iPhone X (10) på afbetaling

Så er den her – den længeventede iPhone X, der markerer Apples 10 års jubilæum med iPhones

Du kan også købe ved de forskellige mobilselskaber herunder

Se den nye iPhone 11 på afbetaling

Denne smartphone er banebrydende på rigtig mange punkter og udfordrer konkurrenterne på markedet med et væld af ny teknologi. En stor 5,8” Retina-skærm uden den karakteristiske trykknap signalerer, at denne iPhone virkelig skiller sig ud fra de foregående modeller.

Knivskarpt billede

OLED-skærm med et kontrastforhold på 1.000.000:1 og en opløsning på 2436 x 1125 – eller 458 pixels pr. tomme – sikrer et knivskarpt billede. Derudover har iPhone X en særlig kantudglatning, der sørger for, at pixels står lige skarpt på hele skærmen – også i sider og hjørner. HDR-skærmen har den mest præcise farvegenkendelse på markedet, og True Tone-teknologien tilpasser lyset på skærmen til omgivelserne, hvilket giver mindst mulig belastning for øjnene. Derudover har du mulighed for at se film og videoklip i Dolby Vision og HDR10 for et perfekt billede.

Lås telefonen op med ansigtsgenkendelse

Det nye, smart True-Depth frontkamera har revolutionerende ansigtsgenkendelse. På nogle mobiler kan du i dag benytte fingeraftryksgekendelse i stedet for en kode. Apple er med deres iPhone X gået skridtet videre med ansigtsgenkendelse kaldet Face ID. For at kunne lave en præcis genkendelse af dit ansigt, projicerer teknologien 30.000 usynlige punkter til at lave en nøjagtig digital ansigtsmodel, som derefter genkendes ved hjælp af et indbygget infrarødt kamera, der også virker i mørke.

Mobil på afbetaling er også blevet meget populært.

Den mest intelligente chip på markedet

Den smarte A11 Bionic-chip reagerer kun på DIT ansigt – ikke billeder eller videoer af dig for 100% sikkerhed. Selvom du anlægger et fuldskæg eller ifører dig briller eller hat, kan chippen stadig genkende dig.

Faktisk kan den intelligente A11 Bionic-chip meget mere end det. Med neural arkitektur – eller kunstig intelligens – kan den udføre op til 600 imponerende handlinger i sekundet. Det betyder i praksis, at alt går hurtigere og samtidig bruger mindre strøm. CPU’en er også hurtigere end hidtil. Samlet set seks kerner fordelt på fire kerner til effektivitet og to til ydeevne, er iPhone X op til 70% hurtigere på effektiviteten og 25% hurtigere på ydeevnen end den tidligere A10 Fusion.

Tag billeder som i et fotostudie

True-Depth frontkameraet har indbygget selfie-funktion, der giver mulighed for skarpe portrætbilleder og sløret baggrund. Selv lyset på billederne kan varieres ved portrætlys, som er inspireret af det lys, der bruges i professionelle studier. Algoritmer bruges til at beregne, hvordan dit ansigt bedst muligt interagerer med det lys, du befinder dig i. Du kan blandt andet vælge mellem studiobelysning, konturbelysning og scenebelysning.

Frontkameraet har 7 mp, hvor bagsidekameraet er et 12 mp dobbeltkamera. Begge kameraerne på bagsiden har optisk billedstabilisering og hurtige linser, så dine billeder altid bliver gode og skarpe. Også selvom lyset er dårligt. Kameraerne har også optisk zoom, hvor du har mulighed for 10 x digitalt zoom på billeder og 6 x digitalt zoom på videoer.

Overfør ansigtstræk til animojis

True-Depth kameraet analyserer mere end 50 af dit ansigts muskelbevægelser, og kan derved overføre dit præcise ansigtsudtryk til 12 forskellige animojis som for eksempel en enhjørning og en panda. Efterfølgende kan du indtale en besked, som animojien skal sige, og så kan du faktisk sende den som besked.

iPhone X kan ikke drukne

Taber du din iPhone X i en vandpyt, behøver du ikke fortvivle. Telefonen er nemlig både vand- og støvafvisende. Det skyldes, at for- og bagsiden er lavet i holdbart glas med rustfrit stålbånd rundt i kanten. Glasset er specielproduceret, så det desuden er fingeraftryks- og fedtafvisende, og derfor ikke syner fedtet og beskidt.

100% trådløs

Den egentlige årsag til, at iPhone X er designet i glas, er Apples ønske om en 100% trådløs telefon, hvilket de har skabt med denne model. Her behøves ingen ledninger eller kabler. Du har allerede nu mulighed for trådløs opladning på de eksisterende ladestationer rundt omkring i verden for eksempel i lufthavne og på hoteller og cafeer. I 2018 vil det også blive muligt at købe Apples egen AirPower – en trådløs ladestation til hjemmet.

Flere funktioner – mindre strømforbrug

iPhone X har rigtig mange nye funktioner, som ikke er set før på mobilmarkedet. Umiddelbart skulle man tro, at al den nye teknologi vil resultere i et væsentligt større strømforbrug, men også her har Apple været forudseende og specieldesignet et nyt batteri, der holder strøm op til 2 timer længere end iPhone 7. Du kan altså frit benytte alle de nye features uden at løbe tør for strøm.

Apples hidtil dyreste iPhone

Al den ovenstående teknologi er ikke kun banebrydende, men også dyr. Derfor er det ikke småpenge, du skal have op af lommen, hvis du vil have fingrene i den nye iPhone X. Telefonen koster fra 8.899 kr. og kan forudbestilles i Danmark fra d. 27-10-17.

Lån til iPhone X

Vil du gerne have en smartphone, der giver dig mulighed for:

  • Ansigtsgenkendelse
  • Fotografering af høj kvalitet
  • Markedets smarteste chip
  • Trådløs opladning

Og meget mere?

Så skal du have fingrene i den nye iPhone X. Står du ikke lige med 9.000 kr. til en ny telefon? Så tag et kviklån og nøjes med en lav månedlig ydelse. De fleste kviklån er i dag super nemme at ansøge om via internettet, og du får svar på ganske få timer. Faktisk kan du nogen steder have pengene på kontoen allerede samme dag, som du har søgt om lånet. På den måde har du mulighed for at forudbestille din nye iPhone X med det samme. Er du mere til Samsung, end Apple, så kan du også få Samsung Galaxy S9 på afbetaling.

Afbetaling af iPhone X

Når du har taget et kviklån, kan du afbetale din iPhone X månedligt. Du vælger et beløb, der passer ind i din økonomi. Hvis du er mere tålmodig, kan du også vente på, at telefonen bliver lanceret og vælge en afbetalingsordning i stedet.

Abonnement på iPhone X – vælg rigeligt med data

Det kan være svært at navigere rundt i de mange abonnementsmuligheder, du bliver præsenteret for af de forskellige teleselskaber. Står du og skal vælge abonnement til din iPhone X, så sørg for at vælge rigeligt med fri data. Du kommer nemlig højst sandsynligt til at bruge telefonen rigtig meget – også til at se netflix og spille spil, da grafikken er i en liga for sig selv. Du kan frit vælge mellem mange forskellige mobilpakker.

Sidst opdateret