Ilva afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Trænger dine møbler til at blive skiftet ud? Er din sofa blevet slidt og grim at se på? Eller trænger du bare til at få en ny og større seng? Møbler er en stor del af vores hverdag og noget, vi ikke kan undvære, hvis vi gerne vil have en optimal dagligdag med et hjem, der føles trygt og dejligt.

Besøg butikken »

Derfor er det også ærgerligt, når møblerne trænger til at blive skiftet ud, når pengene ikke er til det. Det er en stor økonomisk udgift at skifte mange af møblerne ud, skifte sofaen eller få en ny og behagelig seng at sove i. En mulighed er selvfølgelig genbrug – men her er det bare svært at finde pæne møbler, der passer ind i din indretning.

Det er her afbetaling kommer ind i billedet. Ilva er en stor møbelkæde med et bredt udvalg af møbler i forskellige prisklasser. Her er noget for enhver smag – og helt sikkert også til din – hvilket gør Ilva til det oplagte valg, når du skal skifte møblerne ud.

Hvordan fungerer afbetaling hos Ilva?

Inden du beslutter dig for, hvorvidt du gerne vil gøre brug af Ilva finansiering eller ej, er det meget rart at vide, hvordan det fungerer. Afbetaling ved Ilva foregår gennem finansiering med Express Bank og giver dig mulighed for at låne alt mellem 2.000 – 30.000 kroner, som du kan afdrage på over 10, 20 eller 50 måneder.

Derudover tilbyder Ilva dig at afdrage dit lån til 0% i rente og 0 kroner i oprettelse. Det er ret nemt at opnå finansiering, da du kan søge om det online på få minutter. Herefter kan du handle online eller i en af deres mange bolighuse. Det er nemt og enkelt.

Det kan du købe på afbetaling hos Ilva

Hvis du skal oprette afbetaling og en finansieringsaftale, er det naturligvis rart at vide, hvad du kan bruge finansieringen på hos Ilva.

Med Ilva afbetaling har du rig mulighed for at købe det, du går og drømmer om eller står og mangler til din bolig. Ilva er en møbelkæde med alverdens møbler, boligtilbehør, lamper og meget andet som en del af deres sortiment.

Ting til soveværelset på afbetaling

Står du netop og skal bruge en ny seng, som også gerne må opgraderes med en ny dyne, sengetæppe, boksmadras eller topmadras kan du få det hele hos Ilva – også på afbetaling. Inden for hver kategori tilbyder de forskellige modeller, hvilket giver dig mulighed for at vælge præcis det, du kan lide.

Ting til stuen på afbetaling

Skal du have udskiftet samtlige af dine møbler i stuen eller er sofaen bare blevet for grim og gammel at se på, har Ilva et bredt og moderne sortiment af sofaer, sofaborde, daybeds, puffer og meget mere.

De har møbler inden for alle prisklasser – så skal du bare have en sofa på afbetaling for blot at have en af praktiske årsager, eller vil du gerne integrere den som en del af indretningen med et anderledes og farverigt udtryk, er begge muligheder åbne.

Ting til opbevaring på afbetaling

Som noget helt tredje tilbyder Ilva blandt andet også ting til opbevaring på afbetaling. Dette gælder alt lige fra hylder og reoler til kasser og kurve. Alt sammen i et stort og bredt udvalg, som gør det nemt for dig at finde netop det, du gerne vil have til din bolig.

Opbevaring er ideelt og uundværligt i både stuen og soveværelset såvel som i boligens mange andre rum.

Opgrader boligen med Ilva afbetaling

Som du kan se, er Ilva afbetaling en rigtig god løsning, hvis du trænger til at opgradere nogle af dine møbler eller boligens indretning. Med deres løsning har du mulighed for at låne det, du har brug for samt afbetale i et tempo, der passer dig bedst.

Læs også: Åbningstider i danske butikker

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.