Humac afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Har du længe gået og drømt om den nyeste iPhone? Eller har du fået et job eller kommet ind på et studie, hvor en MacBook er påkrævet for at kunne udføre opgaver? Uanset hvilken grund der er til, at du gerne vil have fingrene i et af Apples lækre produkter, kan vi nok godt blive enige om, at en investering i en ny iPhone eller den nyeste MacBook er dyrt og noget, de fleste skal spare op til.

Er din situation også, at du skal spare op i lang tid for at få råd til så lækre produkter, men skal du bare have fingrene i en af produkterne inden alt for længe? Så er Humac afbetaling en mulighed, som godt kunne være noget for dig.

humac afbetaling

★★★★★

Humac: Afbetaling

Humac er forhandler af alle de lækre sager fra Apple, bl.a. iPhones, Macbooks, iPads og Apple Watch.

Afbetaling kan du få igennem Express Bank.

Humac afbetaling

iPhone 14Afbetaling
Kredit8.299 kr.
Mnd. ydelse830 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb8.299 kr.

Med Humac afbetaling får du netop mulighed for at købe et Apple produkt allerede i dag uden at skulle tænke på, om de sorte tal på kontoen skifter farve.

Hvordan fungerer Humac afbetaling?

Humac tilbyder nogle gode muligheder for køb på afbetaling, så du kan købe det, du mangler eller går og drømmer om.

De tilbyder således, at du kan købe for op til 60.000 kroner med en udskydelse af betalingen i seks måneder. Det koster 500 kroner i oprettelse og 30 kroner i gebyrer.

Som en anden mulighed kan du også afbetale med 1% i rente om måneden. Her betaler du tilbage over 12 til 60 måneder med en minimumsydelse på 101 kroner om måneden.

En tredje og sidste mulighed er et studielån med lav rente, hvor du kan låne fra 2.000 kroner til 15.000 kroner. Du kan betale dem tilbage med en løbetid på 12 til 60 måneder.

Det kan du købe på afbetaling hos Humac

Humac er slaraffenland for dig, der elsker produkter fra Apple og til dig, der længe har drømt om at eje et af deres produkter.

MacBook

Humac har et stort udvalg af Mac computere fra Apple i flere forskellige prisklasser. Uanset hvad du har brug for, at din Mac computer skal kunne, finder du netop den, du har brug for hos Humac.

iPhone

Et af deres helt populære varer er naturligvis iPhone, som mange danskere i dag ejer. De har både de nyeste modeller i højeste prisklasse, ligesom de også tilbyder de lidt ældre modeller til en billigere og mere overkommelig pris. Uanset hvad dit behov er, finder du det hos Humac.

Apple Watch

Et andet meget populært produkt hos dem er det nye Apple Watch 

Hvilke alternativer er der til Humac afbetaling?

Hvis du godt kan lide at tjekke markedet og mulighederne ud, inden du begiver dig ud i et køb og en afdragsordning, får du her nogle alternativer til Humac afbetaling:

Humac afbetaling 1

★★★★★

Proshop: afbetaling

Proshop er en onlinebutik, som sælger alt inden for elektronik til fornuftige priser – heriblandt Apple produkter.

Proshop tilbyder afbetaling gennem Klarna.

computersalg

★★★★★

Computersalg.dk: afbetaling

Computersalg.dk har ligeledes et stort udvalg af Apple produkter.

De tilbyder financiering igennem Klarna.

Computersalg.dk har ligeledes et stort udvalg af Apple produkter, og tilbyder kunderne at låne alt mellem 4.000 kroner og 20.000 kroner til en månedlig rente på 1,88%. Finansieringen er gennem Sparxpress og kan tilbagebetales med en løbetid på 12 til 60 måneder.

Få det du drømmer om på afbetaling

Produkterne fra Apple er i en liga for sig og er noget, de fleste synes er lækre at eje. Det kan du også komme til med Humac afbetaling eller en af de andre alternativer. Købet giver dig ikke store, røde tal på din bankkonto, da du kan betale tilbage i bidder. Du kan med andre ord få dine drømme opfyldt allerede i dag!

FAQ

Hvad er forskellen på Humac og Apple?

Humac er certificeret som Apple Premium Reseller. Det er kun Apple selv der kan give dette certifikat, og Humac er den eneste kæde i Danmark, som har dette.

Tilbyder Humac studeirabat?

Ja, humac tilbyder studierabat. Både studerende og undervisere kan benytte denne rabat hos Humac.

Tag også et kig på:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.