HiFi Klubben afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er du vild med lækkert hifi-udstyr? Eller kunne du bare godt tænke dig at eje et godt anlæg eller et TV, hvor lyden bare spiller? Der er ikke noget bedre end at sætte musik på et anlæg, hvor lyden er af højeste kvalitet eller at sætte en film på et TV, hvor lyden rammer og omfavner dig på bedste vis.

Desværre koster den slags kvalitet ofte en del penge – penge, som du måske ikke har? Heldigvis er det stadig en mulighed for dig at få fingrene i lækkert hifi takket være HiFi Klubben afbetaling.

Vi anbefaler

HiFi Klubben afbetaling

★★★★★

HiFi Klubben

HiFi Klubben sælger alt inden for lyd, tv og billeder. De er absolut eksperter når det kommer til lyd & stereo, så du kan trygt handle dit nye udstyr der.

Afbetaling hos HiFi Klubben foregår igennem Klarna, hvor du kan udskyde dine betalinger.

HiFi Klubben KlarnaAfbetaling
Kredit2.719 kr.
Mnd. ydelseBetal indenfor 30 dage
Afbetalingsperiode1 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb2.719 kr.

Hvordan fungerer HiFi Klubben afbetaling?

HiFi Klubben tilbyder nogle gode muligheder for køb på afbetaling – både til deres online og fysiske butikker:

I deres fysiske butikker tilbyder de finansiering gennem Ekspres Bank. Her kan du dele betalingen op i 10, 20 eller flere måneder, hvis du har brug for det. Du kan låne op til 20.000 kroner uden renter eller oprettelsesgebyr.

I deres netbutikker kan du få afbetaling gennem Klarna Faktura, hvor du ved oprettelse af faktura får 14 dages betalingstid. Du kan dog forlænge, hvis du har brug for længere afbetalingstid. Derudover kan du afbetale via Klarna Konto, hvor du deler betalingen op i mindre bidder.

Hvad kan man købe på afbetaling hos HiFi Klubben?

HiFi Klubben har et stort udvalg af lækre hifi-produkter og er således stedet, du skal shoppe, hvis du er på jagt efter et godt anlæg eller nogle lækre høretelefoner.

HiFi Klubben: Høretelefoner

Hvem vil ikke gerne eje nogle lækre høretelefoner? HiFi-Klubben tilbyder stort set alt inden for høretelefoner og har således alt lige fra gaming headset fra Steelseries til on-ear/over-ear fra mærker som Denon, Marshall og Elite. De har dermed det bedste af det bedste inden for høretelefoner.

HiFi Klubben: TV & Surround

Drømmer du om at få et nyt TV med surround-udstyr til? Så skal du kigge hos HiFi Klubben, som i denne kategori tilbyder surround receivere, blue-ray afspillere, projektorer, TV og meget mere fra mærker såsom Denon, Sony, Samsung, Philips og Epson. De tilbyder endda flere af deres TV med prismatch – dermed får du værdi for pengene.

HiFi Klubben: Højtaler

Hvis du er på jagt efter en ny højtaler eller to, har HiFi Klubben et solidt udvalg fra nogle af de bedste mærker på markedet. Det betyder, at du kan få alt lige fra en Google Smarthøjtaler og B&O bluetooth højtaler til kompakte højtalere fra Dali og Cerwin-Vega. Er du på jagt efter en gulvhøjtaler eller en subwoofer i stedet, finder du det også her.

HiFi Klubben: Møbler

Under kategorien møbler finder du ikke stole og sofaer – bare rolig. Nej, her finder du vægbeslag til hylder og højtalere, kabelbakker, kabeldæksler, hifi-møbler til vinylplader, stoflåger, tv-borde og meget mere fra Unnu, Clic og VM acoustics.

HiFi Klubben: Streaming

Endeligt tilbyder de også streaming-udstyr såsom Chromecast built-in, musikstreamere, smarthøjtalere og trådløse adaptere. Derudover finder du naturligvis også trådløse højtalere fra mærker som Marshall og Denon samt trådløse udendørs højtalere – dermed kan du tage musikken med dig overalt!

Stort udvalg hos HiFi Klubben

Som du kan se, har HiFi Klubben et ret stort og lækkert udvalg af hifi-udstyr. Mærkerne er blandt de bedste, hvorfor du også kan vide dig sikker på, at udstyr købt fra HiFi-klubben er udstyr i topkvalitet – præcis som du forventer og ønsker det.

Ovenstående er blot et lille udsnit af alt det, de tilbyder. Så er du på jagt efter hifi-udstyr til stuen derhjemme eller mandehulen i kælderen, er butikken her klart et godt sted at starte.

Du behøver heller ikke tænke på finansieringen og de begrænsede midler på din konto – det klarer HiFi Klubben også for dig med deres gode finansieringsmuligheder, som du kan tilpasse til din økonomi.

FAQ

Er der forskel på afbetaling online og i butikken?

Ja, online tilbyder HiFi klubben at du kan betale med Klarna og i de fysiske butikker kan du finansiere dit køb gennem Express Bank.

Er du interesseret i HiFi burde du også tage et kig på

Læs også: Zalando afbetaling

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.