Designer møbler på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Designer møbler er fantastiske. De kan tilføje noget unikt til ens hjem samtidig det for andre kan være en investering, en hobby eller noget helt tredje.

Men som du sikkert allerede har opdaget, så er designmøbler typisk også meget dyrere end mere almindelige og gængse møbler. Det er dog ikke noget der nødvendigvis skal stoppe alle, da det er muligt at købe designmøbler på afbetaling.

Herunder får du hjælp til at finde gode forhandlere, der tilbyder designer møbler på afbetaling.

Hvilke webshops tilbyder designer møbler på afbetaling? 

Vi anbefaler

bobo - designmøbler på afbetaling

★★★★★

BOBOonline

Hos BOBO finder du en masse fine designmøbler fra de største brands og mærker. Du finder både de mere gængse ting til hjemmet, men også de mere eksklusive designer møbler.

De tilbyder naturligvis også design møbler på afbetaling, så alle har en chance for at være med.

Når du går til kassen for at betale og bestille dine designer møbler på afbetaling, har du to muligheder:
a) Vælg ViaBill – med denne betalingsmulighed kan du betale dine designer møbler over op til 10 måneder – helt uden renter og gebyrer.

b) Vælg Sparxpres – du har også mulighed for at dele betalingen op i rater ved at vælge Sparxpres, hvor du vil skulle udfylde en låneansøgning via NemID/MitID.

interiorshop - designmøbler på afbetaling

★★★★★

Interiorshop.dk

På Interiorshop finder du virkelig masser af eksklusivitet og unikke møbler. Her er designermøbler i højsædet og der er meget at vælge imellem.

De præsenterer en lang række af designklassikere og mere moderne møbler fra forskellige designere. Når du vil købe designer møbler på afbetaling hos Interiorshop.dk, har du følgende valgmuligheder:

a) Vælg ViaBill – her har du også mulighed for at betale over flere måneder med denne nemme og smarte betalingsløsning.

b) Vælg Sparxpres – hos Interiorshop.dk er der også et samarbejde med Sparxpres, hvor du efter en hurtig låneansøgning kan betale af over flere måneder.

c) Vælg Anyday – en betalingsløsning uden gebyrer og renter, dog ofte med færre måneder at dele betaling op på.

werenberg - designmøbler på afbetaling

★★★★★

Bolighuset Werenberg

Werenberg er et lækkert bolighus, hvor du finder et særligt stort udvalg af møbler, senge og boligtilbehør. Her er der tale om lækre design møbler fra de største kvalitetsmærker- og brands.

De har et stort, inspirerende showroom, som du klart bør tjekke ud, hvis du vil have en masse god inspiration til hjemmet.

Hvis du vil købe designer møbler på afbetaling hos Bolighuset Werenberg, kan du under betalingsmuligheder vælge Sparxpres.

Her får du muligheden for at dele købet/lånet op på X antal måneder, som gør betalingen mere fleksibel for dig.

Designer møbler afbetaling eksempel:

Carl Hansen & Søn CH24 Y-StolAfbetaling
Kredit3.075 kr.
Månedlig ydelse308 kr.
Afbetalings-periode10 måneder
ÅOP0%
Debitorrente0%
Kreditomkostninger0 kr.
Totalt beløb3.075 kr.
bemærk at eksemplet her er ved køb over 10 måneder, hvis du vælger en længere afbetalings-periode, vil der oftes komme renter og gebyrer på.

Sådan får du de bedste designer møbler til skarpe priser online

Det er værd at bruge lidt tid på at sammenligne flere forhandlere, når du vil have de skarpeste priser og bedste betalingsvilkår i forbindelse med køb af design møbler på afbetaling.

Sørg for at kigge på de forskellige forhandlere, som vi har henvist til herover.

Sørg også for altid at undersøge vilkår og betingelser før du opretter din aftale med afbetaling. På den måde er du sikker på, at du får en gennemskuelig aftale, hvor pengene trækkes fra din konto via PBS hver måned. 

FAQ

Hvorfor købe designer møbler på afbetaling?

Det er de økonomiske fordele, der er grundene til, at flere og flere mennesker benytter sig af afbetaling, når der skal købes højkvalitetsmøbler. Du slipper for at skulle spare op igennem længere tid, når du kan dele købsprisen op i mindre og overskuelige rater. Du får dit designermøbel leveret hjem til dig, så snart aftalen med forhandleren er gennemført.

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med køb af dyre møbler?

Sørg for først at have overvejet grundigt, hvilket designer møbel du ønsker at købe. Sørg også for at sammenligne priser, men især også de forskellige betalingsmuligheder, når du vil købe på afbetaling. Sådan sikrer du at du finder den mest fordelagtige pris og de mest gunstige betalingsbetingelser.

Se også: Møbler på afbetaling, sofa på afbetaling & seng på afbetaling

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.