Havetraktor tilbud – sådan finder du den billigste havetraktor

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Hvis du er træt af at skubbe plæneklipperen foran dig, eller du pludseligt har fået en større plæne at pleje, kan du få hjælp til at finde et godt havetraktor tilbud her.

Vi guider dig, så du kan finde den bedste pris og blive klogere på, hvilken type havetraktor du bør vælge til din have.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 4501
Havetraktor tilbud – sådan finder du den billigste havetraktor 1
Ryobi Havetraktor Ry48rm76a
Ryobi One+ Havetraktor Ry48rm76aHavetraktor med en klippebredde på 76 cm, med 48V (50 Ah) batteri, du kan klippe op til 4000 m2 , eller få 1 timers driftstid (hvis den lades 8 timer)Kompakt 76 cm klippedæk gør det let at komme til/igennem på steder med be
Pris fra 29.198
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 3500
Havetraktor tilbud – sådan finder du den billigste havetraktor 2
Mtd Lt 107 Exh K Havetraktor 107 Cm UDSTILLINGSMODEL
Mtd Lt 107 Exh K Havetraktor 107 Cm USTILLINGSMODEL - NY MTD Havetraktorer Med SideudkastHar du en stor græsplæne og vil have arbejdet overstået så hurtig som muligt? Da er LT 107 EXH K havetraktoren det perfekte valg for dig. LT 107 EXH K havetraktor e
Pris fra 15.999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6451
Havetraktor tilbud – sådan finder du den billigste havetraktor 3
Ryobi Havetraktor 96 cm klippebredde - 10.000m² - 2,5 times drift - RM480E
Ryobi Havetraktor 96 cm klippebredde - 10.000m² - 2,5 times drift - RM480E Havetraktor med en klippebredde på 96 cm, med 48V (100 Ah) batteri, du kan klippe op til 10000 m2 , eller få 2,5 timers driftstid (hvis den lades natten over)12 klippehøjder (35-1
Pris fra 40.548
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 7201
Havetraktor tilbud – sådan finder du den billigste havetraktor 4
Ryobi Zero Turn 106 cm havetraktor, med 48V (100AH) - ZTR480EX
Ryobi Zero Turn 106 cm havetraktor, med 48V (100AH) - ZTR480EX Zero Turn 106 cm havetraktor, med 48V (100AH)En enkelt batteriladning giver op til 12 000 m2 kontinuerlig klipning4 kulfrie motorer giver et højt drejningsmoment til klipning og gearystemRobus
Pris fra 44.798
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 55
Havetraktor tilbud – sådan finder du den billigste havetraktor 5
Ryobi Klinger til 48V 106 cm Zero-Turn havetraktor - 2 x 53 cm klinger med optimeret geometri til bioklip græs. - RAC441
Ryobi Klinger til 48V 106 cm Zero-Turn havetraktor - 2 x 53 cm klinger med optimeret geometri til bioklip græs. - RAC441Klinger til 48V 106 cm Zero-Turn havetraktor - 2 x 53 cm klinger med optimeret geometri til bioklip græs.Ryobi varenummer: 5132004619
Pris fra 220
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 22
Havetraktor tilbud – sådan finder du den billigste havetraktor 6
Ryobi Klinger til 48V 96 cm havetraktor - 2 x 48 cm klinger med optimeret geometri for at maksimere bio-klipeffektiviteten. - RA
Ryobi Klinger til 48V 96 cm havetraktor - 2 x 48 cm klinger med optimeret geometri for at maksimere bio-klipeffektiviteten. - RAC438Klinger til 48V 96 cm havetraktor - 2 x 48 cm klinger med optimeret geometri for at maksimere bio-klipeffektiviteten.Ryobi
Pris fra 253
Indlæs flere

Hvordan finder du det bedste havetraktor tilbud?

Hvis du gerne vil have det bedste havetraktor tilbud og derved den størst mulige besparelse, så har vi tre tips til dig:

  • Overvåg priser

Har du forelsket dig i en specifik model? Begyndt at overvåge prisen, så du er sikker på at få den bedst mulige pris. Du kan bruge forskellige tjenester til dette, eller du kan tjekke prisen manuelt et par gange om ugen i en periode.

  • Tilmeld dig nyhedsbreve

Hvis du ved, hvor du vil købe din nye havetraktor, men ikke er sikker på, hvilken model du vil vælge, kan du tilmelde dig nyhedsbreve. På den måde får du direkte mails omkring tilbud, udsalg osv., så du kan finde en god havetraktor på tilbud.

  • Slå til på det rette tidspunkt

Vil du gerne have den bedste pris? Så kan det ofte betale sig at være tålmodig. Vent på det helt rigtige tilbud – og slå til, når du finder det. Det kan eksempelvis være i forbindelse med Black Friday eller andre store tilbudsdage.

Hvad koster en god havetraktor online?

havetraktor på tilbud

Du kan finde havetraktorer i mange forskellige prisklasser, men den gennemsnitlige pris er ret høj, hvilket gør det endnu mere relevant at finde gode havetraktor tilbud.

Vi har lavet en oversigt, der kan give dig et overblik over, hvad du kan få i de forskellige prisklasser:

 10.000 – 20.000 kroner20.000 – 30.000 kronerOver 30.000 kroner
EnergikildeBatteri eller benzinBatteri eller benzinBatteridrevet
Klipper placeringCentralklipperCentralklipperFrontklipper
OpsamlingSideudkastGræsopsamlingBioklip
Støj gns.85 dB84 dB78 dB

Som du kan se, er der væsentlige forskelle på prisklasser, og hvad du får for pengene. Herunder gør vi dig klogere på, hvad du bør prioritere, når du køber en havetraktor.

Købsguide: Sådan finder du en havetraktor, der passer til din have

Her er fem af de vigtigste ting, du bør tænke over, inden du finder et havetraktor tilbud:

1: Benzin, elektrisk eller batteri?

Når du skal vælge, om du vil have en elektrisk, benzin- eller batteridrevet havetraktor, er der et par forskellige ting, du bør overveje.

Du finder et større udvalg af benzindrevne modeller i de lavere prisklasser. Her vil de batteridrevne oftest have en kortere driftstid. Hvid du kigger i den højere prisklasse, kan det godt betale sig at købe en batteridrevet havetraktor på tilbud, da de ofte har en høj batterilevetid, så du let kan klippe hele plænen på en opladning.

Du slipper for at overveje dette, hvis du vælger en elektrisk havetraktor med ledning, her skal du dog altid være opmærksom på ledningen.

2: Græsopsamling

Én af de væsentlige forskelle på de tre prisklasser, vi har gennemgået, er græsopsamlingen.

Sideudkast: I de billigste modeller er der typisk ikke græsopsamler monteret på maskinen. Det betyder, at det afklippede græs bliver kastet ud til siden, hvorefter du kan vælge at samle græsset op eller at lade det ligge på plænen. Mængden af græs vil variere.

Græsopsamler: Den mellemste prisklasse vil ofte have en græsopsamler bagpå. Det betyder, at du aldrig skal bøvle med at samle græsset op efter klipning. Du skal dog huske at tjekke, om beholderen bliver fyldt. Herefter skal du skille dig af med græsset på genbrugspladsen.

Bioklip: De bedste (og dyreste) havetraktorer har bioklip. Det betyder, at det afklippede græs bliver nedbrudt til helt små partikler, som herefter bliver fordelt ud på plænen. Denne klippemetode kaldes også ’cirkulær græspleje’.

3: Placering af klipper

Der findes to hyppige placeringer af klingerne. Her kan du lære forskellen.

Centralklipper: I de billigere havetraktorer er klingerne oftest placeret mellem for- og bagdæk. Det er tilfældet for langt de fleste modeller.

Frontklipper: I de dyrere modeller findes klingerne ofte foran fordækkene. Det er en fordel, da det giver en pænere klipning, fordi græsset bliver klippet, inden græsset bliver kørt over af dækkene.

Hvis du går meget op i at have den flotteste plæne, kan du finde et skarpt havetraktor tilbud for at spare lidt penge på de dyrere modeller med frontklipper.

4: Græsplænens størrelse

De fleste, som kigger efter en ny havetraktor, har en forholdsvis stor have. Der er dog stor forskel på, om du skal klippe 1.200 eller 4.000 kvadratmeter græs. Af den grund bør du overveje, hvor stor din græsplæne er, når du skal købe en havetraktor.

Ligegyldigt om du vil have en elektrisk, batteri- eller benzindrevet, bør du kigge på, hvad klippebredden er. Når du har en stor græsplæne, gør det en stor forskel, om klippebredden er henholdsvis 80 centimeter eller 120 centimeter.

Hvis du kigger efter en batteridrevet model, bør du især kigge på, hvor lang batteriets levetid er.

Hvis du foretrækker en elektrisk havetraktor, skal du kigge på, hvor lang ledningen er.

5: Budget

Sidst men ikke mindst skal du naturligvis overveje dit budget. Efter du har gennemgået de tre ovenstående punkter, kan du vende tilbage til vores tabel i forrige afsnit. På den måde kan du få et realistisk indblik i, hvad du kan få for dine penge.

Hvis du vil have mere værdi for pengene, kan du med fordel vente på udsalgsperioder – her bliver topmodellerne ofte sat et par tusinde kroner ned i pris.

Relateret: Havetraktor på afbetaling

Fordele ved at finde havetraktor tilbud på nettet

Der er flere fordele ved at købe en havetraktor på nettet fremfor en fysisk butik.

For det første kan du lettere sammenligne forskellige modeller. Online har du alle priser og alle specifikationer foran dig, og du kan let sammenligne modellerne, hvilket er sværere i en fysisk butik.

For det andet kan du generelt finde lavere priser og bedre tilbud online, da du har adgang til flere forskellige webshops.  

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.