Kviklån

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kviklån er blevet populære blandt danskerne, og det er ikke uden grund. Står du og mangler en mindre sum penge til en ny vaskemaskine, nyt tøj til ungerne eller vinterdæk til bilen, kan du hurtigt og nemt optage et kviklån.

Kviklån findes i mange varianter med forskellige størrelser lånebeløb og forskellige vilkår og betingelser.

Find nemt og hurtigt det billigste kviklån – Det er 100% uforpligtende at ansøge!

Sammenlign nye kviklån

I sammenligningen ovenfor får du et overblik over markedets mange forskellige kviklån. Inden du kaster dig ud i at låne penge, kan det være en god idé at sætte sig lidt mere ind i, hvad kviklån er for en størrelse. Det kan du gøre i oversigten herunder.

 • 1.242 brugere hjulpet 
 • Hurtigt & nemt 100% 
 • Gratis & uforpligtende

Hvad er der af fordele ved et kviklån

Et kviklån er den nemme løsning. Hvert år låner danskerne for over 500 millioner kroner i kviklån. Metoden er gennemtestet, og konkurrencen på lånemarkedet er hård.

Det betyder, at vilkårene for dig som forbruger bliver bedre og bedre. Derfor tager det heller ingen tid at ansøge om et kviklån. De fleste steder ansøger du via en låneformular på hjemmesiden; andre steder sender du en sms. Fælles for kviklånene er, at du skal oplyse ganske lidt om dig selv, at svartiden er meget kort, og at stort set alle kan blive godkendt til at låne.

Også selvom du er blevet afvist i banken. Både det tidsbesparende og det anonyme element er for mange af stor betydning. Du behøver ikke bruge tid på at gå i banken eller at sidde ansigt til ansigt med din bankrådgiver og forsvare dit ønske om et lån.

Kan jeg få et kviklån?

Langt de fleste mennesker kan i dag få et kviklån. Der er dog nogle få krav, du skal opfylde. Du skal være myndig. Det vil sige, at du skal være fyldt 18 år.

Nogle låneselskaber kræver en højere alder, men som udgangspunkt er du i stand til at låne penge, når du er myndig. Derudover skal du være i besiddelse af et NEM-ID, da du vil skulle underskrive låneaftalen digitalt. Hos langt de fleste låneudbydere af kviklån, foregår alt digitalt, hvilket blandt andet er med til at spare dig tid.

Som hovedregel skal du desuden kunne dokumentere din indkomst i form af lønsedler eller årsopgørelse. Dette for at kunne stille sikkerhed for, at du er i stand til at overholde din låneaftale. Enkelte låneselskaber kræver ikke sikkerhedsstillelse, men det er mere undtagelsen end reglen.

Ligeledes skal du være kreditværdig. Du må ikke have misligholdt tidligere lån og derfor stå registreret i RKI. Igen er der enkelte udbydere af lån, der ikke har kreditværdighed som et krav, men de hører til fåtallet. Dette skyldes, at hvis du er registreret som dårlig betaler, løber låneselskabet en større risiko, da de risikerer, at du også misligholder det nye lån.

Hvis du opfylder følgende, kan du uden tvivl blive godkendt til et kviklån:

 • Du er fyldt 18 år
 • Du har et NEM-ID
 • Du er kreditværdig

Find det billigste kviklån

Det kan være lidt af en jungle af sammenligne kviklån. Det billigste kviklån er ikke nødvendigvis det lån med de laveste renter. Når du skal sammenligne lån, skal du kigge på de samlede årlige omkostninger i procent (forkortet ÅOP). ÅOP er alle lånets omkostninger lagt sammen og fordelt ud over lånets løbetid i procent.

Her tæller både de månedlige renter og de forskellige gebyrer, der måtte være. Et kviklån med en meget lav rente kan samlet set være dyrere end et lån med en højere rente, hvis førstnævnte lån for eksempel har et meget højt oprettelsesgebyr. Husk på, at ÅOP er i procent. Du kan derfor kun sammenligne lån direkte med samme løbetid.
Når du sammenligner dit lån, skal du:

 • Sammenligne lån med samme lånestørrelse
 • Sammenligne lån med samme løbetid
 • Sammenligne ved at kigge på de samlede omkostninger (ÅOP)
 • Du kan ikke sammenligne ved udelukkende at kigge på lånets renter

Kviklån trods RKI

Der kan være flere årsager til, at du står i RKI. Som regel er det dog for pengeinstitutterne en betingelse for optagelse af lån, at du ikke står i RKI. Derfor kan det være vanskeligt at låne penge på almindelig vis. Nogle få udbydere af kviklån tilbyder lånene uden krav om dokumentation eller om at stille sikkerhed i form af lønsedler eller årsopgørelser.

Konkurrencen på lånemarkedet er så stor, at udbyderne går langt for at skille sig ud. Og selvom det førhen var en mere eller mindre uskreven regel for lånevirksomhederne ikke at tilbyde lån til registrerede i RKI, er der alligevel nogle, der nu går mod strømmen.

Hvis du er i tvivl om, om du står i RKI, kan du se det på www.dininfo.dk. Som udgangspunkt får alle besked, når de bliver registreret i RKI, men hvis du er i tvivl, om du stadig står i RKI eller er blevet slettet, kan du slå det op her.

RKI betyder officielt set, at du har mistet din kreditværdig som resultat af tidligere manglende betaling. Det er derfor vigtigt at gøre op, om du ved et kviklån kan undgå at gentage dette, da misligholdelse af kviklån kan blive en dyr fornøjelse sammenlignet med misligholdelse af for eksempel banklån.

Kviklån studerende – er det en god ide?

Som studerende kan pengene være små. SU’en er ikke skyhøj, og lejeboligerne omkring uddannelsesstederne er ofte dyre. Måske har du behov for en ekstra sum penge til studiebøger, måske mangler du en sofa og et spisebord, nu du er på vej hjemmefra, eller også kunne det bare være fedt at give en omgang i fredagsbaren for en gangs skyld. Uanset hvad, kan du som udgangspunkt optage et kviklån for studerende, så længe du er fyldt 18 år.

Jo ældre du bliver, des flere låneudbydere har du at vælge imellem, da nogle af udbyderne har en højere aldersgrænse. Hos de fleste udbydere skal du bevise, at du er kreditværdig. Dette gøres ved, at du ikke er registreret i RKI, og at du kan fremvise dokumentation på din indtægt, som kan være både SU og løn fra studiejob.

Ved lån af mindre beløb for eksempel ved SMS-lån eller små kviklån, behøver du ikke altid dokumentere sikkerhed og kan derfor nemt og problemfrit optage et lån, såfremt du er sikker på, at du kan betale tilbage efter gældende låneaftale.

Forskelle på kviklån og forbrugslån

De hurtige lån har mange navne. De omtales alt fra kviklån til quciklån, SMS-lån, kliklån og forbrugslån. Som forbruger kan det være svært at gennemskue, hvad forskellene egentlig er. Som udgangspunkt er kviklån og quciklån præcis det samme blot med forskellige stavemåder.

Det er kort sagt et hurtigt lån; et lån, hvor selve svartiden er kort, og du derfor har lånebeløbet til rådighed på din konto ganske kort tid efter ansøgning. SMS-lån og kliklån er det samme, men endnu nemmere. Du ansøger via en SMS eller et klik på computeren. Disse endnu simplere lån udbydes ved meget lave lånebeløb og meget korte tilbagebetalingsfrister.

Et forbrugslån er som navnet beskriver et lån til forbrug. Det hedder det også, hvis du går i banken og får et lån til ting, du selv råder over. Altså ikke til et hus eller en bil, men til forbrug. Et forbrugslån er som regel et lidt større lån. Her låner du ikke kun 1.000 eller 5.000 kr., men snarere 50.000 eller 100.000 kr. Eftersom lånebeløbet stiger, stiger kravene også.

For at optage et forbrugslån skal du – afhængigt af låneselskabet:

 • Være nået en vis alder
 • Kunne stille sikkerhed
 • Ikke være registreret i RKI.

I låneansøgningen vurderes, om du er i stand til at betale tilbage, og et forbrugslån er derfor i mange tilfælde mere omstændeligt at få end et kviklån i én af ovenstående former.

Indbetaling af ekstra beløb på kviklån

Hvis du ønsker at indbetale ekstra på dit kviklån, har du hos nogle låneselskaber mulighed for det ved at kontakte dem. Det er af administrative årsager ikke en mulighed hos alle selskaber. Såfremt det er en mulighed, kan det i så fald være mod betaling af et gebyr. Fordelen ved at indbetale ekstra på kviklånet er, at de samlede omkostninger i form af renter bliver mindre, og lånet bliver derved samlet set billigere. Du skal selvfølgelig afveje, om det kan betale sig at indbetale en enkelt måned ekstra på et lille lån, hvis det koster et gebyr.

Få et kviklån gratis

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Flere låneselskaber tilbyder, at du kan få et kviklån gratis første gang, du er kunde hos dem. Kravet er, at beløbet er forholdsvist lavt. Det varierer fra selskab til selskab, men maks. et par tusinde kroner. Derudover er kravet, at du betaler lånet tilbage på 1-2 måneder.

For låneudbyderne fungerer det som smagsprøver til kunderne, så de kan se hvor nemt og lige til det er at låne penge hos netop dem. For dig som førstegangskunde kan det være en rigtig god mulighed. Står du og mangler tusind kroner til de sidse julegaver eller en ny kaffemaskine, kan det lade sig gøre at optage et gratis kviklån.

Du skal blot være sikker på, at du er i stand til at tilbagebetale dit kviklån 30 dage efter optagelse.

Ansøg minimum 3 steder for at sikre den bedste rente

Det kan være svært at gennemskue den bedste rente for dig fra de angivne standard renter. Renterne bliver normalt tilpasset din ansøgning, så du kan først vide den gældende rente for dit lån, når det er blevet godkendt. De forskellige udbydere justerer rentesatsen på forskellige måder.

Nogle lægger mere vægt på din alder, eller om du er førstegangslåner, mens andre lægger mere vægt på din indtægt og kreditværdighed. Derfor er det en god idé enten at tage kontakt til låneselskabet først, eller at indsende til 3 forskellige låneudbydere. Når du så har fået de gældende satser, kan du tage kontakt til de to udbydere, som har givet det mindst attraktive lånetilbud og annullere lånet, inden det er udbetalt.

På den måde sikrer du, at lige meget hvilken standardrente, som udbyderen har skrevet fra start, har du fået den bedste lånerente for dit tilfælde.

Se andre forbrugeres meninger på Trustpilot

Første skridt er at finde den eller de låneudbydere, som passer bedst til din situation, hvilket vi kan hjælpe dig med her på siden. Øverst kan du sammenligne en række forskellige kviklån, der giver dig mulighed for at købe ting på afbetaling på en nem og overskuelig måde. Især L’easy kviklån er fordelagtige.

Når du har fundet det perfekte match, kan det være en god idë at undersøge udbyderen på Trustpilot for at læse om andre brugere i din situation, og hvilke oplevelser de tidligere har haft med udbyderen. Også her ranker L’easy højt og er derved et godt og troværdigt bud. Da vi som uafhængig sammenlignings-tjeneste har inkluderet alle udbydere, er det andre brugeres meninger, der er reflekteret i de stjerner, som hvert låne-selskab har fået tildelt.

Max lånebeløb kan stige hos visse udbydere efter første lån

Nogle udbydere tilbyder en ekstra service til lånere, som har bevist deres kreditværdighed og tilbagebetalt deres første lån. Det betyder, at ved første lån kan du måske kun låne 6.000 kr, men efter at have tilbagebetalt hele beløbet, kan du låne op til 12.000 kr.

Det kan være en fordel at kigge efter disse udbydere, da deres tilbud kan være en hjælp i fremtiden, hvis du på et tidspunkt står og mangler ekstra penge. Det betyder også mange gange, at renten på det næste lån er betydeligt mere fordelagtig end hos andre udbydere, da du har bevist, at du er til at stole på.

Find det bedste kviklån

Det bedste kviklån for dig er ikke nødvendigvis det bedste kviklån for din nabo. Foretrækker du den korteste svartid, det størst mulige lånebeløb eller de laveste renter? Find ud af, hvad du ønsker af dit kviklån, da det så vil være nemmere at finde det helt rigtige lån for dig. Derudover kan der være stor forskel på, hvor mange lånemuligheder, du har.

Hvis du netop er fyldt 18 år og er studerende, har du ikke lige så mange muligheder for optagelse af kviklån, som hvis du er 35 år med en god, fast indtægt. Er du arbejdsløs eller står i RKI forringes mulighederne yderligere.

Her på siden finder du det bedste kviklån for dig ved at vælge følgende:

 • Lånebeløb
 • Din alder
 • Sortering efter mest populære eller laveste rente

Når du har indtastet følgende, fremgår kun de kviklån, du har mulighed for at vælge imellem, og det bliver meget lettere og mere overskueligt for dig at finde det bedste lån.

Ansøg om kviklån

Det er hurtigt og nemt at ansøge om et kviklån. Her på afbetalt.dk kan du finde det lån, der passer dig bedst. Når du skal ansøge om et kviklån, skal du igennem følgende proces:

 1. Find det ønskede kviklån
 2. Udfyld en låneansøgning
 3. Afvent godkendelse
 4. 48 timers fortrydelsesret (ved lån med under 3 måneders løbetid)
 5. Indbetaling af lånebeløbet på din konto

Fra du har fundet det lån, der passer dig og sendt låneansøgningen afsted, får du som regel svar i løbet af et par timer eller senest dagen efter. Derfra er der ifølge gældende lovgivning 48 timers betænkningstid på lån med en løbetid på under 3 måneder.

Du kan derfor ikke længere få udbetalt beløbet med det samme, som du kunne førhen. I løbet af de 48 timer har du mulighed for at kontakte låneudbyderen og få annulleret lånet, hvis du fortryder. Ved lån med en løbetid på over 3 måneder, har du ikke samme betænkningstid, og du har derfor mulighed for at få indbetalt lånebeløbet væsentligt hurtigere. Nogle selskaber tilbyder udbetaling af lån samme dag, som ansøgningen er blevet godkendt.

Afbetaling af kviklån

Inden du optager et kviklån, skal du regne ud, hvor mange penge du har mulighed for at afbetale månedligt. Afbetalingsbeløbet bestemmer, hvor lang løbetiden på lånet er. Det er forskelligt fra lån til lån, om du selv frit kan vælge, eller om der er nogle forudbestemte valgmuligheder for afbetaling.

Det er også forskelligt, om du har mulighed for ekstra månedlige afbetalinger, hvis du får ekstra penge til rådighed, eller om der er mulighed for helt at indfri lånet før tid.

Læs også: Gode råd til indfrielse af gamle lån

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?

Det varierer fra udbyder til udbyder, hvor lang svartiden er. Fælles er, at den som regel er væsentligt kortere end hos banker og andre pengeinstitutter. Kviklån betyder hurtigt lån, og derfor konkurrerer låneselskaberne om at være hurtigst. Hos nogle udbydere går der helt ned til under en time, fra du har sendt låneansøgningen afsted, til du får svar.

Svaret på låneansøgningen fås som regel via mail. Er din låneansøgning blevet godkendt, skal du underskrive digitalt ved hjælp af dit NEM-ID. Fra du har underskrevet, til pengene bliver indbetalt på din konto, går der mellem få timer og to døgn, afhængigt af låntype og udbyder.

Hvad sker der hvis jeg misligholder mit kviklån?

De forskellige udbydere af kviklån har forskellige betingelser for, hvad der sker, hvis du misligholder dit kviklån. Det er derfor altid tilrådeligt at gennemlæse betingelserne, før du underskriver lånet. Fælles for misligholdelse af kviklån er, at renterne vil stige, og der vil muligvis også blive tillagt rykkergebyrer.

Renterne kan stige mange procent ved misligholdelse af kviklån sammenlignet med lån i pengeinstitutter. I værste tilfælde kan låneudbyderen forlange, at du skal indfri lånet. Dette har de færreste reelt set mulighed for, hvis de kommer i en situation, hvor de har problemer med de månedlige betalinger.

Er du ikke i stand til at indfri lånet som krævet, bliver du registreret som kreditutroværdig i RKI, som er registret for dårlige betalere. Derfra vil det fremtidigt være sværere for dig at få lov at optage lån, og det er helt umuligt at blive godkendt til lån i pengeinstitutter.

Hvis du kommer i en situation, hvor du ikke er i stand til at betale dit månedlige afdrag, er det altid tilrådeligt at kontakte låneudbyderen for at indgå et forlig, og derved undgå skyhøje renter eller registrering i RKI.

Optag kviklån via sms

Det har aldrig været nemmere at optage et kviklån. Det er så nemt, at du ved nogle kviklån kan sende din låneansøgning via en simpel sms. Kviklån sms er for dig, der kun skal bruge et mindre beløb og er i stand til at betale tilbage forholdsvist hurtigt.

Det er for dig, der ikke gider bruge lang tid på at udfærdige en låneansøgning. Hvis du gerne vil låne nu og her, men ikke har behov for et stort beløb eller en lang løbetid, er sms kviklån en god mulighed. Fordi lånet er så simpelt og nemt at optage, kan det gøres af stort set alle. Der er for eksempel som oftest ikke krav om sikkerhedsstillelse i form af lønsedler eller årsopgørelser.

Kan jeg optage flere kviklån på samme tid?

Det korte svar er ja. Du kan sagtens optage kviklån hos flere forskellige udbydere på samme tid. Nogle udbydere har et maksimum på, hvor mange andre steder du må have optaget lån forinden, men det er ikke alle. Ønsker du at optage kviklån hos den samme udbyder, kan du som udgangspunkt først gøre det, når det eksisterende lån er betalt ud.

 1. Du kan optage ét lån pr. låneselskab
 2. Du kan godt optage flere lån ad gangen fra forskellige låneselskaber

Mulighed for at betale kviklån ud før tid

Du kan som regel altid betale dit kviklån ud før tid, hvis muligheden opstår. Måske får du udbetalt lidt ekstra i løn eller får penge tilbage i skat. Har du mulighed for at betale dit lån ud før tid, sparer du penge på de månedlige renter. Låneselskabet er samtidig sikret at få tilbagebetalt lånet, hvorfor det som regel ikke er et problem.

Hos nogle udbydere kan det koste et gebyr at indfri lånet, da selskabet går glip af de oprindelige indtægter i form af renter jævnfør den oprindelige låneaftale. Undersøg inden optagelse af lånet, om det er en mulighed at indfri det før tid, og om det i så fald koster et gebyr.

Forlængelse af løbetid på kviklån

Når du indgår en låneaftale, indgås den med et fast tilbagebetalingsbeløb over en aftalt periode. Af flere årsager kan du måske få behov for at forlænge løbetiden på kviklånet, så den månedlige betaling bliver lavere.

Det er ikke alle kviklån, der har denne mulighed, så det er værd at undersøge hos de forskellige udbydere forinden optagelse, hvis du vil have muligheden for forlængelse af løbetiden på kviklånet. De låneudbydere, der tilbyder at forlænge løbetiden, tager som oftest et gebyr for det, så det er altså som oftest ikke en gratis mulighed.

Få et kviklån rentefrit

De fleste kviklån har månedlige renter, som er låneselskabets indtjening. Men grundet den store konkurrence på lånemarkedet er der begyndt at blive udbudt rentefri kviklån. Det betyder, at den månedlige afbetaling reelt kun er afbetaling af lånebeløbet delt ud over lånets løbetid.

Hvis du overvejer at optage et kviklån rentefrit, skal du undersøge, hvad der er tillagt af gebyrer. Låneselskabet skal tjene deres penge på én eller anden måde, og hvis ikke det er i form af månedlige renter, er det i form af gebyrer. Det kan for eksempel være oprettelsesgebyr eller gebyrer for ekstra indbetaling eller indfrielse. I nogle tilfælde kan det samlet set være dyrere at optage et rentefrit kviklån end et kviklån med månedlige renter.

For at finde det billigste kviklån, skal du kigge på lånets ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Denne procentsats tager højde for både gebyrer og renter, og du kan derved sammenligne lånenes samlede omkostninger.

Fortrydelse af kviklån

Netop fordi et kviklån er både nemt og hurtigt, kan det for nogen blive en impulsiv affære, som de efterfølgende fortryder. Derfor er der pr. 1. januar 2017 blevet indført en fortrydelsesret på visse lån. Det betyder, at du inden for 48 timer har mulighed for at annullere dit lån.

Hvis du fandt en anden løsning på pengeproblemet, eller hvis du bare fortryder og i stedet vil undvære pengene eller vente på din næste løn, har du nu mulighed for at annullere lånet inden for de to døgn helt uden konsekvenser. Loven blev indført på baggrund af en undersøgelse af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der viste, at 40% fortrød optagelse af deres kviklån.

Dette høje tal sammenholdt med det støt stigende antal af optagede kviklån og de mange registreringer i RKI, fik Folketinget til at handle. Den nye lov gælder dog kun lån med en løbetid under 3 måneder. Derfor har mange låneudbydere valgt at tilføje længere løbetid som valgmulighed for at omgås reglerne.

Kviklån med afbetaling

I oversigten herover får du et godt overblik over danske udbydere af kviklån.

Det du skal overveje når du tager et lån er om du har mulighed for at betale tilbage til tiden. Sådan er det også med afbetaling generelt, som også er en form for lån, at det er vigtigt at betale tilbage til tiden. Hvis der ikke betales tilbage i tide overholder man ikke aftalen der blev indgået og man får derfor pålagt evt. renter og gebyrer hvis man ikke får betalt tilbage hurtigst muligt.

Når det så er sagt, så er det en god måde at få kolde kontanter ind på sin konto nu og her og rigtig mange danskere bruger det hver eneste dag – bare her på siden har vi april 2022 formidlet +450 kviklån og sendt ansøger i den rigtige retning.

Har du spørgsmål så skriv endelig

Kviklån eller kassekredit?

Kassekredit er en form for lån, som din bank udbyder. Det betyder mere eller mindre, at du kan trække over på dit kreditkort, altså bruge for mere, end hvad der står på din konto. Du betaler derfor kun renter af det beløb, som du hæver over med.

Det kan blive en udfordring i hverdagen, da du ikke får besked om at din konto står i minus, hvis du har kassekredit, og det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt at skulle holde øje med kontoens underskud og at få betalt tilbage.

Du skal desuden også være opmærksom på at for at få godkendt en kassekredit, skal du til samtale med din bank. Du skal her give bevis på din kreditsikkerhed og samtidigt fortælle, hvad du har brug for kassekreditten til. Processen i sig selv er besværlig, firkantet og langsom, da du skal:

 • Tage kontakt til din bank
 • Udprinte bevis på din kreditsikkerhed
 • Til møde med en repræsentant
 • Vente på at få svar på din ansøgning

Det er også vigtigt, at du får styr på, hvor meget renten er på din kassekredit, da det har betydning for, hvor meget du skal betale tilbage senere. Det sværeste ved en kassekredit er, at du ikke betaler tilbage månedligt. Du kan altså have minus stående på kontoen i en længere periode, som betyder ekstra renter på beløbet uden, at du får besked om det.

Med et kviklån sender du blot en ansøgning direkte online, og du får svar inden for få timer. Du ved præcis hvilken rente, som du skal betale, og du ved hvilket beløb, som du skal betale tilbage hver måned for at dække dit lån. Du ved også, hvor meget lånet kommer til at koste i alt, hvilket hurtigt kan blive uoverskueligt med en kassekredit.

Lån direkte til dine ønsker

Ved du allerede, hvad pengene skal bruges på? Så kan det være en fordel at tjekke vores produkter, der kan købes på på afbetaling, her på siden. Vi tilbyder de bedste afbetalingsaftaler for:

Se alle vores kategorier for låne-aftaler nederst på siden. Med specifikke aftaler er du sikker på at få præcis, hvad du ønsker dig til en fordelagtig månedlig ydelse, og du bestiller produktet direkte med din låne-ansøgning. Nemmere bliver det ikke.

Ved mere specielle spørgsmål, tag kontakt til udbyder direkte

Selv med hjælp fra vores side, kan det nogle gange være en jungle at finde rundt i alle låneudbydernes tilbud – især hvis du søger noget helt specifikt, eller hvis du står i RKI. Hvis du har en speciel interesse i at finde en udbyder, som tilbyder forhøjede lånebeløb efter første lån, kviklån trods RKI, eller andre lignende specifikke tilbud, kan den hurtigste metode være at kontakte udbyderen direkte.

Vi står selvfølgeligt klar til at hjælpe med generelle spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget vedrørende kviklån. Du kan kontakte os direkte her: kontakt.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.