Mobiltelefon uden abonnement

Populære mobiltelefoner uden abonnement

samsung-galaxy-s10-afbetaling
Samsung Galaxy S10e
159,-
iphone-xr-afbetaling
iPhone XR 128GB SORT
249,-
IPHONE XS på afbetaling
iPhone XS 64GB
299,-
SONY XPERIA 10 NORDIC afbetaling
SONY XPERIA 10 NORDIC
129,-
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Er du glad og tilfreds med dit nuværende mobilabonnement, kan det være irriterende at skulle skifte det ud med et andet og måske dyrere, når du ønsker at købe ny mobil på afbetaling. Mange steder bliver du nemlig påduttet et dyrt og bindende abonnement, hvis du ønsker at afbetale din nye mobil. Det er i særdeleshed mobilselskaberne, der tilbyder billige mobiler eller mobiler på afbetaling, såfremt du bliver kunde hos dem i samme ombæring og binder dig til deres abonnement i en given periode.

Mobiltelefon uden abonnement i 2020

Ønsker du i stedet at købe en ny mobil uden abonnement, skal du typisk gå uden om mobilselskaberne. I stedet skal du kigge hos de forhandlere, der ikke selv tilbyder abonnementer, som f.eks. forhandlere af elektronik. L’easy giver dig eksempelvis mulighed for at købe en billig mobil uden abonnement med afbetaling på helt op til 36 måneder.

Køb Huawei P10 uden abonnement

Køb mobiltelefon uden abonnement

Én af de helt store fordele ved at vælge at købe en mobil uden abonnement er, at du kan beholde dit nuværende mobilabonnement eller udskifte det, når der kommer et godt tilbud. Konkurrencen på markedet for mobilabonnementer er hård, hvilket er en fordel for dig som forbruger. Der er nemlig jævnligt priskrige og gode tilbud til nye kunder. Det betyder, at du kan spare mange penge ved ikke at binde dig til et dyrt abonnement, men i stedet skifte rundt i blandt de billigste. Du kan ofte finde udmærkede tilbud på mobilabonnementer til under 100 kr. om måneden.

Mobiltelefon  rente- og gebyrfri & uden abb.

Ønsker du at købe en mobil uden abonnement, skal du kigge på kontantprisen. Det er den pris, du kommer til at betale for mobilen. Flere steder, f.eks. hos L’easy, kan du afbetale rente- og gebyrfrit. Det vil sige, at du samlet set betaler det samme, uanset om du betaler det kontant, eller om du vælger at afbetale. Om, det tager dig 1 dag eller 36 måneder, ændrer altså ikke på det samlede beløb. Førhen var det dyrt i oprettelsesgebyr og månedlige renter at købe elektronik og andre ting på afbetaling. Sådan er det heldigvis ikke længere. I dag kan alle være med og dele uoverkommelige beløb i mindre bidder, så ikke du skal leve af pasta med ketchup i en hel måned, hvis du trænger til en ny mobil.

Billig mobiltelefon uden abonnement

Er der ikke meget at gøre med på kistebunden, leder du sikkert efter en billig mobil uden abonnement, så du ikke skal have et stort beløb op af lommen eller skifte til et dyrt abonnement. Både mobilselskaber og elektronikforhandlere har med jævne mellemrum tilbud på de mest populære mobiltelefoner som iPhone, Samsung og Huawei.

At, der er tilbud, nytter dog intet, hvis du alligevel ikke kan skrabe de tusinde kroner sammen kontant, som mobilen koster. Derfor bør du kigge hos de forhandlere, der tilbyder finansiering eller afbetaling. Vær opmærksom på, at du bør undersøge, om muligheden for afbetaling også gælder uden samtidigt køb af abonnement. Langt de fleste mobilselskaber sælger udelukkende mobiler på afbetaling, hvis du samtidig binder dig til ét af deres abonnementer, og det er typisk ét af de dyrere af slagsen. Elektronikbutikker- og webshops har ingen interesse i at sælge dig et abonnement, så her kan du være helt rolig.

Hvilken mobiltelefon skal jeg vælge?

Du kan typisk vælge mellem alt fra 6 til 36 måneders afbetaling, når du vil købe en mobil uden abonnement. Hvor lang afbetalingstid, du skal vælge, afhænger af dine forbrugsvaner. Hvor ofte plejer du at udskifte din mobil? Er du typen, der gerne vil være med på den nyeste mobilmode og bare må være én af de første til at eje den nye iPhone, så snart den udkommer, bør du ikke vælge en afbetalingsperiode på flere år. Udskifter du mobilen årligt, bør afbetalingsperioden heller ikke være på mere end 12 måneder. Er du omvendt typen, der slider din mobil op til det sidste og først udskifter den, når skærmen er slået i tusinde stykker, højtaleren ikke virker, og skærmen flimrer, så kan du roligt afbetale din nye mobil over en længere periode.

Køb mobiltelefon uden abonnement

Et alternativ til at afbetale mobilen er at tage et kviklån og at købe mobilen kontant for pengene. Kan du ikke stille sikkerhed, og dermed ikke blive godkendt til en afbetalingsaftale, kan det være den eneste mulighed for dig, hvis du ønsker at købe en ny mobil. Stort set alle kan blive godkendt til et kviklån ét eller andet sted. Mange steder kan du sågar låne små beløb på op til 5.000 kr., selvom du står registreret i RKI eller er på kontanthjælp. Når du sammenligner kviklån, skal du kigge på lånets ÅOP, som er de samlede årlige omkostninger i procent. Du kan altså sammenligne lån af samme størrelse og med samme afbetalingsperiode ved at kigge på dette tal. Det kan nemlig være svært at sammenligne lån, der har forskellige renter og gebyrer.

Mobiltelefon uden abonnement uden at binde sig

Forskellen på at afbetale gennem forhandleren og at optage et kviklån er først og fremmest, at afbetalingen typisk er lokkemad for at få dig til at handle hos dem frem for konkurrenten. Forhandleren behøver altså ikke få andet ud af aftalen, end at du køber mobiltelefonen. Derfor er afbetaling typisk rente- og gebyrfri. Optager du et kviklån, er lånet selve varen hos udbyderen, og de tjener deres penge på at låne dig penge, hvorfor du betaler renter og gebyrer. Nogle steder bruges mindre lån med en meget kort løbetid dog også som lokkemad, og har du eksempelvis kun behov for at låne pengene en måned eller to, måske fordi der snart går feriepenge ind, kan det være en fin løsning frem for at binde sig til en lang afbetalingsperiode, der egentlig ikke er nødvendig.

Andre spændende produkter

Sidst opdateret

iPhone 11 på afbetalingTILBUD: 159 kr.
+