IKEA afbetaling

Er du lige flyttet og mangler derfor akut nogle møbler til indretningen af dit nye hjem? Eller har du været så uheldig, at hunden har brugt sofaen som legeplads, mens du ikke var hjemme, og den derfor er ubrugelig nu? Møbler er en stor økonomisk post – især hvis det drejer sig om en større sofa eller adskillige møbler til flere rum i en ny lejlighed, som du ikke har haft mulighed for at spare op til.

Hvis du står i den situation, at du akut mangler møbler, men ikke har en opsparing at trække på, findes der heldigvis muligheder for afbetaling hvor du kan købe nu og betale senere – heriblandt IKEA afbetaling.

Hvem er IKEA?

IKEA er en international forretningskæde, hvor du kan købe alt til din bolig til lave priser. Det er en virksomhed grundlagt i Sverige, som med sit fokus på skandinavisk design, kvalitet og lave priser, har gjort sig til en stor og populær forretning i Danmark.

Hos IKEA finder du alt lige fra store møbler såsom sofaer, senge, lænestole og senge til mindre møbler og boligtilbehør såsom belysning, puder, tæpper og lamper. Mangler du endda service til køkkenet eller planter til stuen, finder du det også hos IKEA. De har med andre ord ALT, du har brug for i dit hjem til lave priser.

Har IKEA afbetaling?

Nu hvor du er flyttet eller sofaen er blevet spist af hunden, kunne det være meget rart at vide, om ikke IKEA også tilbyder afbetaling som service. Her er du heldig – for det gør de!

IKEA afbetaling kaldes for IKEA Shopping og er finansiering gennem Ikano Bank, som har eksisteret siden 1978. Finansieringen giver dig mulighed for at låne alt imellem 1.000 – 80.000 kroner med et årsgebyr på 0 kroner. Den månedlige variabel er 1,16%.

Med IKEA Shopping har du dermed mulighed for at sprede udgifterne, så du kan få dit drømmehjem eller din drømmesofa ved at købe nu og betale senere. Du har dog ikke mulighed for at handle med det online – men du kan bruge det til shopping i alle IKEA’s varehuse i Danmark.

Lyder det som en mulighed for dig, men vil du gerne lige sammenligne med andre møbelforretninger, der også har mulighed for finansiering?

3 alternativer til IKEA afbetaling

  • Ilva afbetaling
  • Møbelkompagniet afbetaling
  • ByDahlLiving afbetaling

Ilva afbetaling – hvad tilbyder de?

Et alternativ til IKEA er Ilva afbetaling, som tilbyder finansiering gennem Express Bank til shopping både online og i deres fysiske butikker, hvor de har et stort og bredt udvalg af møbler. Med finansiering gennem Express Bank har du mulighed for at låne mellem 2.000 – 50.000 kroner med en fast debitorrente på 0% og et kreditgebyr på 39 kroner. Handler du dine nye møbler online, vælger du blot finansiering som betalingsmiddel, når du er klar til at indtaste dine oplysninger. Herefter bliver du ledt videre til ansøgnings- og godkendelsesprocessen, som kun tager et øjeblik. Det er nemt og enkelt.
Gå til Ilva »

Møbelkompagniet afbetaling – hvad tilbyder de?

Et andet og godt alternativ til IKEA er Møbelkompagniet afbetaling. De tilbyder finansiering gennem Resursbank, hvor du kan låne op til 60.000 kroner rentefrit! Deres debitorrente er på 0%, ligesom du kun bliver pålagt en ÅOP på 0,58% samt et månedligt administrationsgebyr på 29 kroner. Det er dermed en billig mulighed for finansiering, hvis du akut står og skal have nye møbler.
Gå til Møbelkompagniet »

ByDahlLiving.dk afbetaling – hvad tilbyder de?

Et tredje og sidste alternativ til IKEA er ByDahlLiving.dk afbetaling. ByDahlLiving, som også har et stort udvalg af møbler, tilbyder finansiering gennem ViaBill. Med ViaBill som finansieringsmulighed låner du kun for det, du køber for. Dog kan du maksimalt købe for 10.000 kroner – låner du dog for kun 2.000 kroner kan du få rente- og gebyrfri delbetaling.
Gå til ByDahlLiving »

Forskellige muligheder for afbetaling

Står du akut og mangler nye møbler til din bolig, men har du ikke pengene lige nu og lige her, er der altså nogle gode og forskellige muligheder for afbetaling. Om du foretrækker IKEA afbetaling eller nogle af de tre andre nævnte muligheder, kommer helt an på, hvad du føler dig mest økonomisk tryg ved.

Læs også vores andre artikler til boligen:

Se også: Åbningstider ved Jul & Nytår

iPhone 13 på afbetalingNYHED: 336 kr.
+