Miele vaskemaskiner tilbud og guide: Sådan vælger du

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Når du leder efter en ny vaskemaskine, farer du let vildt i de mange producenter, produkter og modeller – det er et stort marked, og du kan let spare penge ved at vælge den rigtige model på det helt rigtige tidspunkt.

Leder du efter en ny vaskemaskine? Vi guider dig til at vælge og gør dig klogere på Miele vaskemaskiner tilbud, så du kan finde den bedste pris.

GRATIS FRAGT
Miele vaskemaskiner tilbud og guide: Sådan vælger du 1
Miele vaskemaskine WEI875WCS NDS P
Vask dit tøj grundigt med Miele vaskemaskinen WEI875WCS NDS P. Den har 9 kg kapacitet, 1.600 omdrejninger/minut, TwinDos, CapDosing og et QuickPowerWash program for grundig vask.
Pris fra 14.999
GRATIS FRAGT
Miele vaskemaskiner tilbud og guide: Sådan vælger du 2
Miele vaskemaskine WEG375WCS NDS LW P
Vask dit tøj så nænsomt som muligt med Miele vaskemaskinen WEG375WCS NDS LW P. Den har 9 kg kapacitet og 1.400 omdrejninger/minut. Vaskemaskinen har SoftCare skånetromle og QuickPowerWash.
Pris fra 12.370
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 732
Miele vaskemaskiner tilbud og guide: Sådan vælger du 3
Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP
Denne Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP vasker effektivt dit tøj og har lavt energiforbrug. Den har en høj kapacitet på 8 kg, og den er udstyret med praktiske programmer, ProfiEco-motor samt SoftCare skånetromle.
Pris fra 6.767
GRATIS FRAGT
Miele vaskemaskiner tilbud og guide: Sådan vælger du 4
Miele vaskemaskine WEG675WCS TÆNK TESTVINDER
Gør dit tøj helt friskt og rent med Miele vaskemaskinen WEG675WCS NDS LW, der har 9 kg kapacitet og 1400 omdrejninger. Enheden har også teknologier som TwinDos og CapDosing. Tænk bedst i test juni 2022
Pris fra 11.999
GRATIS FRAGT
Miele vaskemaskiner tilbud og guide: Sådan vælger du 5
Miele vaskemaskine WER875WPS
Miele vaskemaskinen WER875WPS klarer vasketøjet takket være 9 kg kapacitet, 1.600 omdrej. pr. min. og funktioner, som f.eks. QuickPowerWash, eller TwinDos til hurtig og praktisk betjening.
Pris fra 17.865
GRATIS FRAGT
Miele vaskemaskiner tilbud og guide: Sådan vælger du 6
Miele Active vaskemaskine WSA023WCS
Miele Active vaskemaskinen WSA023WCS klarer dit vasketøj og har 7 kg kapacitet samt 1.400 omdrejninger/minut. Takket være ProfiEco motoren, Capdosing og SoftCare skånetromlen kan du gøre din vasketøjsrutine simpel og økonomisk.
Pris fra 8.095
Indlæs flere

Her er de 6 vigtigste overvejelser, når du skal købe Miele vaskemaskiner

Lad os starte med de ting, du skal overveje, når du vil købe en ny vaskemaskine. Vi har samlet de seks vigtigste overvejelser, du bør tænke over, inden du kigger efter Miele vaskemaskiner på tilbud.

Type

Der findes flere forskellige typer vaskemaskiner. Her er de tre mest populære:

  • Frontbetjening (almindelig): Den helt almindelige vaskemaskine, som vi kender den. Denne type har en dør og et display foran, en høj kapacitet og kan bruges i en vaskesøjle.
  • Amerikansk: Den ’amerikanske’ type har en låge i toppen. Det er en fordel for især ældre, som har svært ved at komme helt ned til lågen på en frontbetjent vaskemaskine.
  • Kombi: Hvis du gerne vil have både tørretumbler og vaskemaskine i én, kan du vælge en vaske-tørremaskine.

Pris

Vaskemaskiner varierer meget i pris – derfor er det særligt relevant at kigge efter Miele vaskemaskiner på tilbud. De billigste Miele modeller på markedet koster omkring 4.000 kroner. De dyreste koster over 20.000 kroner. Af den grund er der naturligvis stor forskel på både pris, kvalitet og funktioner.

Energiklasse

I tider med højere strømpriser har det aldrig været mere relevant at kigge på energiklassen. Du kan spare flere hundrede kroner årligt ved at vælge en vaskemaskine med energimærke A+++ i modsætning til en maskine med energimærke B.

Af den grund kan det sagtens give mening at betale mere for en maskine med et godt energimærke.

Vedligeholdelse

Der er forskel på, hvor ofte en vaskemaskine skal vedligeholdelse. Hvis du foretrækker minimal vedligeholdelse, er det noget, du bør kigge efter. Du bør helt specifikt kigge efter, om maskinen har en kulfri motor, da de ikke har de traditionelle kulbørster, der skal skiftes jævnligt.

Funktioner

Der er billige vaskemaskiner, der kun har de mest nødvendige funktioner – og der findes dyrere modeller med et hav af funktioner. Her er nogle af de funktioner, du kan overveje, om du vil have i din nye vaskemaskine.

  • Programmering: Flere moderne maskiner giver dig mulighed for at udskyde starten på din vask. På den måde kan du indstille maskinen til at starte, så vasken er færdig, når du kommer hjem.
  • Lynprogram: Har du ikke brug for at vaske i flere timer? Kig efter en maskine, der har lynprogrammer, så du hurtigt kan få vasken overstået. Nogle modeller har lynprogrammer på helt ned til 15 minutter.
  • Allergiprogrammer

Støj

Hvis du bor i en mindre lejlighed, kan det være en god ide at vælge en vaskemaskine med et lavt støjniveau. Dette er mindre vigtigt, hvis du bor i et stort hus, men det kan være en prioritet, hvis der er børneværelser tæt på rummet, hvor vaskemaskinen er placeret.

Du kan finde støjniveauet på energimærkningen. Her vil støjniveauet både være angivet under vask og centrifugering.

Hvor stor skal vaskemaskinen være?

miele vaskemaskine

Når du har tænkt over de seks ovenstående punkter, mangler du kun én ting – kapaciteten. En af de vigtigste ting, du bør overveje er, hvor meget vasketøj du har brug for at vaske. Her er en oversigt over, hvor stor en vaskemaskine, du bør kigge efter.

KapacitetBeskrivelse
Under 5 kg1 eller 2 personer
6 – 7 kg2 voksne og ét barn
8 – 9 kg4 – 5 personer
Over 10 kgMere end 5 personer

Der er ingen grund til at vælge en vaskemaskine med den højeste kapacitet, hvis du bor alene, da prisen ofte følger med. Det kan dog være en god idé, hvis du finder nogle gode Miele vaskemaskiner på tilbud – så er du klar, hvis der kommer flere personer i boligen fremover.

Hvor finder du de bedste Miele vaskemaskiner på tilbud?

Hvis du leder efter de bedste vaskemaskiner på tilbud, har vi tre tips til dig:

  1. Kig efter tilbud på flere forskellige modeller
  2. Vær tålmodig, og vent gerne på udsalgsdage og -perioder
  3. Overvåg priser på nettet

Du kan spare tusindvis af kroner på topmodellerne, hvis du er villig til at vente på det rigtige tilbud. Hvis du derimod står i en situation, hvor du akut har brug for en ny vaskemaskine, bør du bruge lidt tid på at sammenligne priser og specifikationer på nettet, inden du køber.

Herudover kan du også kigge efter en vaskemaskine på afbetaling, hvis du ønsker at dele betalingen op.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.