Komplett afbetaling

Drømmer du om at få din egen hjemmebio med lækker surround sound? Eller kunne du godt tænke dig at gøre noget seriøst ved dine drømme om at blive en bedre fotograf? Drømme kan man sagtens have mange af – desværre må man ofte opgive dem, fordi pengene til at indfri dem ikke er der. Det er ærgerligt og sådan behøver det bestemt ikke at være.

Med afbetaling er det muligt at få dine drømme til at gå i opfyldelse – uanset om det drejer sig om en lækker hjemmebiograf eller professionelt kameraudstyr. En af de steder, som har lækkert udstyr til en hjemmebiograf og professionelt kameraudstyr på afbetaling, er Komplett.

Hvem er Komplett?

Komplett bryster sig af at være Nordens største e-handelssite med et bredt udvalg inden for hardware, PC, foto, mobiltelefoner og meget mere.

Komplett har i alt 10 netbutikker i hele Skandinavien og kan uden udgifter til fysiske butikker tilbyde deres kunder særdeles gode og konkurrencedygtige priser på deres sortiment. Komplett er dermed stedet at handle, hvis du gerne vil have lavet en hjemmebiograf eller købe udstyr til dit fotostudie.

Har Komplett afbetaling?

Hvis du gerne vil have købt det udstyr, du går og drømmer om lige nu og lige her, tilbyder Komplett heldigvis afbetaling til dig, der ikke har midlerne til at kunne betale med det samme.

Komplett’s afbetaling foregår gennem Klarna faktura, som giver dig mulighed for at betale efter, du har modtaget dine varer. Det betyder, at du kan få op til 14 dages betalingstid på de varer, som du har modtaget fra Komplett.

Har du ikke mulighed for at betale hele beløbet på én gang, er der også mulighed for delbetaling. Dog skal du betale en afgift på 49 kroner ved købet. Det er altså en nem og simpel måde at købe nu og betale senere for dit udstyr.

Men har du brug for mere end 14 dage til at afbetale beløbet? Og vil du derfor gerne vide mere om andre muligheder for afbetaling?

Det giver vi dig her:

3 alternativer til Komplett afbetaling

  • Elgiganten afbetaling
  • Proshop afbetaling
  • Leasy afbetaling

Elgiganten afbetaling

Et rigtig godt alternativ til Komplett er Elgiganten. Ligesom Komplett har Elgiganten også en online butik med stort alt inden for elektronik, hårde hvidevarer og meget mere.

Hos Elgiganten kan du som kunde kan du købe på afbetaling igennem deres aftale med Santander bank.
Gå til Elgiganten »

Proshop afbetaling

Et andet og rigtig fint alternativ der tilbyder finansiering er Proshop, som ligeledes har et rigtig stort og godt udvalg af elektronik, kameraer, husholdningsmaskiner og meget mere. Her kan du låne mellem 2.000 – 25.000 kroner til en rente på 11% og med en løbetid på enten 12 eller 24 måneder.

Synes du, at 12 måneder bliver lige stramt nok i dit budget, har du dermed muligheden for at gøre den månedlige ydelse lavere ved at afbetale over 24 måneder i stedet. Alt i alt et rigtig godt og fleksibelt alternativ.
Gå til Proshop »

Leasy afbetaling

Et sidste alternativ til Komplett er Leasy. Som du nok har set i reklamerne, tilbyder de gode muligheder for finansiering til kunder, der gerne vil dele betalingen op i mindre bidder.

Hos Leasy kan du dermed dele betalingen op i et mindre og fast månedligt beløb i 12 måneder eller mere. Derudover tilbyder de at låne dig pengene til afbetaling, hvis ikke du selv har dem til rådighed.
Gå til L’easy »

Mange former for afbetaling

Som du kan se, er der et væld af muligheder for afbetaling samt alternativer til Komplett, hvis ikke du ser denne som den bedste mulighed for dig. Hvilken du vælger, kommer helt an på, hvad du har behov for samt ser som den bedste løsning. Om ikke andet får du med de fire ovenstående løsninger rig mulighed for at finansiere dine kommende køb.

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+