iPhone Xs – iPhone Xs Max – iPhone Xr på afbetaling

iPhone Xs


Køb iPhone

Køb iPhone Xs Max og Xr på afbetaling

Den nye generation af iPhones er ude, og det er bestemt værd at få fingrene i. Der er nemlig tale om helt banebrydende teknologi. iPhone Xs Max er uden sammenligning den bedste mobil på markedet, men prisen er også derefter. Det er de færreste, der har råd til at købe den kontant, da prisen starter fra omkring 9.800 kr., og det er derfor oplagt at købe den på afbetaling. Med en mobil afbetalings-løsning kan du få glæde af en Super Retina skærm på 6,5” med en vild opløsning, indbygget kamera på professionelt niveau, trådløs opladning og et hav af andre features, der skal opleves.

iPhone Xs Max kommer også med en lillebror og lillesøster i form af modellerne iPhone Xs og iPhone Xr, der er billigere udgaver, hvor der er sparet på teknologien. Xs-modellen går ind på en ren andenplads efter Xs Max, og kan du leve med en lidt mindre skærm og en lidt ringere opløsning, kan du sagtens spare lidt og vælge iPhone Xs. At, prisen er lavere, afspejles i dine månedlige afdrag, når du køber på afbetaling.

Billig iPhone Xs Max og Xr på afbetaling

Den billigste af de tre nye modeller er iPhone Xr. Du får stadig den nye Bionic A12 processor, som er kendetegnende ved de tre nye iPhone modeller, og som sikrer dig en lynhurtig svartid. Du får også en fin størrelse skærm og et helt udmærket kamera. Xr kan overordnet set ikke måle sig med de to andre modeller, så hvis du søger markedets bedste mobil, skal du helt klart betale lidt mere og vælge én af dem. Men prioriterer du at få en god mobil til en god pris, er iPhone Xr en oplagt mulighed. Her sparer du flere tusinde kroner samlet set, og du kan afbetale den til en månedlig pris, der ikke mærkes i budgettet.

Tag et kviklån og køb en iPhone Xr eller Xs Max

Du kan naturligvis afbetale din iPhone direkte hos forhandleren til en lav månedlig rente – og i visse tilfælde endda rentefrit. Men der kan være årsager til, at et kviklån er en bedre løsning. Måske har du fundet et godt iPhone tilbud et andet sted hos en forhandler uden tilbud om afbetaling. I det tilfælde kan du lave din egen afbetalings-løsning ved at tage et online kviklån og bruge til at betale mobilen kontant. Derefter svarer din afbetaling på lånet til afbetaling på mobilen. Du har også frihed til at låne lidt ekstra, hvis der er noget andet, du også lige står og mangler.

Generelt set er vilkårene de samme for afbetalings-løsninger og kviklån. Du betaler typisk et opstarts-gebyr og derfra betaler du renter for at have lånet. Fælles for dem er også, at de giver dig mulighed for at få fingrene i en forholdsvis dyr iPhone uden at have tusindvis af kroner på kontoen at bruge af. De nye iPhones har så mange features, og de ekstraordinære gode kameraer gør, at du får professionelt kamera og innovativ mobilteknologi i ét og samme produkt.

Husk også at tag et kig på iPhone 11

Sidst opdateret