iPhone 14 på afbetaling: Sådan finder du den bedste afdragsordning

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

POPULÆR

proshop iphone 14 på afbetaling

★★★★★

Proshop: iPhone 14

Her finder du et godt udvalg af iPhone 14.

For hos Proshop kan du få finansiering gennem Klarna, hvor du køber nu og skal betale indenfor 30 dage.

Elgiganten: iPhone 14 på afbetaling

★★★★★

Elgiganten: iPhone 14

Hos Danmarks største elektronikkæde kan du selfølgelig også købe iPhone 14 på afbetaling uden abonnement.

De har afbetaling igennem Santander.

iPhone 14 på afbetaling hos phonetrade

★★★★★

Phonetrade: Brugt iPhone 14

Må det gerne være en brugt iPhone 14, så er det Phonetrade vi anbefaler.

Her kan du købe på afbetaling med følgende: Viabill, Anyday og Klarna.

iPhone 14 afbetalings-eksempel (Santander):

iPhone 14 ProAfbetaling
Kredit10.499 kr.
Månedlig ydelse935 kr.
Afbetalings-periode12 måneder
Kreditomkostninger717 kr.
ÅOP11,80%
Debitorrente0%
Totalt beløb11.216 kr.

I dag findes der mange forhandlere, der kan give dig en afdragsordning på din nye iPhone 14. Dog er ikke alle afdragsordninger lige gode.

Her på siden giver vi dig et godt overblik over hvor du kan købe iPhone 14 på afbetaling og hvad du skal være opmærksom på.

Hvor kan jeg købe iPhone 14 på afbetaling? 

Når du begynder din jagt på den bedste ordning, bør du først og fremmest lægge mærke til, om afdragsordningen kræver, at du binder dig til et dyrt abonnement.

Dertil kan du med fordel notere dig, hvor renterne er lavest, og sikre dig, at du ikke går med til en ordning, hvor der lige pludselig kommer gebyrer på dit køb. 

CBB’s afdragsordning er én af de bedste på markedet. Dog skal du have været kunde hos CBB i mindst tre måneder, før ordningen kan lade sig gøre.

Lav en liste over de billigste ordninger, du kan finde, og gå så i gang med at finde ud af, hvilke ordninger du er kvalificeret til.

Skal jeg vælge en afdragsordning med eller uden abonnement? 

Som udgangspunkt er det altid billigst at købe en iPhone på afdrag uden abonnement. Når du køber den med tilhørende abonnement, vil abonnementet nemlig ofte være mere omfattende, end du egentlig har brug for.

Hvis du både ringer, chatter, web-surfer og rejser mere end gennemsnittet af den danske befolkning, kan det dog af og til godt betale sig, at du tager et abonnement med i din afdragsordning. Gennemgå dit mobilforbrug for de seneste par måneder. Så vil du hurtigt finde ud af, hvilken af de to muligheder, der bedst kan betale sig. 

Hvilken afdragsperiode passer bedst til mig? 

De fleste forhandlere af iPhone 14 tillader dig blandt andet at købe din telefon på afdrag over seks, 12 måneder eller 24. Nogle forhandlere opkræver renter, mens andre udbyder rentefri ordninger. 

Ideelt set vælger du en afdragsordning, som løber over så kort tid som muligt. Sådan får du nemlig hurtigt dit lån ud af verden.

Dog er det også vigtigt, at du ikke vælger en afdragsperiode, som du ikke har råd til. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du for eksempel har råd til at afbetale din iPhone over kun seks måneder, bør du altid vælge en længere afdragsperiode, der passer til dit budget. 

Apple har længe domineret markedet for smartphones. Dét skyldes særligt, at IT-virksomhedens iPhones som regel både er æstetiske, brugervenlige og højt funktionelle. 

Apple udsender regelmæssigt opdateringer af deres iPhone, og den seneste model hedder iPhone 14. Typisk er en ny iPhone ikke helt billig, og derfor vælger rigtig mange mennesker at købe deres iPhones på afbetaling. Nedenfor giver dig en lille guide til hvordan du i forbindelse med dit køb af iPhone 14 kan gøre det samme. 

Hvad karakteriserer iPhone 14? 

iPhone 14 har allerede fået glimrende, globale anmeldelser. Således har bl.a. TechRadar kvitteret med 4 ud af 5 stjerner og Pocket-lint med hele 5 ud af 5. 
Telefonens støt voksende popularitet skyldes blandt andet, at iPhone 14 fås med: 

  • Det bedste iPhone-batteri nogensinde 
  • Markant forbedret kamera
  • Masser af nye farvekombinationer 
  • To spritnye funktioner 

iPhone 14’s nye funktioner består i ‘Crash Detection’, der registrerer bilulykker og automatisk giver besked til redningspersonale og pårørende, hvis du kommer ud for en ulykke; og ‘SOS by Satellite’, som tillader dig at komme i kontakt med redningspersonale, selv hvis du befinder dig et sted, hvor der som udgangspunkt ikke er nogen mobildækning.  

Relateret: mobil på afbetaling

Hvilket udstyr er nødvendigt i forbindelse med mit køb? 

Når du køber en iPhone 14, følger det vigtigste udstyr med. Dog kan du overveje at supplere dit køb med cover, panserglas og forsikring, hvis denne ikke følger med. Det føles måske surt at skulle bruge yderligere midler på den allerede kostelige telefon, men det er endnu værre, hvis du inden for den første måned smadrer telefonens kanter eller skærm, fordi telefonen ikke er tilstrækkeligt beskyttet mod fald og andre ulykker. 

Hvilke fordele er der ved at købe iPhone 14 på afbetaling? 

Der er mere end én god grund til, at mange danskere allerede har købt deres iPhone 14 på afbetaling. De mest fremtrædende omfatter, at: 

  • Du kan få fat i en telefon du ellers ikke ville have råd til 
  • Du kan komme i gang med at bruge din iPhone med det samme 
  • Du kan ofte beholde dit allerede eksisterende abonnement 
  • Du kan nemt finde en afdragsordning der passer til dig 

Hvilken iPhone 14 skal jeg vælge? 

Den nye iPhone findes i tre grundlæggende varianter: iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone Pro Max.

Prisen fra førstnævnte til den mest avancerede model svinger med omkring 2.500 kroner. Hvor iPhone 14 tillader videoafspilning på op til 23 timer og lydafspilning på op til 75 timer, kan du med iPhone Max bruge din telefon i henholdsvis 29 og 95 hele timer.

Der er også forskel på kamerakvaliteten og specifikationerne de tre modeller imellem, og den rette model afhænger i høj grad af dig og dine behov. Sæt dig godt ind i produktbeskrivelserne for hver smartphone, før du endeligt beslutter dig for en iPhone 14 på afbetaling.

FAQ

Kan man købe iPhone 14 på afbetaling uden abonnement?

Ja, hos de shops vi har fundet her i guiden kan du købe en iPhone 14 uden abonnement og samtidigt afbetale på den.

Hvor meget koster det at købe på afbetaling?

Det afhænger af hvor mange måneder du vælger at afbetale hen over. Et godt råd er at vælge færrest antal måneder, da du så får færre renter.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.