Køb brugt iPhone 11

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

En brugt iPhone 11 handles i dag til en cirkapris på 2.530 kr. Det gør det muligt for de fleste at købe den uden afbetaling. Men før du køber, er det en god ide at læse vores guide til, hvad du bør kontrollere, før du køber en brugt iPhone 11 – og oprette en prisalarm, så du kan få besked, hver gang brugtprisen falder.

Nøglepunkter:

Undgå at betale for meget for en brugt iPhone 11:

  • Den billigste iPhone 11 koster i dag 1.500 kr.
  • Den dyreste iPhone 11 koster i dag 3.995 kr.

Hvad koster en brugt iPhone 11 i dag:

  • Den gennemsnitlige brugtpris på en iPhone 11 er 2.530 kr.

Prisen er udregnet på baggrund af 135 brugte iPhone 11, som er set på DBA, Gul & Gratis og webshops, som sælger brugte eller refurbished iPhones og anden forbrugselektronik.

Opret prisalarm på iPhone 11                     

Med afbetalt.dk’s prisalarm på brugte iPhone 11, får du en notifikation, når gennemsnitsprisen falder i refurbish-butikker og hos private sælgere. Vi overvåger markedet dagligt, så du får besked, lige så snart der sker ændringer.

Hvor kan du købe iPhone 11 brugt?

🛒 Køb brugt med garanti og returret her

GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 1
Apple iPhone XS (Grade B) - Silver, 4G smartphone, 64 GB,
Upcycle It - Apple iPhone XS (Grade B)Opgrader din telefonoplevelse med en genanvendt Apple iPhone XS (Grade B) fra Upcycle It. Denne sølvfarvede smartphone med 4G og 64 GB lagerplads er den perfekte følgesvend til dine daglige opgaver.Grade B betyder, at
Pris fra 2.695
GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 2
Apple iPhone XS 64GB (GRADE C) - 5,8" Display - Gold
Køb brugt Apple iPhone XS i Gold - med Upcycle It! Giv din telefon en makeover med Upcycle It! Brugte telefoner i god stand, som denne Apple iPhone XS i Gold, har længe været en favorit blandt købere, ikke kun på grund af den stilfulde farve, men også på
Pris fra 2.201
GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 3
Apple iPhone XS 64GB (GRADE C) - 5,8" Display - SpaceGrey
Opgradér din mobil til en bæredygtig iPhone: Upcycle It\'s refurbished Apple iPhone XS 64GB (GRADE C) i SpaceGrey.Mød din nye bæredygtige rejsefælle, som både passer på planeten og dit budget! Upcycle It\'s refurbished Apple iPhone XS 64GB (GRADE C) er en
Pris fra 2.372
GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 4
Apple iPhone XS MAX 64GB (GRADE B) - SpaceGrey
Køb en bæredygtig iPhone XS MAX 64GB (GRADE B) i Space Grey hos [upcycle it]Gør din smartphone-køb mere bæredygtigt med denne iPhone XS MAX, der er til rådighed i forskellige kvalitetsgrader. Vælg denne Grade B-variant for en økonomisk venlig mulighed, de
Pris fra 4.034
GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 5
Apple iPhone XS (Grade C) - Silver, 4G smartphone, 64 GB,
[Upcycle It] Genanvendt Apple iPhone XS (Klasse C) - Sølv, 4G smartphone, 64 GB Er du på udkig efter en pålidelig og økonomisk genanvendt Apple iPhone? Så se ikke længere! [Upcycle It] er her med vores klasse C Apple iPhone XS, som er den ideelle løsning
Pris fra 2.201
  • Køb brugt privat: På DBA, Gul & Gratis, Facebook Marketplace eller andre annonceportaler kan du købe en iPhone 11 af en privat sælger. Her skal du være opmærksom på, at du oftest køber varen som beset uden nogen form for fortrydelsesret, garanti eller reklamationsret.
  • Køb brugt i butik: Der findes særlige butikker, som sælger iPhone 11 og anden forbrugselektronik brugt. Her får du en efterset og eventuelt repareret iPhone 11, ligesom du har samme returret, garanti og reklamationsret, som når du køber varen fra ny.

Hvorfor købe iPhone 11 brugt?

  • Køber du en brugt iPhone 11, kan du ofte undgå at skulle købe den på afbetaling.
  • iPhone 11 giver dig stort set de samme funktioner og muligheder som nyere modeller.

Her er de vigtigste forskelle mellem en ny og iPhone 11

De største forskelle på en iPhone 11 og den nyeste model er:

EgenskabiPhone 14iPhone 11
Skærm6,1” Super Retina XDR6,1” Super Retina HD
ProcessorA15A13
Bagkamera12 MP ultra vidvinkel dobbeltkamera12 MP ultra vidvinkel med to kameraer
Frontkamera12 MP TrueDepth-kamera med autofokus12 MP TrueDepth-kamera
Mobilnetværk5G4G LTE
SikkerhedFace IDFace ID
BatterikapacitetOp til 20 timer videoafspilningOp til 17 timers videoafspilning

iPhone 11 blev lanceret i september 2019 som efterfølgeren til iPhone XR, og blev solgt fra ny frem til lanceringen af iPhone 13 i 2021.

Som du kan se i oversigten, er en af de væsentligste forskelle processoren og skærmen, samt et lidt andet kamerasystem end på den nyeste model – dog stadig med to kameraer.

Skærmopløsningen på iPhone 11 er på 1792 x 828 med en pixeltæthed på 326 pixel pr. tomme. Den understøtter True Tone teknologi, som gør det muligt at justere farverne, så de fremstår mere naturlige.

I forhold til tidligere modeller understøtter iPhone 11 ikke det såkaldte 3D Touch. Altså kan du ikke trykke lidt hårdere på skærmen og få adgang til f.eks. flere funktioner. I stedet anvendes såkaldt Haptic Touch, som i dag er standard på tværs af alle Apple platforme.

Hvad skal du tjekke, når du køber en brugt iPhone 11

Hvad skal du tjekke, når du køber en brugt Apple iPhone 11

Det første du skal undersøge, når du står med en brugt iPhone 11, er, hvordan den ser ud. Virker den slidt, har den ridser eller revner i front eller på bagsiden, og virker den solid og stabil i kabinettet, når du vrider i den?

Småridser og slidmærker på bagsiden betyder som sådan ikke noget for brugsoplevelse. Her kan du købe et cover, og få dem dækket til. Men er bagsiden revnet eller kanten på telefonen ramponeret, kan det betyde, at der er åbnet op for fugt ind til telefonens indmad. Sådan en telefon bør du ikke købe.

Tilsvarende bør du forlange prisnedslag eller bede sælgeren bekoste en udskiftning af skærmen, hvis den er meget ridset, eller har revner eller slagskader. De sidste to ting kan igen have betydning for, hvorvidt der er kommet fugt ind i telefonen. Det kan afkorte levetiden.

Tjek batteriets helbred

Dernæst bør du kræve, at få lov at prøve telefonen, mens den er tændt. Virker skærmen fri for pixelfejl, virker Haptic Touch, og reagerer telefonen hurtigt og uden forsinkelse på din betjening?

Tjek også batteritilstanden. Det gør du ved at vælge Indstillinger à Batteri à Batteritilstand. Er maksimumkapaciteten på batteriet under 90 %, bør du argumentere for et prisnedslag. For det betyder, at det snart bliver nødvendigt at udskifte batteriet, hvis du ikke skal til at lade telefonen flere gange om dagen.

Har sælgeren brugt telefonen indtil for nyligt, kan det også være en god ide at tjekke Batteriniveau– og Aktivitet-grafen på Batteri-siden. Den afslører, hvor tit sælgeren selv har måttet lade telefonen.

Køb brugt iPhone 11 privat eller i butik

Køb brugt Apple iPhone 11 privat eller i butik

Køber du din iPhone 11 brugt gennem en annonce på Den Blå Avis, Gul & Gratis eller på Facebooks MarketPlace, kan du oftest spare en god slat penge i forhold til at købe den i en butik som sælger brugte, såkaldte refurbished iPhone 11.

Risikabelt at købe mobiltelefoner privat

Ulempen er, at når du handler privat, køber du typisk varen som beset. Altså uden nogen form for fortrydelsesret eller garanti. Så er der noget, du er i tvivl om, bør du enten undlade at købe den, eller tilbyde at betale lidt mere for telefonen, imod at sælgeren giver dig mulighed for at fortryde købet.

Lad også være med at mødes med sælgeren på et offentligt sted. For har sælgeren brugt en mobil med taletidskort, kan vedkommende bare lukke nummeret bagefter – og så kan du aldrig få fat i vedkommende igen, hvis du vil klage over noget.

Køb brugt i butik og få samme retur- og reklamationsret som ved nykøb

🛒 Køb brugt med garanti og returret her

GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 6
Apple iPhone 11
Pris fra 2.789
GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 6
Apple iPhone 11
Pris fra 3.109
GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 8
Apple iPhone 11 Pro
Pris fra 4.409
GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 6
Apple iPhone 11
Pris fra 2.889
GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 6
Apple iPhone 11
Pris fra 3.000
GRATIS FRAGT
Køb brugt iPhone 11 6
Apple iPhone 11
Pris fra 3.289

Vælger du i stedet at købe hos f.eks. fcomputer.dk, får du samme returret, garanti og 2 års reklamationsret, som hvis du havde købt din iPhone 11 fra ny.

Samtidig er du sikker på, at du får en vare, der fungerer, og er i orden. For inden butikken har sat telefonen til salg, er den blevet gennemtjekket og eventuelt repareret. Eller har fået monteret ny skærm eller nyt batteri, hvis det har været nødvendigt.

Hold øje med prisudviklingen

Lige som al anden forbrugselektronik falder prisen på brugte iPhone 11 i takt med, at der kommer nye modeller frem.

Derfor er det en god ide altid at tjekke prisniveauet her på siden, inden du køber. Samt at oprette en prisalarm, så du kan få besked, når der sker nye fald i gennemsnitsprisen på de brugte iPhone 11, vi kan finde til salg i de private annoncemedier og i butikkerne.

Så er du sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget for din iPhone.

Se brugtpriser på flere produkter her:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.