Find dit billån online – Gratis Guide til køb af bil på afbetaling

Der er mange der drømmer om at få lov til at købe en bil, men der er også mange der ikke kan få lov til at låne til dette i banken. Hvis man gerne vil have en bil, kan det være meget frustrerende, at man ikke kan få lov til at låne til dette. Det er de færreste der lige har over 100.000 kr. til at stå på deres bankkonto, til lige at kunne smide efter en ny bil. Det er meget normalt at man låner penge til en ny bil, men banker er blevet meget forsigtige med at låne penge ud, især til unge mennesker der ikke ejer noget og som måske er under uddannelse. Der er nogle uddannelser som kræver, at man har en bil, og derfor kan det være nødvendigt at tage et lån til en bil, som man først kan begynde at afdrage på for alvor, når man er færdig uddannet.

Hvis man mangler en bil, og er sikker på at man nok skal kunne afbetale den med sin indkomst, så kan man altid undersøge mulighederne for at tage et billån online. Der er flere og flere firmaer, der låner penge ud til folk, til blandt andet at købe biler for og meget andet. Der er rig mulighed for at få lov til at låne penge til en bil, også selvom banken har sagt nej, det handler bare om at finde det bedste tilbud.

Find et billån der passer til dig

Det er vigtigt at man finder et billån der passer til en selv. Hvis man skal afdrage lånet på en SU og måske et fritidsjob, er det vigtigt at lave et lån hvor man ikke skal afdrage særlig meget om måneden, men til gengæld betaler af på lånet i mange år. Man kan finde en billån beregner online, her kan man sætte bilens pris ind, og beregne hvor meget man skal afdrage hver måned, samt hvornår man så er gældfri. Der er mange der begår den fejl, at de tror at de kan afdrage meget mere end hvad de egentlig kan. Et lån bliver først rigtig dyrt, hvis man ikke overholder betalingerne, og derfor er det helt sikkert den bedste ide, at være realistisk omkring hvor meget man kan afdrage hver måned, og derudfra udregne hvor mange år man så skal afdrage på lånet før man bliver gældfri.

Mere på afbetaling: Scooter

Et Autolånet.dk billån bliver mere og mere brugt

Autolånet.dk er en online bank, som tilbyder lån til forskellige priser. Hvis man gerne vil have et lån til en bil, bør man overveje at undersøge denne type af billån. Der er flere og flere og flere der begynder at tage lån som disse, og det er ikke nødvendigvis meget dyrere end hvad man kunne have fået lov til at låne i sin egen bank. Billån er lidt dyre, og det er bare noget man må lære at leve med, lige meget om man låner i ens bank, hos bilforhandleren eller andre online låne-virksomheder, så er et billån bare ikke gratis.

Læs også: tips til indrielse af gamle lån

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+