iPhone 13 på afbetaling

iPhone 13 er efterhånden ved at være en ældre model og vi anbefaler derfor at tage et kig på de nyeste modeller, når det kommer til at købe på afbetaling.

iPhone 14

261,- / måned

iPhone 14 på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 20,66%. Samlet kreditbeløb 11.794 kr. ÅOP 20,66%. Den månedlige ydelse 261 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 20.804 kr. Samlede kreditomkostninger 9.010 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret

iPhone 15 pro max

412,- / måned

iPhone 15 pro max på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 18.794 kr. ÅOP 20,25%. Den månedlige ydelse 412 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 27.713 kr. Samlede kreditomkostninger 11.919 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret

iPhone 15

240,- / måned

iPhone 15 på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 10.794 kr. ÅOP 20,76%. Den månedlige ydelse 240 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 19.040 kr. Samlede kreditomkostninger 8.246 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret

Apple har endnu en gang overgået sig selv ved deres iPhone opgradering iPhone 13. Især kamera-delen er ifølge Apple selv “den største kameraopgradering nogensinde”. Men også både skærm, chip, glas og batteri er forbedret. Alt i alt får du en telefon, du ikke kan andet end at blive meget tilfreds med.

iPhone 13 afbetaling – sådan gør du

Hvis du gerne vil købe den nye iPhone 13 på afbetaling, skal du finde en forhandler, der tilbyder en afbetalingsordning. Der findes efterhånden mange forhandlere, men dels skal du sørge for ikke at finde én, hvor du binder dig til et dyrt abonnement, og dels skal selve afbetalingsaftalen være i orden. Hermed menes, at der ikke skal være meget høje renter eller gebyrer, der gør afbetalingen til en dyrere affære end højst nødvendigt.

En anden væsentlig ting er at vælge en afbetalingsordning, hvor du selv har indflydelse på låneperiode og månedligt afdrag. På den måde sikrer du, at beløbet passer ind i dit budget. Et for højt månedligt afdrag kan sætte dig i en økonomisk knibe, mens et for lavt månedligt afdrag kan betyde unødvendige renter.

L’easy er én af de forhandlere, hvor du med fordel kan købe din nye iPhone 13. Her er renterne meget overkommelige, og du har selv indflydelse på dit månedlige afdrag.

Fordele ved at købe iPhone 13 på afbetaling

Selvfølgelig ville det være at foretrække at betale den nye telefon kontant, men når det så er sagt, er der mange gode grunde til at købe en iPhone 13 på afbetaling:

 • Du kan købe en iPhone 13, selvom du egentlig ikke har råd
 • Du får glæde af din nye telefon med det samme
 • Du behøver ikke at spare penge sammen og vente længe på at kunne købe
 • Du kan afbetale med et månedligt beløb, der passer ind i din økonomi
 • Du kan beholde dit eksisterende abonnement

Køber du en iPhone 13 på afbetaling hos en abonnementforhandler, vil du typisk binde dig til et (dyrt) abonnement i en fast periode. Hvis du gerne vil have den fordel at kunne beholde dit nuværende abonnement – eller bare have friheden til at kunne skifte abonnement efter behov – skal du købe din mobil hos en forhandler af elektronik, der ikke lever af abonnementerne.

Skal jeg vælge iPhone 13 eller iPhone 13 Pro?

Det nyeste skud på iPhone-stammen indebærer en iPhone 13 og en iPhone 13 Pro. Det er efterhånden blevet mere reglen end undtagelsen, at der altid følger en Pro-version med de nye iPhone-udgivelser. Men hvilken af de to ny iPhones, bør du egentlig vælge?

iPhone 13 er billigere end iPhone 13 Pro. Sådan er det ved hver udgivelse. Pro-version kan lige lidt ekstra. Du må selv vurdere, om det ekstra er tæt på 3.000 kr. ekstra værd.

Fælles for begge modeller:

 • Lynhurtigt 5G-signal
 • Verdens hurtigste chip; A15 Bionic
 • Super Retina XDR skærm
 • Pro-kamerasystem

Sammenligning af iPhone 13 og iPhone 13 Pro

 • iPhone 13 fås i 6,1” eller 5,4” OLED
 • iPhone 13 Pro fås i 6,7” eller 6,1” OLED
 • iPhone 13 har dobbeltkamera-system
 • iPhone 13 Pro har tredobbeltkamera-system
 • iPhone 13 har op til 19 timers videoafspilning
 • iPhone 13 Pro har op til 28 timers videoafspilning
 • iPhone 13 er med det stærke Ceramic Shield glas
 • iPhone 13 Pro er med Ceramic Shield glas, der er vand-, stænk- og støvafvisende

Hvilken afbetalingsperiode skal jeg vælge?

Ved købet af din nye iPhone 13 skal du vælge, hvordan du vil afbetale den. Her skal du vælge afbetalingsperioden og dermed størrelsen på det månedlige afdrag. Der er selvfølgelig forskel på prisen, afhængigt af om du køber en iPhone 13 eller iPhone 13 Pro.

Se også: iPhone 12 på afbetaling

Det vigtigste er at kigge på det månedlige afbetalingsbeløb. Beløbet skal passe ind i din økonomi, så det er overskueligt for dig at betale hver måned. Du bør dog også tænke over ikke at strække beløbet over en for lang periode. Hvis du gerne vil have fingrene i den nye iPhone igen næste år, bør du have betalt denne ud inden da, så der er penge til en ny afbetalingsordning på næste køb.

Husk cover, panserglas og forsikring

En smartphone til en sum af 6.000-10.000 kr. er værd at passe på. Det er ærgerligt, hvis den går i stykker om en måned, og du fortsat mangler at afbetale mange tusinde kroner på den.

Den nye iPhone har en mere brudsikker skærm, men elektronik i dag er relativt skrøbeligt. Derfor bør du i første omgang overveje en elektronikforsikring, hvis ikke du allerede har en sådan som del af din indboforsikring.

For at passe ekstra godt på din nye iPhone 13 er det også værd at udstyre den med beskyttelse i form af cover og panserglas, så den ikke går i stykker, første gang du taber den.

Kilde: Apple

Opdateret d. 11. november 2023

Skriv en kommentar

KØB MOBIL PÅ AFBETALINGSE PRIS »
+