 kr.
 • 12 måneder: 150 kr.

Det skal også lige nævnes, at det ikke er alle spil, som kræver medlemsskab til nintendo Online (se her) for at kunne spille deres online del. Hvis du er i tvivl om et specielt spil kræver medlemsskab, så kan dette hurtigt findes ved at søge på det enkelte spil.

Bedste Nintendo Switch spil

 1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Det første store rigtigt spil til Nintendo Switch er stadigvæk et af de absolut bedste der er blevet lavet. Det er et action-adventure spil, som er udviklet og udgivet af Nintendo selv. Spillet scorede topscore fra mange anerkendte magasiner, eksempelvis af IGN og GameSpot, der begge gav spillet 10/10 og kaldte det et mesterværk. Spillet vandt desuden også et hav af priser, bl.a. Best Console Game, Best Action/Adventure Game og Best of Show ved Game Critics Awards.

Du kan se trailer herunder:

 1. Super Mario Odyssey

Gode gamle Mario er tilbage, og han er i topform i dette geniale 3D mario spil. Her kommer du til at tage Mario på eventyr over hele verden. Spillet her scorede ligesom Zelda topkarakterer over det hele. Bl.a. VideoGamer, IGN og GameSpot gav den titel 10 ud af 10 mulige. Derudover vandt den et hav af priser i 2017’s Game Critics Awards. 

Se trailer for spillet herunder:

 1. Pokemon Sword and Shield

Pokemon Sword and Shield er det sidste nye spil i den lange række af Pokemon spil. Det er derudover også det spil med den største verden. Her får du mulighed for fuldstændigt at leve dig ind i verden af Pokemons. 

Se Traileren her: 

FAQ

Hvad koster det at købe en Nintendo Switch på afbetaling?

Ved de shops vi har fundet her i guiden svinger prisen fra 105 kr. / måned og op til 140 kr. / måned.

Er det rentefrit at købe på afbetaling?

Ja, det er muligt at købe rentefrit – det kræver at du husker at betale tilbage i tide, da der ellers godt kan komme gebyrer på.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.