El-løbehjul tilbud: Sådan finder du det billigste el-løbehjul

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Vil du gerne suse forbi cyklisterne på cykelstien og nå frem uden at være svedig på ryggen? Så er et el-løbehjul det perfekte transportmiddel til dig. Vi hjælper dig til at finde et skarpt el-løbehjul tilbud.

Når du kigger efter det perfekte løbehjul, opdager du hurtigt, at der er mange forskellige prisklasser og et hav af regler, løbehjulet skal opfylde. Her guider vi dig til at finde et godt el-løbehjul på tilbud, og vi gør dig klogere på alle reglerne, så du kan blive transporteret hurtigt og sikkert.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 34
El-løbehjul tilbud: Sådan finder du det billigste el-løbehjul 1
Skaterramper My Hood Big Single Ramp
Her får du en stor single-rampe til trick løbehjul, skates, skateboard, og BMX-cykler. My Hood Big Single ramp er en stor enkelt rampe...
Pris fra 305
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 8
El-løbehjul tilbud: Sådan finder du det billigste el-løbehjul 2
Head - Løbehjulsholder - Purple
Justsupreme har lavet denne smarte Head løbehjulsholder, så du er fri for løbehjul der ligger og flyder. Med holderen bliver de...
Pris fra 30
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 210
El-løbehjul tilbud: Sådan finder du det billigste el-løbehjul 3
Maui and Sons Twister - Trick Løbehjul - Reggie/Black
Trick løbehjul fra Maui and Sons i cool design og kraftig T-styr og forstærkede svejsninger. Ideel til begyndere som gerne v...
Pris fra 489
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
El-løbehjul tilbud: Sådan finder du det billigste el-løbehjul 4
Seven - Mickey Mouse - Løbehjul - Rød/blå - Fra 6 år
Et løbehjul giver anledning til mange timers sjov rundt om i nabolaget - og er desuden med til at styrke barnets balance og motoriske f&aeli...
Pris fra 150
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 8
El-løbehjul tilbud: Sådan finder du det billigste el-løbehjul 5
Head - Løbehjulsholder - Grøn
Justsupreme har lavet denne smarte Head løbehjulsholder, så du er fri for løbehjul der ligger og flyder. Med holderen bliver de...
Pris fra 30
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 234
El-løbehjul tilbud: Sådan finder du det billigste el-løbehjul 6
Micro Mini - 3 i 1 Løbehjul - Deluxe - Blå
Med et Micro Mini Deluxe 3-i-1 kan de allermindste være med når storebror og storesøster er ude på løbehjul. S...
Pris fra 545
Indlæs flere

Find det bedste el-løbehjul tilbud

Hvis du har forelsket dig i et specifikt produkt, er der mange penge at spare ved at finde det bedste el-løbehjul tilbud. Her er tre gode råd, du kan bruge til at spare hundredvis af kroner.

  • Køb på de store mærkedage

Først og fremmest anbefaler vi, at du køber på specifikke mærkedage. Det kan være i løbet af Black Week eller på selve Black Friday. Hvis du vil have gode tilbud online, kan du også vælge at købe på Cyber Monday, som er mandagen efter Black Friday.

  • Tjek prissammenligninger på nettet

Hvis du vil have den bedste pris og et skarpt el-løbehjul tilbud, bør du tjekke online prissameligninger, hvor du hurtigt kan finde den laveste pris på et specifikt løbehjul.

  • Køb i denne rette sæson

Sidst men ikke mindst kan du overveje, om du skal købe i forbindelse med sæsontilbud. Vi anbefaler, at du kigger efter gode el-løbehjul tilbud i starten af sommeren, om efteråret eller i forbindelse med januarudsalget.

Dette bør du overveje, inden du køber et el-løbehjul på tilbud

to kvinder på el løbehjul

Her har vi samlet de vigtigste ting, du bør tænke over, inden du køber et el-løbehjul på tilbud:

Pris og budget

Hvis du vil spare penge, er det ikke altid nødvendigt at vente i flere måneder på det rette tilbud. Du kan starte med at overveje, hvilken prisklasse du vil gå efter. Prisen på el-løbehjul varierer en hel del, hvor de billigste modeller koster cirka 1.000 kroner, mens de dyreste koster over 6.000 kroner.

Husk, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Dog er det ikke nødvendigt at bruge over 6.000 kroner på et el-løbehjul, da der findes mange gode modeller i de lavere prisklasser.

Sæde

Inden du køber et el-løbehjul, kan du tænke over, om du vil have en model med sæde eller ej. Her bør du være opmærksom på, at du ikke må bruge løbehjulet i trafikken, mens sædet er monteret. Af den grund kan det være en idé at finde en model, hvor sædet kan afmonteres.

Komfort og funktioner

Premium-løbehjul har en masse smarte funktioner, der gør oplevelsen bedre og øger komforten. Det kommer blandt andet til udtryk gennem premium-dæk, der giver en komfortabel oplevelse på alt fra grus til asfalt. Herudover vil komforten i høj grad påvirkes af støddæmpningen, da det kan være hårdt at køre langt på et løbehjul med dårlig støddæmpning.

Rækkevidde

Hvor langt skal du køre? De dyreste og bedste el-løbehjul kan have en rækkevidde på op til 65 kilometer. I modsætning til det vil de billigste løbehjul ofte kunne køre 6 – 10 kilometer pr. opladning.

Tophastighed

Vil du gerne suse gennem gaderne? Så bør du kigge på, hvad tophastigheden er. Her bør du være særligt opmærksom på, at el-løbehjul maksimalt må have en tophastighed på 20 km/t ved motorkraft alene. Fartgrænsen er ligeledes 20 km/t.

El-løbehjul, der er beregnet til mindre børn og kørsel i haven og på private veje, har ofte en tophastighed på cirka 12 km/t.

Fordele ved at købe et el-løbehjul på tilbud

Der er flere fordele ved at købe et billigt el-løbehjul – og ved at købe et elektrisk løbehjul helt generelt. Her er et par af de største fordele:

  • Når du køber et el-løbehjul på tilbud, kan du få højere kvalitet for pengene. Det betyder bedre komfort, længere rækkevidde og flere funktioner.
  • Med et billigt el-løbehjul som transportmiddel kan du spare penge på benzin eller offentlig transport.
  • Ved at køre på et el-løbehjul reducerer du mængden af CO2, du udleder ved at køre i bil.
  • Løbehjulet vil hurtigt have tjent sig selv ind igen, hvis du bruger det som primært transportmiddel

Som du kan se, er der mange fordele ved at kigge efter gode tilbud for derefter at investere i et bæredygtigt, billigt og sjovt transportmiddel.

Relateret artikel: El løbehjul på afbetaling

Regler for el-løbehjul: Alt, du bør vide

regler for el løbehjul

Vi guider dig til de gældende regler for brug af el-løbehjul. Vi har opstillet tabellen alfabetisk, så du let finder svar på det, du undrer dig over.

OmrådeRegel
AlderBrugeren skal være fyldt 15 år for at køre alene
AlkoholPromillegrænsen er den samme som for andre motoriserede køretøjet – 0,5 promille.
BreddeFor at være lovligt må løbehjulet maksimalt være 70 cm bredt.
HastighedEl-løbehjulet må maksimalt kunne køre 20 km/t ved motorkraft alene.
HjelmDet er et lovkrav, at brugeren anvender en hjelm. Dette må gerne være en cykelhjelm.
LysDu skal køre med lys på alle tidspunkter af døgnet. Forlyset skal være hvidt eller gult. Baglyset skal være rødt. Lyset skal være synligt på mindst 300 meters afstand.
LængdeFor at være lovligt må løbehjulet maksimalt være 200 cm langt.
PersonerDer må maksimalt være én person på el-løbehjulet.
PlaceringDer må køres på cykelstier og veje. Der må ikke køres på fortove eller i fodgængerfelter.
ReflekserLøbehjulet skal have gule eller hvide reflekser på siden, en rød refleks bagpå og en hvid refleks foran.
SædeBrugeren må ikke bruge et el-løbehjul med sæde i trafikken.
TegnBrugeren skal give tegn ligesom en cyklist.
VægtFor at være lovligt må løbehjulet maksimalt veje 25 kg
Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.