LEASY: Køb kontant, afbetaling eller finansiering

Få råd til det du drømmer om i dag

LEASY er Danmarks ældste udbyder af afbetaling

Hos LEASY har du siden 1980 kunne købe og leje TV, video, computer og generelt alt indenfor elektronik og hårdehvidevarer.

LEASY er gået hen og blevet danskernes foretrukne sted at købe ting på afbetaling og det er ikke  uden grund. Her får man altid en god service ved at ringe til 88 88 88 88 eller skrive til deres support. Siden internettet er kommet til er det også blevet meget nemmere at bestille online og derved er processen blevet gjort endnu mere simpel og lige til for dig der gerne vil have nyt til hjemmet, men ikke ønsker at bruge hele din løn nu og her

5 gode grunde

Her får du 5 gode grunde

✅ Det er nemt

✅ Mulighed for 0% i rente

✅ Levering og installering

✅ Stort udvalg i elektronik og hvidevarer

✅ Vælg mellem kontant betaling, rentefrit eller finansiering

LEASY åbningstider

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

Åbningstid: 08 til 22

Telefon: 88 88 88 88

Eller skriv til deres support online og få svar nu, kontakt her

LEASY Macbook

Få en ny og hurtig Macbook med rentefri afbetaling over 12 måneder eller vælg finansiering, hvor du kan dele betalingen op over flere måneder.

Se mere…

LEASY RENTEFRIT

Nu er det også muligt for dig at købe rentefrit. Det betyder at du kan vælge at betale af over 12 måneder uden at betale renter.

Se mere her… 

LEASY TV

Få et sprit nyt og flot TV til hjemmet med afbetaling eller finansiering – du vælger hvad der passer til dit behov og får leveret hjem til.

Se mere…

LEASY Samsung TV

Samsung TV er uden tvivl et af de flotteste fladskærms TV på markedet og sådan har det været i mange år. Samsung SMART TV kan du købe på afbetaling eller med finansiering her.

Se mere…

LEASY mobil

Skal du have en ny mobil hvor du ikke ønsker at ligge hele din løn nu og her, så er afbetaling eller finansiering uden tvivl løsningen du har ledt efter.

Se mere…

LEASY
4.7 (94%) 10 votes






close

Spar 1600 kroner når du køber mobil på afbetaling

iphone-x-afbetaling
  • check-square-o
    Modtag artiklen med det samme på mail.
envelope-open-o