Sådan finder du kølefryseskab & fryser på tilbud (komplet købsguide)

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Et kombineret køle- og fryseskab er den smarte og pladsbesparende løsning, som mange mennesker benytter sig af. Der produceres konstant nye udgaver af de populære køle- og fryseskabe. Det giver dig som bruger de bedste muligheder for at finde frem til den model, som i størrelse, kapacitet, lydniveau og energiklasse matcher de personlige og økonomiske krav. 

Herunder finder du en komplet guide til at købe kølefryseskab på tilbud. Guiden kan blive dit redskab til at spare mange penge og få hårde hvidevarer, der kommer dig, familien og jeres økonomi til gode i mange år frem.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2500
Sådan finder du kølefryseskab & fryser på tilbud (komplet købsguide) 1
Samsung kølefryseskab RL34T775CB1EF (sort)
Dette Samsung kølefryseskab RL34T775CB1EF giver dine dagligvarer optimale opbevaringsbetingelser takket være en stor kapacitet på 230/114 liter, 2 friskafdelinger, all-around køling og praktiske funktioner såsom NoFrost samt PowerCool/PowerFrost.
Pris fra 4.497
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1860
Sådan finder du kølefryseskab & fryser på tilbud (komplet købsguide) 2
Miele kølefryseskab KFN29162DWS
Miele kølefryseskabet KFN29162DWS holder dine dagligvarer friske i længere tid. Takket være Dynamic Cooling holdes temperaturerne jævnt i hele kølefryseskabet, mens NoFrost formindsker behovet for vedligeholdelse.
Pris fra 5.127
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2412
Sådan finder du kølefryseskab & fryser på tilbud (komplet købsguide) 3
LG køle/fryseskab GBB92SWBAN (hvid)
Få glæde af flot design og smarte funktioner med dette LG køle/fryseskab GBB92SWBAP. Enheden har et 277 l køleskab, en 107 l fryser, NatureFresh-teknologi, DoorCooling-system, en Linear processor og NoFrost-teknologi.
Pris fra 7.587
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 3002
Sådan finder du kølefryseskab & fryser på tilbud (komplet købsguide) 4
LG køle/fryseskab GBB92STBAP (rustfrit stål)
Få glæde af flot design og smarte funktioner med dette LG køle/fryseskab GBB92STBAP. Enheden har et 277 l køleskab, en 107 l fryser, NatureFresh-teknologi, DoorCooling-system, en Linear processor og NoFrost-teknologi.
Pris fra 9.497
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2502
Sådan finder du kølefryseskab & fryser på tilbud (komplet købsguide) 5
Samsung Bespoke køle/fryseskab RL38A7B63B1/EF (sort)
Dette Bespoke Samsung køle/fryseskab RL38A7B63B1/EF kombinerer stil med smarte funktioner som NoFrost, Fast Freezing, Twin Cooling, HumidityFresh+ zone, OptimalFresh+ zone og et rummeligt interiør med LED-belysning.
Pris fra 5.997
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 382
Sådan finder du kølefryseskab & fryser på tilbud (komplet købsguide) 6
Samsung Bespoke køleskab/fryser RL38A7B63S9/EF (silver)
Dette Samsung Bespoke køleskab/fryser RL38A7B63S9/EF kombinerer stil med praktiske funktioner som NoFrost, Fast freezing, Twin Cooling,HumidityFresh+ zone, OptimalFresh+ zone, og et rummeligt interiør med LED-belysning.
Pris fra 8.117
Indlæs flere

Derfor skal du købe kølefryseskab på tilbud online

Find et godt tilbud på kølefryseskab

Køb af hårde hvidevarer er en vigtig beslutning, som kræver mange overvejelser. Du skal have indblik i både praktiske og økonomiske forhold for at købe dét kølefryseskab på tilbud, som modsvarer familiens behov. 

Det ville kræve besøg i mange butikker, hvis du valgte at handle dine hårde hvidevarer hos fysiske forhandlere. Der er ofte mange mennesker i butikker med elektronik og køkkenmaskiner, hvilket kan gøre det svært at holde fokus og træffe de bedste købsbeslutninger. 

På nettet kan du i ro og mag læse om forskellige kølefryseskabe på tilbud. Du kan bruge den tid, du har brug for til at sammenligne flere modeller og sætte dig ind i egenskaber og funktioner. Du får også frihed til at handle, når du har tiden til det. Du kan gennemføre dit køb, på et hvilket som helst tidspunkt det passer dig i løbet af ugen.  

Fordelene ved at handle hårde hvidevarer på udsalg

Det er en dyr omgang at købe hårde hvidevarer. Vil du have et energivenligt køle- og fryseskab, skal du købe en af de dyrere modeller. Det er bedre for din økonomi at handle hårde hvidevarer på udsalg fremfor at købt et billigt kølefryseskab. De billigste udgaver vil som udgangspunkt være lavet af mindre gode materialer, og de vil have en dårlig energimærkning, så du kommer til at betale flere penge for at have køle- og fryseskabet i funktion. 

Det er en fordel, at der hele tiden produceres nye udgaver af de uundværlige kombinationsskabe. Konkurrencen om forbrugerne er med til at holde priserne nede, og det giver mulighed for, at forhandlere sætter forrige sæsons kølefryseskab på tilbud for at plads til de nyeste modeller. 

Ved at handle på udsalg, går du hverken på kompromis med kvalitet, levetid eller fryseegenskaber. Det er kun købsprisen, du sparer på.

Sådan finder du frem til det bedste kølefryseskab på udsalg 

kølefryseskab på tilbud

Du skal have styr på disse elementer for at frem til det bedste kølefryseskab på tilbud:

  • Kapacitet for både køle- og fryseskab
  • Energimærkning 
  • Integrerebar eller ej
  • Dimensioner for længde, bredde og højde
  • Funktioner 
  • Pris 

Kapaciteten fortæller dig om, hvor rummeligt dit kombinerede køle- og fryseskab er. I produktbeskrivelserne finder du information om, hvor mange liter der kan være i hhv. køleenheden og den integrerede fryser. 

Du skal gøre dig tanker om, hvorvidt dit kølefryseskab skal være integreret i dit køkken eller ej. Skal det være fritstående, skal du vælge en model med sidebeklædning. Har du derimod brug for, at din model integreres ved siden af køkkenskabe eller andre elementer i køkkenet, skal du gå efter et integreret kølefryseskab på tilbud.

Hvad koster et kølefryseskab eller fryser på tilbud?

Der er flere ting, der spiller ind på, hvad prisen for dit kommende køle- og fryseskab bliver. Vælger du en af de moderne amerikaner-udgaver med is-dispenser på fronten og med ekstra stor kapacitet, vil dit køb befinde sig i den høje ende af prisskalaen. 

Det er ikke kun købspris, du skal forholde dig til, når du vil have indtryk af, hvad prisen for dine hårde hvidevarer er. Energiklassen har meget at skulle have sagt, når det kommer til at beregne omkostningerne for dit køle- og fryseskab. 

Det kan umiddelbart virke tillokkende at købe en model med energiklasse c, d, e eller f som følge af de lavere købspriser. Dog skal du være opmærksom på, at dårlig energiklasse er lig med højere elregninger. Det vil sige, at du kan komme til at betale flere penge på lang sigt for dit kølefryseskab med dårlig energiklasse, end hvis du vælger en model med god energiklasse. 

Se også: Køleskab på tilbud

Særligt om kapacitet og økonomi

Dit kølefryseskab på tilbud skal både passe ind til det sted i køkkenet, hvor det skal befinde sig. Og det skal samtidig modsvare familiens behov for opbevaring af råvarer og frostvarer. Det er en fordel at måle pladsen ud i køkkenet, før du gennemfører dit køb online, så du sikrer dig, at der er plads til det derhjemme.

Der er ingen grund til at vælge et for stort køle- og fryseskab, hvis du er single. Her kan du komme til at betale ekstra hver måned for energi til at holde dine madvarer kolde. Samtidig må produktet heller ikke være for lille, så du får svært ved at organisere alle råvarer på hylderne og i skufferne. 

Læs om forskellige funktioner år du køber kølefryseskab på tilbud

Der er rig mulighed for at dykke ned i de forskellige funktioner, som kølefryseskabe har, når du handler på nettet. Iblandt de mest praktiske og populære funktioner er:

  • Fresh Zone
  • NoFrost

“Fresh Zone” er en smart funktion, der findes på de nyeste køle- og fryseskabe. Funktionen findes i kølesektionen, hvor der på et bestemt sted er 0 grader. Denne temperatur er optimal til dine grøntsager, så holdbarheden og kvaliteten af dem forlænges. 

NoFrost er den hjælpsomme funktion, der sørger for, at du ikke skal til at afrime frysesektionen. Den automatiske afrimer sætter i gang af sig selv, så du slipper for det tidskrævende og omfattende arbejde med at tage alle fødevarer ud, slukke kølefryseskabet og vente på, at isen i fryseren smelter. 

Relateret tilbud: Opvaskemaskiner på tilbud

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.