Jysk afbetaling

Er du i den situation, at du mere eller mindre akut står og mangler en ny boxmadras? Eller kan du bare ikke længere udskyde at udskifte alle dine spisebordsstole med nogle nye? Men rækker pengene ikke langt nok til at kunne det? Møbler er helst noget, man gerne vil undgå at bruge penge på – især hvis udgiften ikke er planlagt i forbindelse med en flytning eller en renovering.

Det er derfor ikke det sjoveste eller mest belejlige, når den dyre boxmadras eller de mange spisebordsstole skal udskiftes, og det ikke kan udskydes yderligere. Det er her, afbetaling kommer ind i billedet. For det kan hjælpe dig i din økonomiske nød, da det giver dig mulighed for at købe nu og betale senere. Det kan du blandt andet hos JYSK.

Hvem er JYSK?

JYSK er en dansk og international butikskæde, som sælger alt lige fra sofaer og sofaborde til senge og boxmadrasser. Virksomheden, der har fysiske butikker i hele Danmark samt mange steder i verden, tilbyder alt i møbler og indretning i skandinavisk og let design til lave priser.

Mangler du derfor netop et lækkert sæt spisebordsstole til en lav pris eller en god og blød boxmadras til en fornuftig og fair pris, er det her, du skal lede. Der er ikke det, du ikke finder hos JYSK, som har et stort og bredt udvalg inden for alt i møbler.

Har JYSK afbetaling?

Uanset om du mangler spisebordsstole, en boxmadras eller noget helt tredje, som økonomisk ikke kan lade sig gøre for dig at betale for selv lige nu og lige her, er det muligt at afbetale hos JYSK. JYSK afbetaling foregår gennem finansiering med Expresskredit, hvor du kan låne mellem 2.000 – 30.000 kroner.

De tilbyder at låne penge rentefrit mod et gebyr på 399 i oprettelse ved 12 måneders løbetid eller med 799 i oprettelsesgebyr ved 24 måneders løbetid. JYSK har valgt at gøre JYSK afbetaling så nemt, at du kan ansøge om det via en SMS på mobilen.

Synes du, at vilkårene for JYSK afbetaling lyder meget tiltalende, men vil du gerne være sikker på, at der ikke findes et bedre alternativ? Så får du tre alternativer herunder.

Se også: Danske supermarkeders åbningstider

3 alternativer til JYSK afbetaling

  • Ilva afbetaling
  • Møbelkompagniet afbetaling
  • ByDahlLiving afbetaling

Ilva afbetaling – hvad tilbyder de?

Det første alternativ til JYSK, som vi gerne vil fremhæve, er Ilva. Ilva har, ligesom JYSK, et stort udvalg af møbler og ting til hjemmet og tilbyder finansiering gennem Express Bank, som du både kan gøre brug af online såvel som i de fysiske butikker. Du kan låne mellem 2.000 – 50.000 kroner til en debitorrente på 0% og et kreditgebyr på 30 kroner.
Du har blandt andet mulighed for at oprette lånet og finansieringen, når du handler online. Her bliver du på få minutter ledt igennem ansøgnings- og godkendelsesprocessen med NemID. Alt i alt et godt alternativ til JYSK afbetaling.
Gå til Ilva »

Møbelkompagniet afbetaling – hvad tilbyder de?

Det andet alternativ, vi ønsker at fremhæve, er Møbelkompagniet. Møbelkompagniet har ligeledes et stort og bredt udvalg af alt inden for møbler, og er derfor også et godt sted at lede efter boxmadras og spisebordsstole. Deres afbetalingsmetode foregår med finansiering gennem Resursbank, hvor du faktisk kan låne helt op til 60.000 kroner rentefrit. Debitorrenten er 0%, ligesom de kun tager et månedligt gebyr på 29 kroner. Det er dermed et billigt lån.
Gå til Møbelkompagniet »

ByDahlLiving.dk afbetaling – hvad tilbyder de?

Det sidste og gode alternativ du kan vælge i stedet for JYSK er ByDahlLiving. Ligesom de har et godt og spændende udvalg af møbler, har de også gode muligheder for finansiering, hvilket de gør gennem ViaBill. Det smarte her er, at du kun låner for det, du køber for. Du kan højest købe for 10.000 kroner. Låner du for kun 2.000 bliver det både rente- og gebyrfrit. Altså er det en god men helt anden mulighed end de andre.
Gå til ByDahlLiving »

Forskellige og gode afbetalingsmuligheder

Føler du dig mere afklaret omkring, hvor du skal handle dine møbler henne i forhold til afbetalingsmulighederne? Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilken løsning du ønsker at gå med – eller om du selv finder frem til et femte alternativ. Ovenstående er i hvert fald gode alternativer til JYSK afbetaling, hvis ikke du finder denne som din favorit.

Se også disse bolig-relaterede sider:

iPhone 13 på afbetalingNYHED: 336 kr.
+