Cykel Black Friday

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Spar helt op til 40-50% med køb af cykel Black Friday. Er der noget, vi danskere elsker, så er det at cykle. En cykel giver nemlig mulighed for meget billigt at komme til og fra arbejde, ligesom den også giver mulighed for at komme ud i naturen for at få noget frisk luft.

Er din cykel derfor gået i stykker, blevet stjålet eller bare blevet for slidt, er der ikke noget at sige til, at du gerne vil købe en ny. Der er bare det med cykler, at de er ret dyre. Det kan derfor godt betale sig at vente med at foretage et køb af en ny cykel til en dag som Black Friday, hvor tilbuddene flyver rundt om ørerne på en. 

Hvorfor købe en cykel Black Friday? 

Den første og største grund til at købe en cykel på Black Friday er naturligvis, at du kan spare en masse penge. Gode cykler er ret dyre, men på en dag som Black Friday er der mulighed for at spare op til 30-40% eller mere, hvis du er heldig at falde over et meget skarpt særtilbud. Det betyder, at du ikke alene har mulighed for at spare penge, men også har mulighed for at få fingrene i en cykel, som kvalitetsmæssigt virkelig er i orden og derfor holder i mange år frem, hvis du jævnligt sørger for at få den til service. 

Du kan derfor: 

  • Få den cykel du drømmer om
  • Reelt set spare mange penge 
  • Få råd til ekstraudstyr 

Det er altid rart at spare penge på noget, som man ikke havde forudset skulle være en udgift, men som man virkelig har brug for. Men, det giver også penge til enten at købe noget ekstraudstyr i form af lygter, cykelcomputer eller en cykelkurv, ligesom det også kan give dig lidt ekstra luft i budgettet. Hold derfor et skarpt øje på Black Friday

Hvilke butikker tilbyder cykler på tilbud på Black Friday? 

Cykler er heldigvis ikke kun noget, der er muligt at købe i en fysisk forretning. De online forretninger bugner også af gode cykler – og flere af dem er villige til at give rigtig gode tilbud på en dag som Black Friday. 

Du kan derfor med fordel holde øje med: 

Det er alle sammen forretninger, som har et stort udvalg af cykler til både mænd og kvinder, børn som voksne i forskellige designs og prisklasser. Du kan derfor med garanti finde en cykel på Black Friday, som du ikke kan undgå at blive fristet af. 

Få råd til mere med en cykel på afbetaling på Black Friday 

Nogle gange hænger økonomi og behov ikke sammen. Siger kontoen derfor egentligt nej til en ny cykel, selvom du virkelig har behov for det, er der også mulighed for at købe en cykel på afbetaling på Black Friday. Det kan være en rigtig god løsning for dig, da du kan få den cykel, du virkelig gerne vil have uden at skulle lægge hele beløbet på én gang. 

Relateret artikel: el-cykel på afbetaling

Når du så endda køber cyklen på et godt tilbud på Black Friday, betyder det, at du slipper med en billigere månedlig ydelse. Det giver råd til andre ting i hverdagen samt gode julegaver. Vælger du oven i købet en udbyder med 0 kroner i rente og 0 kroner i gebyrer, er der ekstra mange penge at hente for dig. 

Sus afsted i hverdagen med en cykel på Black Friday  

Det er fantastisk at komme ud og mærke den friske luft alt imens, man får lidt motion. Det kan du stadig komme til takket være Black Friday, hvor du med garanti finder en cykel, som du ikke kan være foruden til en meget skarp og fornuftig pris. Hold derfor godt øje med priserne op til Black Friday, så du er klar til at slå til, når tilbuddene bliver tilgængelige. 

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.