Kan ikke sende SMS (Samsung) – Hvad gør jeg?

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Hvis du pludselig ikke kan sende SMS’er, kan der være en række forskellige ting, der er skyld i problemet. Få hjælp til løsningsforslag her.

Løsningsforslag hvis du ikke kan sende SMS’er

Der kan være en lang række årsager til, at du ikke kan sende SMS’er fra din Samsung telefon:

  • Fejl der kræver genstart
  • Flytilstand
  • Forbindelse
  • Blokering
  • Softwareopdatering
  • Skift fra iPhone hos modtager
  • SIM-kort fejl
  • Telefonfejl

Fejl der kræver genstart

Forsøg at genstarte din telefon, hvis problemet er pludseligt opstået. Indimellem kan elektronik eller forbindelse drille, og genstart er ofte en løsning. Find alle mobilmanualer her

Flytilstand

Hvis flytilstand er slået til på din telefon, kan den ikke sende SMS’er. Måske har du slået flytilstand til, da du opladede telefonen, eller det kan være sket ved en fejl.

Forbindelse

Du kan tjekke, om forbindelsen er i orden ved at sende dig selv en SMS. Hvis du modtager SMS’en, fejler forbindelsen ikke noget.

Blokering

Har du blokeret nummeret, du forsøger at sende en SMS til? Eller har modtageren blokeret dit nummer? I så fald kan det være svaret på problemet. Er du i tvivl, kan du i første omgang forsøge at sende en SMS til et andet nummer. Læs også: Hvem ringer fra udlandet?

Softwareopdatering

Samsung og Android udsender med jævne mellemrum nye softwareopdateringer. Hvis du har udskudt opdateringen, kan det være grunden til, at din telefon pludselig ikke virker optimalt. Installer den nyeste opdatering, genstart og forsøg igen.

Skift fra iPhone hos modtager

Hvis modtager af beskederne har skiftet fra iPhone til Android, og problemet har været der helt fra start, er det muligvis fordi iMessage stadig er slået til, og beskederne derfor sendes dertil. Modtager skal slå iMessage fra på den gamle iPhone eller via Apples afregistreringsside.

SIM-kort fejl

Forklaringen på problemet kan i nogle tilfælde være en SIM-kort fejl. Det kan du tjekke ved at forsøge at sætte SIM-kortet i en anden enhed og sende en SMS derfra. Hvis det stadig ikke kan lade sig gøre, kan du bestille et nyt SIM-kort hos din mobiludbyder.

Telefonfejl

Har du været alle de nævnte forslag igennem, er det muligvis din telefon, der har en systemfejl. Det kan kræve en tur til reparation at løse problemet.

Relateret: Samsung S21 på afbetaling

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.