Køb brugt iPhone X

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Apple iPhone X var på mange måder et kvantespring for Apples serie af Smartphones. Så selv om den efterhånden har rundet de 4 år, får du stadig rigtig mange af de funktioner, som også de seneste modeller har. Vel at mærke til en gennemsnitspris på bare 1.937 kr.. Det gør det muligt at købe en brugt iPhone X, uden at du får brug for afbetaling eller online lån. Læs med, og find ud af, hvad du skal tjekke, før du køber.

Nøglepunkter:

Hvad koster en brugt iPhone X i dag?

 • Den billigste brugte iPhone X fås i dag til: 1.250 kr.
 • Den dyreste brugte iPhone X koster i dag: 4.000 kr.
 • iPhone X har i øjeblikket en gennemsnitspris på: 1.937 kr.

Prisen er beregnet ud fra gennemsnitsprisen på de 121 brugte iPhone X-modeller, som vi har kunnet finde på forskellige annonceportaler på nettet og i de webshops, som har refurbished iPhone X-modeller på lager.

Opret prisalarm på iPhone X

Med en prisalarm på iPhone X hos afbetalt.dk, er du blandt de første, som får besked, når prisen ændrer sig. Vi tjekker markedet hver eneste dag, så du altid er opdateret på markedsprisen på iPhoneX.

Køb iPhone X privat eller i butik – hvad skal du vælge?

 • Køb iPhone X privat: Køber du privat, får du oftest din brugte iPhone X til den billigste pris. Til gengæld køber du den som beset. Altså uden hverken fortrydelses- eller reklamationsret.
 • Køb iPhone X i butik: Køber du i en butik eller webshop som f.eks. fcomputer.dk, køber du en iPhone X som er gennemtestet, i orden og sælges med fortrydelsesret, garanti og 2 års reklamationsret – ganske som hvis du havde købt telefonen fra ny.

🛒 Køb brugt med garanti og returret her

GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone X 1
Apple iPhone X 256GB Silver (GRADE C)
Opgrader din stil med en [upcycle it] Apple iPhone X 256GB Silver (GRADE C)Er du på udkig efter en smart og højtydende smartphone, der også bidrager til en mere bæredygtig fremtid? Så kan en [upcycle it] Apple iPhone X 256GB Silver (GRADE C) være den helt
Pris fra 2.999

Hvorfor købe en brugt iPhone X?

 • Prismæssigt sparer du tusinder af kroner, hvorfor du oftest har råd til at købe telefonen kontant.
 • Teknologisk er iPhone X ikke særlig langt bagud, ligesom du kan anvende den seneste iOS-version.

Hvad er forskellen på den nyeste iPhone og en iPhone X?

EgenskabiPhone 14iPhone X
Skærm6,1” Super Retina XDR5,8” Super Retina HD
ProcessorA15A11 Bionic
Bagkamera12 MP ultravidvinkel dobbeltkamera og 6x optisk zoom12 MP med to kameraer, telelinse og 2x optisk zoom
Frontkamera12 MP TrueDepth-kamera med autofokus7 MP TrueDepth-kamera
Mobilnetværk5G4G LTE
SikkerhedFace IDFace ID
BatterikapacitetOp til 20 timer videoafspilningOp til 13 timers videoafspilning

iPhone X blev lanceret i september 2017 – 10 år efter Steve Jobs introducerede den første iPhone til den måbende verdenspresse.

Derfor var forventningerne til jubilæumsmodellen ekstra store. For Apple havde i mere end 5 år arbejdet på de teknologier, som den nye telefon introducerede.

At der var tale om en helt ny slags iPhone, blev klart, lige så snart folk så den. For iPhone X brød med alle de tidligere modeller ved at introducere en ny og lidt længere formfaktor, ligesom den velkendte Hjem-knap med Touch ID var forsvundet, og telefonen nu anvendte Face ID til at identificere brugeren.

Virker mere moderne end tidligere modeller

Så vil du ikke flashe alt for meget, at du har købt en brugt iPhone, er en iPhone X den ældste model, du bør overveje.

For den ligner på mange måder de nye modeller med flere kameraer på bagsiden, det længere design og Face ID. Og så kan du stadig opdatere den til den nyeste version af styresystemet iOS. Selv om det nok også er forbi, når Apple engang introducerer iOS 17.

Det vigtigste du kommer til at undvære, er det superhurtige mobile internet med 5G-teknologi, ligesom du ikke kan forvente samme lange batterilevetid som de nyere modeller – særligt ikke, fordi telefonen er brugt.

Hvordan tjekker du en iPhone X, før du køber

Det skal du tjekke inden du køber en brugt iphone x

Uanset om du køber brugt iPhone X privat eller i en butik, bør du altid tjekke telefonen grundigt igennem. Derudover er der et par ekstra tjek, du bør foretage, hvis du køber en brugt mobil af en privatperson.

Selve telefonen tjekker du sådan her:

 1. Gennemgå skærm, bagside og kanterne på telefonen for ridser, slagsmærker og revner. Skærm og bagside kan udskiftes, men er der hakker eller revner på dem eller på kanterne, som er så dybe, at der er åbent ind til elektronikken, kan telefonen havde fået fugt. Derfor bør du ikke købe sådan en telefon.
 2. Tænd telefonen, og sæt den til at afspille en video. På den måde kan du nemt tjekke skærmen for døde pixels og andre skærmfejl, og samtidig også lige tjekke lyden fra højttalerne i bunden af telefonen. Er der fejl, bør sælgeren give et nedslag i prisen, som svarer til prisen på en ny skærm eller nye højttalere.
 3. Tjek batterikapaciteten ved at vælge IndstillingerBatteriBatteritilstand. Og tjek hvor tit telefonen normalt lades op ved hjælp af Batteriniveau– og Aktivitet-grafen på Batteri-siden. Er kapaciteten under 80 %, skal du forlange nedslag i prisen, der svarer til prisen for et nyt batteri.
 4. Åbn internet browseren, og tjek hvor hurtigt, telefonen henter sider ned via det mobile netværk – og tjek også signalstyrken, når du går lidt omkring. Tilslut så mobilen til et WiFi-netværk, og gør det samme. Signalstyrken bør være rimelig konstant, og siderne bør svare med den hastighed, du forventer. Ellers kan der være noget galt med antenner eller ”radioerne” i mobilen.
 5. Ring nu op til én, som ikke står lige ved siden af dig. Tjek signalstyrken på mobilsignalet, og gå lidt omkring, og se om det får signal og samtalekvalitet til at ændre sig voldsomt. Samtidig kan du få tjekket, om øre-højttaleren rent faktisk virker. Prøv evt. også med et BlueTooth headset. Så får du samtidig undersøgt BlueTooth-funktionen i smartphonen.
 6. Slut af med at åbne nogle af de apps, du kender, og læg mærke til, hvordan de kører. Virker de som de plejer, og kører de gnidningsløst og uden problemer?

Fungerer telefonen tilfredsstillende på disse 6 punkter, og synes du pris og kvalitet harmonerer, burde telefonen være et fint køb.

Ekstra skidt, når du køber brugt af en privat

Køber du en brugt iPhone X af en privat, skal du huske, også at:

 • Tjekke sælgeren på Krak og Facebook. Kan du slå vedkommende op på telefonnummeret, og ser Facebook-profilen ud til at være ægte?
 • Bede om billedlegitimation og en kvittering på købet af telefonen. På kvitteringen er det vigtigt, at der står det samme IMEI-nummer, som står i IMEI-feltet i Indstillinger-appen under GenereltOm på telefonen.
 • Mødes med sælgeren på dennes adresse. Mange som sælger hælervarer eller dårlige produkter, foreslår altid at mødes på et offentligt sted. Og bruger et taletidskort, som smides væk bagefter.

Allervigtigst: Lyt til din mavefornemmelse. Er du utryg ved sælgeren, så drop købet.

Køb brugt iPhone X i butik, og få større tryghed

Selv om det oftest er billigere at købe en brugt iPhone X privat, får du meget større tryghed og bedre vilkår ved at købe mobilen i en butik, som sælger refurbished iPhone X-modeller.

Det er en smule dyrere. Men så får du til gengæld også samme fortrydelses- og returret, garanti og reklamationsret, som hvis du havde købt en spritny iPhone. Samt større sikkerhed for, at butikken stadig er der, hvis du får brug for den.

🛒 Køb brugt med garanti og returret her

GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone X 1
Apple iPhone X 256GB Silver (GRADE C)
Opgrader din stil med en [upcycle it] Apple iPhone X 256GB Silver (GRADE C)Er du på udkig efter en smart og højtydende smartphone, der også bidrager til en mere bæredygtig fremtid? Så kan en [upcycle it] Apple iPhone X 256GB Silver (GRADE C) være den helt
Pris fra 2.999

Opret prisalarm – og gør de bedste kup på en brugt iPhone X

Opretter du en prisalarm på en brugt iPhone X her på afbetalt.dk, får du besked, lige så snart priserne falder. Så kan du rykke hurtigt, og snubbe den billige iPhone X foran alle de andre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster brugte iPhone X-modeller i dag?

Lige i øjeblikket kan du få en brugt iPhone X til en gennemsnitspris på 1.937 kr..
Priserne ændrer sig dog løbende alt efter udbud og efterspørgsel. Samt hver gang Apple varsler eller udsender nye modeller. Derfor er det en god ide, at du opretter en prisalarm her på siden.
Så får du besked, så snart priserne ændrer sig på iPhone X.

Kan det betale sig at købe en iPhone X?

Selv om iPhone X efterhånden er små 5 år gammel, er der ikke sket specielt meget rent teknologisk med f.eks. opløsningen på bagkameraet. Her skal du op i en iPhone 14 Pro, for at få en større opløsning.
Du kan også stadig opgradere iPhone X til den nyeste version af iOS.
Til gengæld får du ikke den nyeste kamerateknologi, som udnytter dobbeltkameraet endnu bedre. Og du får heller ikke det lynhurtige 5G netværk til at surfe på nettet med. Men skal du primært bruge telefonen til opkald, sms og Facebook-opdateringer på farten, er den fortsat et godt køb.

Se brugtpriser på flere produkter her:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.