Komplet guide til køb af køleskab på tilbud

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Det moderne hjem kan ikke fungere uden et køleskab, og derfor er det også vigtigt, det både virker og lever op til vores krav. Maden skal holdes frisk og ikke smage dårligt, efter det har stået på køl, og de forskellige funktioner i køleskabet skal fungere optimalt.

Hvis du leder efter et godt køleskab tilbud, bør du overveje at kigge på nettet. I den her guide kan du blive klogere på, hvordan du bærer dig ad, og hvad du skal undersøge, før du køber. Du bliver godt klædt på, så du havner med et køb, du kan være tilfreds med i lang tid.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 360
Komplet guide til køb af køleskab på tilbud 2
Caso Vakuum VC 9 - Vakuum pakker
Caso Vakuum VC 9 - Vakuum pakker En vakuumpakker gør det let at vakuumere fisk, kød, grøntsager og frugt til marinering, sous vide tilberedning eller opbevaring i f.eks. fryser eller køleskab. Under vakuum øges holdbarheden af fødevaren betragteligt og
Pris fra 339
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 377
Komplet guide til køb af køleskab på tilbud 3
Caso Vakuum VC 200 - Vakuum pakker
Caso Vakuum VC 200 - Vakuum pakker En vakuumpakker gør det let at vakuumere fisk, kød, grøntsager og frugt til marinering, sous vide tilberedning eller opbevaring i f.eks. fryser eller køleskab. Under vakuum øges holdbarheden af fødevaren betragteligt
Pris fra 1.222
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Komplet guide til køb af køleskab på tilbud 4
Gorenje R6192DW - Fritstående Køleskab
Gorenje R6192DW - Fritstående Køleskab IonAir-teknologi - ideelt mikroklima på hver hylde Den antibakterielle IonAir Active-teknologi, der er indbygget i køleskabets AirPower-ventilator eller MultiFlow 360°-panel, udrydder 95 % af alle bakterier og hold
Pris fra 4.495
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 4704
Komplet guide til køb af køleskab på tilbud 5
LG GSJ760PZXV side-by-side køle-fryseskab Fritstående Rustfrit stål 601 L A+
LG GSJ760PZXV side-by-side køle-fryseskab Fritstående Rustfrit stål 601 L A+LG GSJ760PZXVPlacering af apparat: FritståendeFarve på produkt: Rustfrit stålDesign: Amerikansk dørTotal netto kapacitet: 601 LKlimaklasse: TStøjniveau: 39 dBKøleskabnetto rumindh
Pris fra 12.295
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2011
Komplet guide til køb af køleskab på tilbud 6
AEG RKB524F1AW køleskab Fritstående Hvid 235 L A+
køleskab Fritstående Hvid 235 L A+
Pris fra 3.784
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20299
Komplet guide til køb af køleskab på tilbud 7
AEG RCB633E6NX - Fritstående kølefryseskab
AEG RCB633E6NX - Fritstående kølefryseskab Køle-/fryseskab i stål med indvendig LED belysning og praktisk hylde for nem opbevaring af store flasker. Fryser med selvafrimende NoFrost teknologi og Frostmatic funktion, der hjælper med hurtig nedfrysning, nå
Pris fra 6.844
Indlæs flere

Derfor skal du kigge på køleskabe på nettet

Mange mennesker er en smule usikre, når det kommer til nethandel, især når det gælder store køb som køleskabe. Men så længe du handler på en side, du har tillid til, skal du nok få det samme resultat, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Der er mange gode grunde til, at du skal se på køleskabe på nettet. Ud over at mange hjemmesider i dag udelukkende er forbundet til varehuse, og derfor ikke har mange fysiske butikker, de skal betale for, kan du nemmere på et køleskab tilbud eller et allerede billigt resultat.

Du kan også bruge internettet som en mulighed for research og læring. Bliv klogere på, hvad der er på markedet, inden du tager ned i en fysisk butik. På den måde kender du mere til de forskellige modeller og deres egenskaber, så du bedre kan bedømme, om du faktisk får noget for pengene.

Dét skal du overveje, inden du køber nyt køleskab

Et køleskab er et vigtigt køb og en investering i god mad, og derfor er der nogle ting, du skal overveje, inden du beslutter dig. Inden du kigger på køleskab tilbud, skal du tænke over:

  • Hvor mange mennesker I er i husholdningen
  • Hvor ofte du laver mad, og hvor meget
  • Dit behov for køleskabets kapacitet
  • Ønskede funktioner til køleskabet (fx kombineret køleskab og fryser)

Undersøg forskellige køleskabe og find ud af, hvad der er på markedet. Sæt dig derefter ned og gør op med dig selv eller din husholdnings øvrige medlemmer, hvad du eller I ønsker til køleskabet.

Det kan være nødvendigt at gå på kompromis for at finde et køleskab, der både passer ind i boligen og budgettet, men køleskabsmarkedet er enormt, og det hjælper ofte at kunne snævre det lidt ind. Find ud af, hvad du vil have, og find et godt køleskab tilbud, der dækker alle dine behov.

Hvis du ved, hvad du leder efter, bliver det nemmere at finde et billigt køleskab, du kan være glad for i lang tid.

Sådan finder du et godt køleskab tilbud

Hvis du ikke har så meget luft i økonomien, og du gerne vil finde en billig vej til et nyt køleskab, kan du tage det helt roligt. Køleskabe er så essentielle i dag, at markedet er kæmpestort, og derfor er det nemt at finde køleskabe i alle mulige forskellige prisklasser.

Der findes køleskabe til mange tusinde kroner, men også dem, der kun koster lige over 2.000. Du kan også ofte finde dyrere køleskabe på udsalg, så du kan få et godt køleskab tilbud.

Hvis du kigger på køleskabe på nettet, kan du ofte få rabat ved at tilmelde dig et nyhedsbrev eller på anden vis deltage i kampagner. Du kan også bruge nettet som din ressource til at lære så meget som muligt, inden du går ned i butikken for at forhandle.

For du kan ofte simpelthen bare bede om et godt køleskab tilbud fra sælgeren i din nærmeste hvidevare butik. Spørg, hvad de kan gøre for dig, og se, om du evt. kan få gratis installation eller levering. Ikke alle køleskabe er til en fast pris, og hvis du fanger en sælger på en god dag, og du er åben og venlig, kan du ofte få en ret god aftale i hus.

Kend dine energimærker

Et køleskab tilbud er kun så godt som sit energimærke! Energimærker, også kendt som en energiklasse, er lovpligtige på køleskabe og andre hvidevarer i Danmark. Mærket hjælper dig med at se, hvor meget strøm et produkt bruger, så du kan vælge så godt som muligt.

Klassificeringerne svinger lidt fra hvidevare til hvidevare, og en vaskemaskine kan for eksempel gå helt op til A+++. Som regel går skalaen på køleskabe dog fra G, som er lavest, til A, som er højest. De samme energimærker er gældende for frysere og kombinationer af de to.

Energimærkerne hjælper dig med at finde det produkt, der er billigst i drift. Når det kommer til køleskabe, anbefales det at gå efter energimærke D eller bedre, altså C, B eller endda A.

Jo bedre energimærket er, desto bedre for miljøet er køleskabet. Det er ofte bedre at investere i et køleskab med et godt energimærke, da du kan spare flere hundrede kroner om året.

Relateret: Kølefryseskab på tilbud

Undersøg det her om dit køleskab

Når du har fundet et godt køleskab tilbud, skal du undersøge nogle vigtige ting, inden du slår til. Først er selvfølgelig energimærket; er der en grund til, at det er så billigt? Et billigt køleskab, der er dyrt i drift, er i sidste ende slet ikke billigt.

Derefter bør du undersøge, hvilket materiale det er lavet af. Køleskabe bliver lavet af meget forskelligt materiale, og selvom det ikke nødvendigvis har den store betydning for dig, kan det påvirke kvaliteten. Metal er fx oftest bedre end plastik.

Sidst skal du se, om der er nogle særlige egenskaber i køleskabet. Selvom der er tale om et køleskab tilbud, skal det fungere ligesom et køleskab til fuld pris. Du skal være klar over, hvad det skal kunne, så du kan gøre noget, hvis det ikke virker.

Et godt tilbud kan komme fra mange ting – det kan være en kampagne eller en model, der snart udgår eller erstattes. Vær kritisk, hvis det virker for godt til at være sandt, og vær klar over, hvad du har krav på og behov for.

Flere køkkentilbud: Airfryer på tilbud

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.