iPhone 8 på afbetaling

iPhone 8 pris – her er alt du skal vide

Den nye smartphone fra Apple er lige på trapperne. Lanceringen sker i slutningen af september.

Eksperter vurderer, at det ikke bliver en skuffelse. iPhone 8 er en klar forbedring af sine forgængere. Det mest markante er, at home-knappen, som har været en fast del af iPhones de sidste 10 år, forsvinder. Skærmen kommer til at fylde hele forsiden af telefonen og bliver derfor større end tidligere modeller.

Se også den nye iPhone 11

Det kan du forvente af den nye iPhone 8

Ud over, at home-knappen forsvinder og bliver erstattet af en helsides skærm, er der andre markante ændringer ved iPhone 8 sammenlignet med tidligere modeller:

  • Ansigtsgenkendelse
  • Mulighed for tilvalg af ”Blush Gold” farve
  • Bagside af glas for trådløs opladning
  • OLED skærm, der selv producerer lys
  • Skærmfunktion i bunden til navigation i f.eks. apps
  • A11 processor
  • Optisk stabilisering af billeder
  • iOS 11 software
  • IP68 certificering

Det mest overraskende må siges at være 3D ansigtsgenkendelse, som er en del af frontkameraet. Ansigtsgenkendelsen skulle efter sigende erstatte fingeraftryksgenkendelse, der tidligere erstattede en kode. Derudover den trådløse opladning, som dog muligvis først bliver muligt med en senere opdatering. IP68 certificeringen betyder, at iPhonen kan bruges under vand. Den kan altså tåle at blive tabt i en vandpyt eller i toilettet uden problemer.

Hvornår kan iPhone 8 købes?

Apple havde i første omgang inviteret til event d. 12. september. Det bliver dog formentlig udskudt til d. 22. september. Her forventes det, at den nye iPhone 8 bliver lanceret. Hvornår den kommer til Danmark er endnu ikke helt sikkert, men sandsynligvis ikke meget senere end lanceringen i Amerika, da det tilfældet var ved lancering af iPhone 7.

Det hele er faktisk spekulationer

Nyheden med home-knappen og de øvrige informationer om udseende og specifikationer kommer ikke fra Apple selv. Faktisk er de kendt for at holde kortene meget tæt til kroppen frem til lancering. Det er udelukkende lækager af software, der er skyld i de mange gisninger og spekulationer omkring den nye iPhones udseende og specifikationer. Det er folk, der deltager i produktionen af iPhone 8, der tager sig betalt for at lække informationer. Derfor ved man allerede på forhånd ret meget, om end intet af det er 100% sikkert.

Abonnement på iPhone 8 – hvad skal jeg vælge?

Når du skal købe din iPhone 8, skal du samtidig vælge et abonnement. Der er rigtig mange muligheder, så det kan være svært at gennemskue, hvad du skal til- og fravælge. Fælles for alle mobilabonnementer i dag er, at de har fri sms og fri mms. Derfor behøver du ikke spekulere videre over dit forbrug på det område.

iPhone 8 eller iPhone X?

Eftersom Apple har 10 års jubilæum med deres smartphones, er der mange gætterier på, hvad den nye iPhone mon får af navn. Eftersom sidste års model var en iPhone 7, mangler der jævnfør tidligere lanceringer, en plus size model – altså en iPhone 7S. Formentlig kommer den ud sammen med den nye iPhone 8, som måske slet ikke kommer til at hedde iPhone 8. Hvis Apple vælger at markere deres 10 års jubilæum, kunne det for eksempel være med navne som iPhone X, iPhone Pro, iPhone 10 eller iPhone Edition.

Update: Se den nye iPhone 11

iPhone 8 – hvad kommer den til at koste?

Det helt store spørgsmål, ud over hvad den nye iPhone 8 egentlig kan, er selvfølgelig, hvad den mon kommer til at koste? De sidste mange modeller før iPhone 7 kostede under 5.000 kr. Den skala sprang Apple med iPhone 7, og det menes, at det samme sker igen med iPhone 8. Den nye teknik, som modellen indeholder, får prisen i vejret. Afhængigt af størrelsen på GB på den enkelte telefon, ryger prisen formentlig op over 6.000 kr. for den billigste version.

Afbetaling af iPhone 8

Som sagt ligger iPhone 8 ikke i den billige ende af skalaen. Hvis udregningerne holder stik, vil den med størst sandsynlighed komme til at koste over 6.000 kr. Trænger din gamle mobil på afbetaling til en udskiftning, er det bestemt værd at vente på iPhone 8. Her får du, ud over det optimerede design, også rigtig meget ny teknologi for pengene. Har du ikke 6.000 kr. eller mere til en ny telefon, kan du vælge at afbetale din iPhone 8 over en længere periode. På den måde skal du kun betale et mindre beløb hver måned. Alle har råd til den nye, smarte iPhone 8 med afbetaling.

Lån penge til iPhone 8

En anden mulighed, hvis du virkelig gerne vil have den nye iPhone 8, men ikke lige har den mængde penge stående på kontoen, er at tage et kviklån. Det er hurtigt og nemt at søge om et kviklån og kan gøres online. Du får svar næsten med det samme og har efterfølgende pengene på din konto inden for maks. et par dage. Så snart pengene er tikket ind på kontoen, har du muligheden for at gå ned og få fingrene i den helt nye og revolutionerede iPhone 8.

Tale og data

Dét, du i langt højere grad skal være opmærksom på, er, hvor meget du taler i telefon, og hvor meget og hvordan du bruger internettet på din mobil. Det, der som regel adskiller abonnementspakkerne fra hinanden, er de forskellige mængder af fri tale og fri data, der er indeholdt i pakken. Hvis du taler meget, skal du selvfølgelig ikke nøjes med et abonnement med 5 timers fri tale om måneden, da det så kan blive en bekostelig affære. Hvis du downloader og ser meget youtube på din telefon, har du behov for en større mængde data, end hvis du kun bruger facebook og tjekker e-mails. Er sidstnævnte tilfældet, har du ikke brug for mere end 1 eller 2 GB, hvor du ved streaming og downloading skal op på den anden side af 10 GB. Streaming af en times varighed, bruger som tommelfingerregel en halv GB data.

Sidst opdateret