kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Få råd til det du drømmer om i dag

Hos LEASY har du siden 1980 kunne købe og leje TV, video, computer og generelt alt indenfor elektronik og hårdehvidevarer.

LEASY er gået hen og blevet danskernes foretrukne sted at købe ting på afbetaling og det er ikke  uden grund. Her får man altid en god service ved at ringe til 88 88 88 88 eller skrive til deres support. Siden internettet er kommet til er det også blevet meget nemmere at bestille online og derved er processen blevet gjort endnu mere simpel og lige til for dig der gerne vil have nyt til hjemmet, men ikke ønsker at bruge hele din løn nu og her.

L’easy har skrappe krav for alle deres produkter, og leverer derfor udelukkende kvalitetsprodukter. Det betyder at du kan være helt rolig, når du vælger et produkt igennem Leasy, da det allerede har været igennem deres kvalitetstests. Hos Leasy sidder de også altid klar til at vejlede dig, hvis du har nogen spørgsmål omkring hvilke modeller, som reelt passer til dine behov.

Eks. iPad Pro:Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 14.494 kr. ÅOP 20,45%. Den månedlige ydelse 319 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 25.471 kr. Samlede kreditomkostninger 10.977 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

5 gode grunde

Her får du 5 gode grunde

  • Det er nemt
  • Mulighed for 0% i rente
  • Levering og installering
  • Stort udvalg i elektronik og hvidevarer
  • Vælg mellem kontant betaling, rentefrit eller finansiering

LEASY åbningstider

  • Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C
  • Åbningstid: 08 til 22
  • Telefon: 88 88 88 88

Eller skriv til deres support online og få svar nu, kontakt her

LEASY Macbook

Få en ny og hurtig Macbook med rentefri afbetaling over 12 måneder eller vælg finansiering, hvor du kan dele betalingen op over flere måneder.

Se mere…

LEASY RENTEFRIT

Nu er det også muligt for dig at købe rentefrit. Det betyder at du kan vælge at betale af over 12 måneder uden at betale renter.

Se mere her… 

LEASY TV

Få et sprit nyt og flot TV til hjemmet med afbetaling eller finansiering – du vælger hvad der passer til dit behov og får leveret hjem til.

Se mere…

Leasy Vaskemaskine

Få fingrene i en spritny vaskemaskine med rentifri afbetaling igennem leasy. Du vælger selv model og får leveret lige til døren – hurtigt og nemt. Er du i tivl om hvilken model du har brug for, så kan du kontakte leasy og få vejledninger af deres salgskonsulenter.

Se mere her… 

LEASY Samsung TV

Samsung TV er uden tvivl et af de flotteste fladskærms TV på markedet og sådan har det været i mange år. Samsung SMART TV kan du købe på afbetaling eller med finansiering her.

Se mere…

Leasy Computer

Hos Leasy kan du helt rentefrit købe din nye computer. Se det store udvalg af bl.a. gaming computere og laptops. Få fat i en PC som kan køre alle de nye spil i højeste opløsning, og betal rentefrit over de næste 12 måneder. Så bliver det ikke nemmere.

Se mere her… 

LEASY mobil

Skal du have en ny mobil hvor du ikke ønsker at ligge hele din løn nu og her, så er afbetaling eller finansiering uden tvivl løsningen du har ledt efter.

Se mere…

Leasy Hvidevarer

For Leasy startede det hele med hårde hvidevarer. Med over 20 års erfaring er de om nogen eksperter på området. Er du på udkig efter en ny vaskemaskine, køleskab, opvaskemaskine eller lignende – så finder du det hele ved Leasy. Du kan endda nemt og hurtigt købe det på afbetaling med op til 12 måneders rentefrit.

Se mere her… 

LEASY har også mange andre produkter der kan købes på afbetaling eller kontakt – det er helt op til dig, hvilken løsning der passer dig og din økonomi.

Nogle af de nye populære produkter der kan købes hos dem er:

Der er endda mulighed for at du kan købe rentefrit i op til 36 måneder hvor du også får det til 0 kr i oprettelse og 0 i renter.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.