iPhone 11 på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

POPULÆR

proshop iphone 14 på afbetaling

★★★★★

Proshop: iPhone 12

Hos Proshop finder du et kæmpe udvalg af alle de nyeste mobiler.

For hos Proshop kan du få finansiering gennem Klarna, hvor du køber nu og skal betale indenfor 30 dage.

iPhone 11 er efterhånden ved at være en ældre model og vi anbefaler derfor at tage et kig på de nyeste modeller, når det kommer til at købe på afbetaling.

Er din nuværende iPhone gået i stykker? Eller er du bare virkelig vild med iPhones og er derfor nødt til at have 11’eren? Det er også ganske forståeligt, da IPhone 11 vel nok er en af de absolut bedste mobiltelefoner, man kan få på markedet i øjeblikket.

Batteritiden er helt fantastisk, kameraet er bedre end nogensinde før og kvaliteten af skærmen er bare virkelig god og dragende. Dette er alt sammen noget, som har stor betydning for, hvilken mobiltelefon man vælger at købe. Der er derfor ingen tvivl om, at du virkelig får noget for pengene ved at købe en iPhone 11 på afbetaling

Der er bare det med iPhones, at de er meget dyre i indkøb. Det er derfor nødvendigt for de fleste at spare op først, inden der er råd til et køb. Men har du ikke lyst til at spare op, eller trænger du bare virkelig til en ny mobil på afbetaling, er der mulighed for at købe en iPhone 11 på afbetaling. Det lyder måske ikke som det oplagte valg, men da det giver dig nogle økonomiske friheder, kan det faktisk gå hen og blive lige så god en løsning som at spare op. 

Hvilke butikker tilbyder iPhone 11 på afbetaling? 

Produkterne fra Apple er fantastiske og har været det i mange år. De er derfor nogle af de mest populære produkter at købe – især når det kommer til købet af en mobiltelefon. Netop derfor er der også mange butikker, der sælger iPhone 11 og ekstraudstyr dertil. 

Mange af de online forretninger, der sælger iPhone 11, tilbyder også deres kunder at købe den på afbetaling uden et forudgående møde. Her vælges afbetaling blot som betalingsløsning, og herfra tager det kun ganske få minutter, til du er godkendt til købet. 

Du kan købe iPhone 11 på afbetaling hos: 

 • Proshop 
 • Computersalg 
 • Elgiganten 

Alle butikkerne har valgt at have afbetalingsløsninger, der tilgodeser dig som kunde. Der vil derfor typisk være 0 kroner i rente og 0 kroner i gebyrer, ligesom det hos nogle af dem er muligt at udskyde betalingen i flere måneder. Der er derfor en god chance for, at du kan finde en løsning, der stemmer overens med dine økonomiske muligheder. 

Hvilke fordele er der ved at købe en iPhone 11 på afbetaling? 

Det kan være svært at vente med at få fingrene i noget, som man virkelig gerne vil have. Men med afbetaling behøver du slet ikke at vente, da det giver dig nogle andre økonomiske muligheder og friheder. 

Fordelene er derfor: 

 • Du behøver ikke vente med at købe en iPhone 11 
 • Du har råd til en iPhone 11 med det samme 
 • Du kan låne det præcise beløb uden renter 
 • Du kan afbetale i et tempo, du bestemmer 
 • Du kan tilpasse den månedlige ydelse til din økonomi 

Der findes mange forskellige løsninger inden for afbetaling, hvoraf du typisk enten venter nogle måneder med at betale eller får lov til at låne beløbet, som du så efterfølgende får delt op i mindre bidder i den løbetid, du ønsker det. Du bliver derfor ikke fanget på hænder og fødder ved at indgå i en aftale om afbetaling. Så længe du blot overholder dine betalinger, kan du læne dig roligt tilbage og nyde, at du sidder med en af de absolut bedste iPhones i hånden. 

Relateret artikel: iPhone 12 på afbetaling

Det er som regel nemmest at indgå en aftale om afbetaling online, da det ikke tager mere end et øjeblik, fra du har ansøgt, til du er blevet godkendt. Dette kan være lidt mere omstændigt og stressende i butikkerne, når der også står andre og venter – så ønsker du at købe en iPhone 11 på afbetaling, bør du klart gøre det hos en online forretning.

Hvilke ulemper er der ved at købe en iPhone 11 på afbetaling? 

Når det kommer til penge og økonomi, er der naturligvis altid nogle ulemper, der skal tages hensyn. Det er der særligt ved afbetaling, da du reelt set får tilsendt en vare, som du endnu ikke har betalt for.

For at undgå at komme i klemme, bør du derfor være opmærksom på følgende: 

 • Du skal betale et månedligt beløb hver måned 
 • Du skal betale nogle kreditomkostninger 
 • Udebliver en betaling eller to, kan der løbe ekstra gebyrer på 
 • Det er ikke altid rente- eller gebyrfrit 
 • Er løbetiden lang, kan du risikere at have en anden telefon, inden du er færdig med at afbetale 

Selvom afbetaling virker som en rigtig god løsning lige nu og her, er der nogle forhold, der skal tages hensyn til og tænkes over. Du bør derfor faktisk lægge et budget, inden du vælger at købe en iPhone 11 på afbetaling, da det giver dig et reelt indblik i din økonomi. Her vil du kunne beregne, hvor stort dit rådighedsbeløb er hver måned efter alle udgifter og indtægter er beregnet og dermed se, hvor meget af det, du har mulighed for at lægge af til afbetaling. Så er du også sikker på, at du har til de tider, hvor det måske ikke går så godt rent økonomisk. 

Hvad indebærer det at købe en iPhone 11 på afbetaling? 

Inden du køber en iPhone 11 på afbetaling er det en god ide, at du sætter dig ind i de forskellige betingelser og termer, der er. For selvom du måske bliver tilbudt at låne uden renter, betyder det ikke nødvendigvis, at lånet er gratis for dig at oprette. 

Du skal derfor være opmærksom på: 

 • Renter 
 • ÅOP 
 • Oprettelsesgebyr 
 • Månedligt gebyr 
 • Andre gebyrer 
 • Løbetid 

Udover disse punkter bør du også undersøge, hvad det økonomisk kommer til at have af konsekvenser, hvis du misser en eller flere månedlige ydelser. For det er nemlig ofte her, at de tjener deres penge, da de lægger ekstra gebyrer og renter oveni for at sikre sig, at du får betalt de penge, du skal og ikke bare lader det vente på sig. Det er ganske forståeligt, at de gør det. Du er dog bare nødt til at være sikker på, at du kan betale hver måned, eller hvad du gør, hvis du pludseligt ikke kan. For ellers kan det blive en skrue uden ende for dig – og sådan skal det jo ikke gerne være at afbetale til et produkt, som man virkelig er glad for at bruge. 

Undersøg også gerne muligheden for, hvad der sker, hvis du ikke er færdig med at betale til den bestemte tid. Kan du få ekstra løbetid? Eller er du bare nødt til at betale ved kasse 1 med det samme? Der er mange ting at forholde sig til, men når først du har gjort det, giver det dig en ro i maven, fordi du ved, hvad du helt præcist er gået ind til. 

Få en af de bedste mobiltelefoner med afbetaling 

Der er ikke noget at sige til, at du gerne vil have en iPhone 11. Tillader din økonomi det i forhold til den månedlige ydelse, er der heller ikke noget i vejen for, at du kaster dig ud i det. Selvom det måske føles grænseoverskridende lige nu at købe et produkt med penge, der ikke er dine egne, kommer det til at føles godt, når først du står med mobilen i hånden – så er det alle de efterfølgende betalinger værd. 

Husk at købe beskyttelse til din nye iPhone 11 

Når nu du er i gang med at købe en iPhone 11 på afbetaling, giver det også god mening at huske at købe beskyttelse til telefonen. Det giver god mening, da de ikke holder til så mange slag som datidens telefoner og derfor nemmere går i stykker. Det vil være ærgerligt, hvis skærmen skal skiftes, eller at den er gået helt i stykker, inden du overhovedet har nået at betale den af. 

Køb derfor gerne et godt og beskyttende cover og andet, som kan afbøde slaget og sikre, at du også har en iPhone 11 om et år. Den er bestemt ikke billig, så det er de få hundrede kroner værd for at forlænge dens levetid og din glæde ved at have den ikke mindst. Ovenstående butikker har et rigtig godt udvalg af beskyttelse til iPhones. 

Nyd de nye features ved iPhone 11 

Endeligt er der kun tilbage at sige, at du skal nyde det lækre design, den hurtige responstid og de nye features, der følger med købet af en iPhone 11. Du bliver med garanti glad for, at du har købt den, når først du har den i hænderne – for den er virkelig god og lever op til de positive anmeldelser, den har fået med på vejen. Du kan derfor roligt sælge din gamle telefon eller fluks bestille en iPhone 11, hvis den gamle er gået i stykker, da den uden tvivl kommer til at leve op til dine forventninger. 

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.