Køb IPad til Black Friday og spar 30-40%

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kunne du godt tænke dig en iPad til dagligt brug eller for ren underholdnings skyld? IPads er populære som aldrig før og bliver både brugt til at se film og serier på såvel som til skolearbejde eller arbejdsopgaver på jobbet. Det er også en meget smart gadget, som giver mulighed for mange ting både derhjemme og på farten. 

🏷️ Shops med Black Friday tilbud

Relateret artikel: køb iPad på afbetaling

Der er bare det med IPads, at de ikke er helt billige at komme i nærheden af. Det er der heller ikke noget at sige til i forhold til den kvalitet og det design, man får, når man køber en iPad. Heldigvis kan Black Friday gøre meget ved prisen. Netop fordi det er en af de største tilbudsdage, er der gode chancer for, at du finder en iPad en eller flere steder til en pris, der næsten synes for godt til at være sandt.

Hvorfor købe en iPad på Black Friday? 

Hvorfor ikke købe en iPad på Black Friday skulle man måske næsten i stedet for spørge. Netop fordi der er så god en mulighed for at få en iPad smidt i nakken på Black Friday, er det næsten skørt ikke at gøre det. Har du drømt om den længe, men har du været for nærig, får du ikke en bedre chance for at slå til på Black Friday, hvor den i givet fald kan blive sat ned med 30-40%, hvis forhandlerne er gavmilde, og du er heldig. 

Ved at købe en iPad på Black Friday kan du derfor: 

  • Få en iPad billigere end normalt
  • Spare gode penge 
  • Få råd til ekstraudstyr 

Elektronik er generelt en rigtig dyr post i budgettet, og har du virkelig brug for iPad’en, er der intet, der taler imod at købe den på Sort Fredag. Men du kan også være heldig at finde den i dagene op til eller dagene efter, da butikkerne efterhånden har strukket Black Friday til at være en hel tilbudsuge. Det skal du bestemt prøve at udnytte. 

Hvilke shops tilbyder en iPad på Black Friday? 

Apples produkter er kommet for at blive, fordi de er fantastiske i brug og giver et væld af muligheder. Derfor er der også mange butikker, der har iPads på lager på deres hylder – og ekstra mange af dem på en dag som Black Friday. 

Hold derfor øje med: 

Flere af dem er helt store elektronikbutikker, som går i priskrig med konkurrenterne stort set hvert eneste år på Black Friday. Den store konkurrence om din og kundernes gunst kommer dig til gode med de fedeste tilbud og timepriser. Apples produkter er ofte blandt de varer, som butikkerne har priskrig på, fordi de er så populære. Vig derfor ikke øjnene fra skærmen under Black Friday, hvis du gerne vil gøre et rigtig godt køb. 

Flere tilbud: Black friday Airpods

Undgå at tømme kontoen på Black Friday med en iPad på afbetaling 

En iPad er helt sikkert ikke det eneste, du har planlagt at købe på Black Friday. Med alle de køb der er mulighed for at gøre billigt, løber det også hurtigt op – og det kan ses på kontoen. Vil du gerne undgå at flænse kontoen fuldstændigt, kan du vælge at købe en iPad på afbetaling

Du behøver ikke optage et decideret lån, hvis ikke du har lyst. I stedet kan du dele betalingen op i flere og mindre bidder, så du har råd til alle de ting, du gerne vil have på Black Friday samt til de julegaver, der også skal købes lige om lidt. De store elektronikgiganter som nævnt ovenfor har alle nogle gode og forskellige løsninger, som kan tilpasses din økonomi. 

Gør din drøm til virkelighed på Black Friday 

Har du tålmodighed til at vente på det bedst mulige tilbud på Black Friday, er der god chance for, at du kan gøre din drøm til virkelig for meget mindre, end hvad du regner med. Krydret med lidt held kan du få en iPad til en ubeskriveligt lav pris, som kun gør din glæde for den endnu større. 

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.