iPhone 7 på afbetaling

Få den sidste nye iPhone 7 på afbetaling fra 199 kr. / måned

Populære iPhone 7 på afbetaling


Køb iPhone 7 – Klik her

iPhone 7 på afbetaling inkluderer alt det gode ved det gamle med det spændende nye

Det seneste skud på stammen inden for mobil på afbetaling i  iPhone-familien overgår sine forgængere med en række forbedringer som vil begejstre kunderne.

NYT: Nu er det også muligt at købe den nye iPhone 11 på afbetaling

iPhone 7 forbliver tro imod det originale koncept

Der er mange som ofte er skeptiske når en ny type iPhone lanceres, fordi de har en forestilling om at der nu er tale om et helt nyt produkt som slet ikke minder om det de kender og måske allerede er godt tilfredse med. Men sådan er det faktisk slet ikke; tværtimod er den nye iPhone 7 på alle måder en positiv videreudvikling af de forrige modeller. Det vil sige at alt hvad der har fungeret hidtil er bevaret, imens de små mangler og fejl er forbedret og videreudviklet. På den måde er den største kundetilfredshed sikret, noget som er i højsædet med netop dette produkt og andre produkter fra samme firma.

Med denne nye model af iPhone, er en stor del af det visuelle koncept fra iPhone 6 således bevaret. Man får stadig den store og knivskarpe skærm som er nem og behagelig at betjene, de skarpe kanter som giver telefonen et simpelt men æstetisk look og den lette vægt som gør den let at have i lommen eller håndtasken. Den stadig større skærmstørrelse har været en del af iPhones organiske udvikling op igennem årene, og det seneste skud på stammen lægger sig dermed på denne måde i en ganske naturlige forlængelse af sine forgængere. De populære sølv- og rosagyldne farver som var et stort hit hos kunderne ved de forrige modeller er også stadig tilgængelige, samtidig med at endnu flere spændende farvevarianter nu er føjet til udvalget – mere om det senere. En anden vigtig komponent som er bevaret er det eminente styresystem som er en af hovedårsagerne til at denne form for smartphone har kunnet fungere så problemfrit og er det foretrukne valg for så mange mennesker hele verden over.

Med iPhone 7 er teknologien nået længere end nogensinde før

Samtidig med at iPhone 7 således er en letgenkendelig model for de hardcore fans af brandet, så er der selvfølgelig også en række forbedringer, tilføjelser og ændringer som gør at denne telefon overstråler alle dem som er kommet før den. Nøgleordet her er evolution; en naturlig udvikling og forbedring af allerede eksisterende træk. Således er der en række vigtige funktioner på denne nye iPhone som er blevet endnu bedre tilpasset til det moderne samfund og det moderne menneske og de krav som disse instanser har til den nutidige teknologi. For det første er sket store ting med en af de mest centrale udstyrsdele til telefonen – nemlig høretelefonerne. De er der stadig, for en af de ting som en iPhone 7 også stadig kan bruges til er at lytte til al dem musik man nu måtte have lagret på sin iTunes-konto. Dette er en ekstremt populær funktion som kunderne selvfølgelig stadig har rig mulighed for at benytte sig af, men nu blot på en ny og smartere måde.

Høretelefonerne er nemlig blevet gjort trådløse. Det er præcis lige så smart som det lyder; nu er der ikke længere nogen ledning til at forkorte den afstand man kan have til sin telefon imens man hører musik på den. Alle brugere af iPhones har desuden uden tvivl oplevet hvor irriterende det kan være når høretelefonerne filtrer sig ind i hinanden. Man skal bruge tid og energi på at løsne de mange små knuder op, tid som man nu fuldstændig kan eliminere. Desuden skal man ikke slås med at ledningerne måske ikke er lange nok til at nå fra ens lomme til telefonen eller den taske som man har det i. de trådløse høretelefoner er altså på alle måder en smart og kompakt løsning.

Den nye iPhone 7 er langt mindre skrøbeligt bygget og langt mere effektiv

God elektronik er desværre ofte kendetegnet ved at være en smule skrøbeligt, fordi der er mange små og sarte komponenter som indgår i maskinen. Ejere af de tidligere generationer af iPhones vil vide, at dette til tider kunne resultere i at man kunne ødelægge sin telefon hvis man var uforsigtig. Men også dette er der blevet gjort et ihærdigt forsøg på at forbedre på den nye iPhone 7, som nu er blevet gjort vandafvisende. Selvom det selvfølgelig stadig er ekstremt uklogt at svømme en tur med ens iPhone i lommen eller hive den frem i tungt regnvejr, så gør dette uden tvivl en kæmpe forskel for funktionaliteten. Nu er der nemlig ikke længere nogen grund til at sky vand som pesten hver gang man har sin telefon i hånden – tværtimod kan man roligt bruge den selvom vejret er fugtigt eller det støvregner en smule.

En anden forbedring som brugerne helt sikkert vil modtage med kyshånd er et effektiviseret kamerasystem. Således består bagkameraet nu af ikke én, men to ultraskarpe linser som gør at man nu kan zoome og stille skarpt på den mindste objekter og stadig få det mest optimale billede overhovedet muligt. Hvor man med de gamle iPhone-modeller godt kunne ende med slørede billeder når man ønskede at fange virkelig små motiver, kan man nu være sikker på at dette ikke længere vil være tilfældet. Det vil sige at iPhone 7 er den perfekte afløser for det store og klodsede digitalkamera når man er ude at rejse, og på den måde kan man med telefonen i lommen spare både besvær og tid.

Flere visuelle valgmuligheder med iPhone 7

Som om alt dette ikke skulle være nok, så er der også sket en udvikling inden for kundernes muligheder for valg mellem de visuelle, æstetiske udtryk på deres iPhone 7. I lang tid har man blot kunnet vælge mellem de samme, gamle populære farver men nu er der sket noget nyt. To nye farver, sort og jetsort, er nemlig blevet tilgængelige med denne nye model. Disse farver er for de stilbevidste som ønsker noget mere afdæmpet og tidløst som alligevel udtrykker både smag og forståelse for moden. Det er også farven for dem, som bare ønsker at prøve noget nyt. Og noget nyt, med alle de gamle bekvemmeligheder som man kender fra tidligere modeller i serien, er netop hvad man som kunde får med iPhone 7.

Køb din iPhone 7 på afbetaling med cover og få hele pakken på én gang

En iPhone 7 er ikke bare et normalt køb, og man vil som bruger gerne passe på det smarte nye stykke elektronik – dette kan man gøre med et cover.

En iPhone 7 er en investering som skal passes godt på

Med en række fantastiske forbedringer og videreudviklinger er den nye iPhone 7 den hidtil bedste model som markedet endnu har set. Alt fra design til kamera, trådløse høretelefoner og vandafvisende overflade viser at denne telefon er flagskibet inden for udvikling af moderne teknolog, og dermed et produkt som enhver ville være lykkelig over at eje. Men denne nye telefon er dermed heller ikke som ethvert andet produkt, som man lige går ud og køber. Den er derimod en ægte investering som man gør sig med omtanke og stor glæde. De nye forbedringer er ganske vist med til at gøre den både mere robust og mere brugervenlig; med trådløse høretelefoner skal man ikke længere fumle rundt med telefon og ledninger hver gang man hører musik. Og med den større resiliens over for vand kan man med bedre samvittighed bruge sin telefon i flere former for vejrforhold.

Alligevel er en iPhone 7 stadig et produkt som man skal behandle med respekt og forsigtighed; og dette kan godt nogen gange passe dårligt sammen med hvor ofte man bruger sin telefon i løbet af dagen. Man bruger den til at sms’e, ringe, tjekke sociale medier, finde vej eller tjekke bustiderne. Man har den altså konstant fremme eller liggende lige i lommen så man hurtigt kan komme til den. Denne behandling kan nemt være hård ved en telefon og er man den heldige ejer af en iPhone 7 så ønsker man bestemt ikke at man ved et uheld skal komme til at ødelægge den eller smadre den store og skarpe touch-skærm.

Et cover er den bedste tilføjelse man kan gøre til sin iPhone 7

Når man har investeret i en iPhone 7 er ens arbejde altså på ingen måde færdigt, for er man fornuftig vil man også tænke på at beskytte den så godt som muligt. Den absolut mest effektive måde at gøre dette på, er at tilkøbe et cover til telefonen. Et cover har flere smarte funktioner; det beskytter telefonens bagside og forside imod ridser og skrammer, og – endnu vigtigere – så stopper det skærmen fra at gå i stykker hvis man skulle være så uheldig på et tidspunkt at tabe den. Samtidig kan det også tjene en rent æstetisk funktion idet man kan få det i flere former for designs og mønstre. Men siden iPhone 7 er så nyt et produkt er det usandsynligt at der findes mange covers i butikkerne som passer til den; og netop derfor er det en god idé at købe et cover med direkte fra den leverandør som man køber telefonen fra. På den måde er man sikret en funktionel beskyttelse som vil danne et effektivt lag omkring telefonen og beskytte den imod slid og skader. Så kan man i stedet fokusere blot at nyde sin nye iPhone med dets nye superskarpe kamera, nye farvemuligheder og vandafvisende skærm.

Sidst opdateret