iPhone 11 på afbetaling

iPhone 11 på afbetalingDen sidste nye generation af iPhone er endelig kommet, og Apple har givet os hele tre nye modeller, hvor der er mulighed for at købe dem alle enten kontant, med et abonnement eller på afbetaling.

  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone Pro Max

Både standard modellen og Pro kommer med en masse ny og banebrydende teknologi – især når det kommer til kamera-delen, som henholdsvis har fået nyt dobbelt- og Tripelkamera-system, som giver et helt hav af nye muligheder. 

Det er som sædvanligt muligt at købe alle modellerne på afbetaling, hvis man gerne vil have fingrene i det lækre stykke teknologi med det samme. Når det kommer til prisen på de nye modeller, er de alle sammen lidt mere spiselige end den sidste generation. Prisen på den nye iPhone 11 er omkring 340,- billigere end iPhone XR var. Også prisen på Pro-modellerne starter lavere end den tidligere generation.Og det er selvom at iPhone 11 kan prale af forbedringer på stort set alle områder man kan komme i tanke om.

Køb på afbetaling her

iPhone 11 pris

Prisen på iPhone 11 starter omkring de 6.300,- og er derfor ikke nogen billig telefon på nogen måde, men det er nu engang i det prisleje at man finder alle de nyeste high-end smartphones fra de store mærker. Hvad gør man, hvis man virkelig har brug for en ny telefon, har set sig lun på den nye iPhone 11, men ikke har pengene lige nu og her? Man kan vælge at købe nu og betale senere, ved at købe på afbetaling – også kaldet finansiering. Du kan for eksempel få en sprit ny iPhone 11 ved Leasy for blot 239,- pr. mdr. helt rentefrit, og så ser det hele lidt mere spiseligt ud.

iPhone 11 Specs:

Skærm – Størrelse og opløsning

iPhone 11 kommer med en 6.1″ Liquid Retina HD Skærm som man kender fra forgængeren. Skærmen tilbyder knivskarpe farver. Med Apples True Tone er du også sikret dejlige og naturlige billeder.

Med iPhone 11 Pro får du en 5.8” OLED Super Retina XDR skærm, hvor Max-modellen kommer med en stor og lækker 6.5” OLED Super Retina XDR skærm. Den nye Super Retina XDR skærms OLED giver en ægte HDR oplevelse, når der skal ses videoer på mobilen. Det er den klareste og bedste skærm til dato. (kilde: Apple.com)

Batteri

iPhone 11 kommer med et nyt og forbedret batteri, som garanterer strøm til hele dagen. iPhone 11 kan tilbyde flere timers brug end den forrige model.

iPhone 11 Pro giver 4 timer mere end den tilsvarende model fra sidste generation. iPhone 11 Pro Max kan prale med hele 5 timer mere batteritid end den tidligere model. Ved Pro modeller kommer med en ny opladningsteknologi.

Design og farve-muligheder

Med den nye iPhone 11 kører Apple videre med deres fede farver. Den nye model kan fås i følgende farver: lilla, gul, grøn, sort, hvid og (PRODUCT) Red. Ved køb af iPhone 11 i (PRODUCT) RED bliver der givet et bidrag til Den Globale Fond, som bekæmper Aids i hele verden.

Bagsiden er dækket ind i ét stykke glas, som samtidig er det stærkeste glas Apple er kommet med indtil videre. iPhone 11 er derudover også vandafvisende i 2 meters vand og i op til hele 30 minutter. 

iPhone 11 Pro og Pro Max har også fået deres egne spændende farver. Her kan du vælge mellem space grey, sølv, midnatsgrøn og guld. 

Både Pro og Pro Max kommer med både glas og rustfrit stål. 

Chip

Alle de nye modeller i denne generation kommer med den sidste nye A13 Chip, som er efterfølgeren til A12’eren, som var chippen i den sidste generation. Denne chip er hele 20% hurtigere end den sidste, og er markedets hurtigste gpu og cpu, som Apple selv siger. 

Chippen er også optimeret for at være så energiefffektiv som overhovedet mulig for at sikre en længere batteritid.

Kamera

Den største opdatering på de nye modeller er kameraet, eller skulle man sige kameraerne, da der faktisk er to(tre med frontkamera) kameraer på iPhone 11, og hele tre (fire med front) på Pro og Pro Max modellerne. 

iPhone 11’s nye dobbeltkamera-system giver dig billeder i både vid- og ultravidvinkel. Du får en helt ny teknologi, som udnytter deres nye ultravidvinkelkamera, som viser dig hvad der sker UDEN FOR billedet, og giver dig mulighed for at indfange dette også. Det nye kamera giver dig mulighed for at optage videoer i en før uset kvalitet, og du har nu også mulighed for at skyde slow-mo med frontkameraet. 

Med deres nye nat-tilstand bliver det også en helt ny oplevelse at tage billeder steder med mindre belysning – uden blitz. 

Hvis iPhones 11 kamera er dobbelt så godt som før, så er kommer iPhone 11 Pro og Max med et banebrydende kamerasystem, som er tredobbelt så godt. Det helt nye kamerasystem kan opfange op til fire gange så meget på billederne.

Konklusion omkring køb af iPhone 11 på afbetaling

Overvejre du, ligesom rigtig mange andre danskere, at købe den nye iPhone 11 men er du ikke sikker på om det skal være kontant eller på afbetaling. Det kan også være at du allerede har et abonnement ved en udbyder, hvor du har mulighed for at få en ny mobil, hvis du forlænger aftalen – dette er en god ide at tjekke. Hvis du ønsker at købe den nye iPhone uden at skulle til et tegne et nyt abonnement men kun afbetale på selve telefonen over 12, 24 eller 36 måneder så er LEASY en rigtig god løsning og den vi anbefaler. Bemærk at de har deres almindelige afbetalings metode hvor der er renter og så har den en rentefri løsning, hvor det månedlige afdrag er lidt højere, men du får det så rentefrit.

Sidst opdateret