Forbrugsforeningen butikker

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Kan du godt lide at spare penge? Og vil du gerne spare flere penge, end hvad du måske gør i forvejen? Så er du havnet det helt rette sted, da du som medlem af Forbrugsforeningen kan spare rigtig mange penge i rigtig mange butikker. Og hvem vil ikke gerne det?

Hvad det er, hvordan du bliver medlem og meget mere, giver vi dig svar på her.

Hvad er det, og hvordan fungerer det?

Forbrugsforeningen er en af de største, og måske endda også den største, kundeklubber i Danmark. Den har hele 220.000 medlemsfamilier og 300.000 kortholdere, hvilket ikke kun gør det til en stor kundeklub, men også en ret fordelagtig en af slagsen for dig som forbruger, der gerne vil spare penge.

Når du melder dig ind som medlem af Forbrugsforeningen, fungerer det således, at du får et betalingskort, som du kan bruge hos de virksomheder og butikker, der har et samarbejde med foreningen.

Når du bruger kortet derfra, optjener du en procentdel af købet som bonus. De mange små procentdele fra dine køb bliver hvert år i december sat ind på dit kort, hvilket giver dig ekstra penge til at handle julegaver for – eller mulighed for at spare nogle penge på det i og med, at bonussen kommer  til at føles som en ekstra pose penge, du ellers ikke ville have til rådighed.

Det er helt gratis at oprette sig som medlem i Forbrugsforeningen. Dog skal du efter det første år som medlem betale et kontingent på kun 132 kroner. Det er blot et lille beløb ud af det, du potentielt kan spare op gennem bonusser.

Hvilke typer butikker kan man få  rabat hos?

Når først du har meldt dig ind som medlem af Forbrugsforeningen, bliver du præsenteret for et væld af muligheder for rabatter og besparelser. Der er nemlig 4.500 butikker og virksomheder fordelt over hele landet, som tilbyder rabat til Forbrugsforeningens medlemmer.

Det dækker både over:

  • Fysiske butikker
  • Shoppingcentre
  • Webshops
  • Feriecentre
  • Ferieboliger

Flere af butikkerne og virksomhederne tilbyder helt op til 30% i bonus på dine køb, hvilket derfor hurtigt kan svare sig, hvis du alligevel står og mangler noget eller skal give noget i gave – det kommer dig alt sammen til gode igen til december.

Med 4.500 butikker og virksomheder er der ret god chance for, at dit lokale shoppingcenter eller flere af dine lokale butikker er tilmeldt ordningen. For butikkerne, der giver rabatter til Forbrugsforeningens medlemmer er:

Det er blot et lille udvalg af alle de mange typer af virksomheder og butikker, der tilbyder rabatter til Forbrugsforeningens medlemmer. Det betyder, at uanset hvor i landet, du bor, er der masser af penge at spare på oplevelser, indkøb og forkælelse til dig selv eller andre, du holder af.

Hvordan bliver man medlem af Forbrugsforeningen?

Hvis du synes, Forbrugsforeningen lyder som noget for dig, er det heldigvis ret nemt at blive medlem. For at blive medlem kræver det dog, at du er medlem af en af de mange fagforeninger, der står bag selve foreningen. Listen er ret lang, så chancen for, at du er medlem af en af fagforeningerne er ret stor. Er du medlem af en fagforening som studerende, kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen, ligesom efterlønsmodtagere og pensionister, der tidligere har været medlem af en af fagforeningerne også kan blive medlem af Forbrugsforeningen.

Det er heldigvis ret nemt at oprette sig og tager ikke meget mere end et øjeblik. Alt du skal gøre er:

  • Klik på “Meld dig ind
  • Vælg fagforeningen, du tilhører
  • Indtast oplysningerne
  • Bekræft dit medlemskab med NemID

Mere kræver det ikke! Det tager vitterligt ikke mere end et øjeblik. Når du har oprettet dig som medlem, modtager du inden for 10 hverdage et betalingskort og PIN-kode sammen med en oversigt over alle de butikker og virksomheder, du kan bruge kortet hos.

Få hurtigt overblik i deres app

Som med så meget andet, er det nemt at komme til at smide fysiske blade, brochurer og oversigter væk. Hvis du er en af dem, der har tendens til at gøre det, skal du ikke fortvivle. For de har gjort det nemt at finde butikker og virksomheder i nærheden af dig takket være en app.

Her kan du på få øjeblikke danne dig et overblik over steder at få bonus, hvis du alligevel er afsted på farten i forbindelse med shopping eller andre praktiske ærinder. Det at spare penge har aldrig været nemmere.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.