Køb brugt iPad Pro 4

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Apple iPad Pro 4 handles i dag til en gennemsnitlig brugtpris på 7140 kr. Det gør det muligt at få dig en lækker iPad Pro, uden at du behøver at købe den på afbetaling. Læs her, hvad du bør tjekke, før du køber din iPad brugt, og opret prisalarm, så du får besked, når brugtprisen falder næste gang.

Nøglepunkter:

Undgå at betale for meget for en brugte iPad Pro 4:

  • Den billigste brugte iPad Pro 4 koster i dag 3.999 kr.
  • Den dyreste brugte iPad Pro 4 koster i dag 9.800 kr.

Hvad er en brugt iPad Pro 4 værd:

  • Gennemsnitsprisen på en iPad Pro 4 er 7140 kr.

Priserne er baseret på 18 brugte iPad Pro 4, som er til salg på DBA, Gul & Gratis og webshops, som sælger brugte eller refurbished forbrugselektronik.

Opret prisalarm på iPad Pro 4

Hos afbetalt.dk kan du oprette prisalarm på iPad Pro 4 og anden forbrugselektronik. Vi overvåger markedet dagligt, så du kan få en mail, lige så snart vi opdager et fald i gennemsnitsprisen – både ved køb hos private og i refurbish-butikker.

Hvor kan du købe iPad Pro 4 brugt?

  • Køb brugt privat: Du kan købe iPad Pro 4 brugt af private på DBA, Gul & Gratis, Facebook Marketplace eller andre annonceportaler. Her køber du oftest varen som beset uden nogen form for fortrydelsesret, garanti eller reklamationsret.
  • Køb brugt i butik: Du kan også købe din brugte iPad Pro i særlige butikker, som sælger brugt forbrugselektronik. Her er varen efterset og eventuelt repareret, ligesom du har samme returret, garanti og reklamationsret, som hvis du havde købt varen fra ny.

Hvorfor købe iPad Pro 4 brugt?

  • Køb til en billigere pris, så du slipper for at skulle købe på afbetaling.
  • Få et produkt, som giver dig næsten de samme funktioner og muligheder som den nyeste model.

De største forskelle mellem en ny og iPad Pro 4

De største forskelle på en iPad Pro 4 og den seneste version er:

EgenskabiPad Pro (seneste version)iPad Pro 4
Skærm12,9″ Liquid Retina XDR-skærm med ProMotion-teknologi og True Tone12,9″ Liquid Retina med ProMotion-teknologi og True Tone
ProcessorM2A12Z Bionic
Bagkamera12 MP vidvinkel- og 10 MP ultra­vidvinkel­kameraer12 MP vidvinkel- og 10 MP ultra­vidvinkel­kameraer
Frontkamera12 MP TrueDepth-kamerasystem med ultravidvinkel7 MP TrueDepth-kamera
TilslutningUSB-C med understøttelse af Thunderbolt/USB 4USB-C
Mobilnetværk5G4 LTE
SikkerhedFace IDFace ID
Maksimal lagerplads2 TB1 TB
Apple pencil2. generation2. generation
TastaturMagic Keyboard eller Smart Keyboard FolioMagic Keyboard eller Smart Keyboard Folio

Selv om Apple iPad Pro 4 blev lanceret i 2020, er den fortsat et godt bud på en god, brugt iPad.

4. generations iPad Pro fås i to versioner med henholdsvis 11” og 12,9” Liquid Ratina skærm, og understøttes fortsat af Apple iOS i den seneste version.

Som det fremgår af oversigten oven for, får du stort set den samme skærmteknologi, samme opløsning og kamerateknologi på bagkameraet, mulighed for 2. generation Apple Pencil og Face ID som adgangskontrol.

Kun opløsning og teknologi på frontkameraet, maksimum lagerkapacitet, mobildata-teknologien og processorteknologien er dårligere på 4. generations-iPad’en.

Hvad skal du tjekke, når du køber en brugt iPad Pro 4?

Hvad skal du tjekke, når du køber en brugt iPad Pro 4?

Skal du købe brugt iPad Pro, handler det i første omgang om, hvor slidt, ridset og eventuelt beskadiget skræmen og selve ”kabinettet” på iPad’en er. Er skærmen revnet eller ridset, bør du sørge for at få den skiftet. Det bør også komme til udtryk i en meget lavere salgspris.

Men småridser og slidmærker på bagsiden betyder ikke noget for brugsoplevelsen. Køb et cover. Så kan ingen se, at iPad’en er brugt.

Er der større skader på bagsiden eller kanterne af iPaden – og særligt, hvis der er tydelige tegn på, at nogen har forsøgt at skille iPad’en ad, uden at de har haft forstand på det, bør du undlade at købe den.

Bed også om at få lov at bruge iPad’en, og tjek batteritilstanden ved at trykke på IndstillingerBatteriBatteritilstand. Er maksimumkapaciteten på under 90 %, bør du forlange nedslag i prisen. For så skal du forvente at skulle lade den oftere. Eller forvente at udskifte batteriet snart.

Tjek også Batteriniveau– og Aktivitet-grafen på Batteri-siden. De giver dig et indblik i, hvor tit iPad Pro’en bliver ladet i dag i forhold til, hvor meget den bliver brugt. Sker det tit, skal du ikke købe den.

Køb privat eller i butik?

Køb privat eller i butik?

Køber du en brugt iPad Pro 4 privat via DBA, Gul & Gratis eller Facebook Marketplace, får du oftest den billigste pris. Til gengæld køber du varen som beset uden nogen form for returret eller garanti.

Derfor bør du være ekstra grundig med at tjekke varen. Og eventuelt se, om du kan forhandle dig til en kort returret, mod at give lidt mere for varen. Husk også altid at mødes med sælgeren på hans eller hendes hjemmeadresse. Mødes I et offentligt sted, kan sælgeren have brugt et taletidskort. Så kan du ikke få fat i vedkommende igen, hvis det viser sig, at du har købt katten i sækken.

Køber du hos en butik som f.eks. fcomputer er du sikker på, at du får en vare, der virker. For butikkerne skal sælge den til dig på de samme vilkår, som hvis den var ny. Derfor tjekker og eventuelt reparerer de alle de iPad Pro 4-modeller, som de sælger. Det reducerer risikoen for, at du skulle få brug for enten returret, garanti eller den 2-årige reklamationsret.

Tilbyder butikken dig en iPad Pro 4-model på andre vilkår, bør du lade være med at købe den. For disse vilkår vil typisk stille dig dårligere end de forbrugervilkår, du har efter købeloven.

Køb aldrig uden at tjekke prisen hos os

Uanset om du køber en brugt iPad Pro 4 privat eller i en butik, bør du altid tjekke prisniveauet hos os. For er prisen meget lavere end den gennemsnitlige eller laveste pris, som vi har fundet, bør du undlade at købe. For så er det nok for godt til at være sandt.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.