Elgiganten afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Har du længe gået og overvejet at skifte dit gamle fjernsyn ud med et nyt og lækkert Smart-TV med 4K? Eller er det bare på tide at få skiftet den gamle iPhone ud med den nyeste model? Men rækker pengene ikke lige så langt, som dine drømme og ønsker omkring nyt og lækker elektronik gør?

Elektronik med det nyeste og smarteste teknologi koster som regel mere, end hvad de fleste har til rådighed. Kan du bare ikke vente med at købe det nye og smarte TV eller iPhone, til du har sparet pengene op? Så kunne Elgiganten afbetaling med al sandsynlighed være den rette løsning for dig.

Elgiganten afbetaling 1

★★★★★

Elgiganten

Elgiganten er en stor dansk butikskæde, der sælger forbrugerelektronik og hårde hvidevarer til lave priser. Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1996 og har i dag op mod 40 butikker spredt ud over Danmark. Derudover har de også en online butik, hvor du kan købe alt lige fra hårde hvidevarer og køkkenmaskiner til TV og kameraer.

Elgiganten har alt, hvad du skal bruge eller kunne tænke dig inden for elektronik, hvorfor det er et godt sted at starte, hvis du leder efter dit drømmefjernsyn eller lignende.

Afbetaling hos Elgiganten foregår via Santander Consumer Bank, hvor du kan dele din betaling op over 12, 24 eller 36 mdr.

OBS: Afbetalt er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af Elgiganten

Sådan fungerer afbetaling hos Elgiganten

Kan du bare ikke få Smart-TV’et ud af hovedet? Eller synes du, at du har ventet længe nok med at skifte din nuværende iPhone ud med den nyeste model? Hvis du bare ikke kan vente længere, tilbyder Elgiganten heldigvis afbetaling.

Finansiering ved Elgiganten foregår ved, at du kan udsætte din betaling gennem finansiering hos Santander Consumer Bank. Det foregår ved, at du kan få dit Smart-TV eller iPhone med hjem fra butikken med det samme men vente med at betale i helt op til 9 måneder.

Indfrier du dit lån for TV’et eller din iPhone inden for de første 9 måneder, koster lånet dig kun et oprettelsesgebyr på 499 kroner! Herefter bliver der pålagt renter.

Lyder det som en rigtig god løsning, men vil du lige tjekke op på, om der er bedre løsninger for dig end det?

Det har vi gjort nemt for dig herunder:

Se også: barbermaskine på afbetaling

3 alternativer til Elgiganten

  • Proshop
  • Wupti
  • Leasy
Elgiganten afbetaling 2

★★★★★

Proshop

Et godt alternativ du kan kigge på, er Proshop. Ligesom Elgiganten har de også et stort og bredt udvalg af elektronik, husholdningsmaskiner og meget mere. Proshop tilbyder deres kunder at låne helt op til 25.000 kroner med en løbetid på enten 12 eller 24 måneder til en rente på 11,5%.

Om du gerne vil have 12 eller 24 måneder til at indfri dit lån, er helt op til dig og de økonomiske muligheder, du har. Det gør det nemt og overskueligt for dig at købe ny og lækker elektronik.

wupti

★★★★★

Wupti

Et alternativ til Elgiganten, som du kan kigge nærmere på, er Wupti. De sælger deres elektronik og andre varer online og giver deres kunder mulighed for at låne mellem 1.500 – 100.000 kroner til en rente på 11%. Dog opkræver de ikke noget oprettelsesgebyr for lånet.

Elgiganten afbetaling 3

★★★★★

Leasy

Det sidste alternativ til Elgiganten er Leasy. De har nemlig muligheder for dig, der gerne vil have hjælp til finansieringen. Ligesom Luffe og Sjanne, kan du dele betalingen op i mindre bidder.

Det betyder, at du som kunde kan dele betalingen op i et fast beløb i 12 måneder eller mere, hvis du har brug for en lavere månedlig ydelse

Gode finansieringsmuligheder

Uanset hvilken løsning du er til, er der altså nogle gode muligheder for afbetaling samt nogle gode og fornuftige alternativer til Elgiganten afbetaling, hvis ikke du finder denne løsning som den rette for dig.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.