Bosch vaskemaskiner tilbud og købsguide: Alt du bør vide

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Når du leder efter Bosch vaskemaskiner på tilbud, er der flere ting, du skal tænke over.

 • Hvordan finder du det bedste tilbud?
 • Hvilken model skal du vælge?

De spørgsmål besvarer vi for dig herunder, så du let kan vælge mellem de mange gode Bosch vaskemaskiner på tilbud.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 3927
Bosch vaskemaskiner tilbud og købsguide: Alt du bør vide 1
Bosch WAXH8G0LSN - Frontbetjent vaskemaskine
Bosch WAXH8G0LSN - Frontbetjent vaskemaskine Teknisk information Støjniveau ved centrifugering (dB(A)) 71 dB Vægt 81,903 kg Overensstemmelsesstandarder VDE, Directive 2019/2023/EU, Directive 2019/2014 Kommunikationsteknologi Wi-Fi Formfak
Pris fra 17.072
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1500
Bosch vaskemaskiner tilbud og købsguide: Alt du bør vide 2
Bosch WAL28PHBSN - Frontbetjent vaskemaskine
Bosch WAL28PHBSN - Frontbetjent vaskemaskine I-DOS vasker med et intelligent doseringssystem og sammen med Home Connect gør den smarte vaskemaskine alt automatisk, for altid at få perfekte resultater. Sparer på både vand og vaskemiddel Klar vasketøje
Pris fra 7.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5989
Bosch vaskemaskiner tilbud og købsguide: Alt du bør vide 3
Bosch WNA144L9SN - Vakse/tørremaskine
Bosch WNA144L9SN - Vakse/tørremaskine Vaske-/tørremaskine med Iron Assist dampbehandling, tørrer lige så effektivt som den vasker og reducerer folder. Op til 6 kg i én cyklus. Opfanger automatisk, når dit tøj er tørt Med AutoDry kan du tørre dit tøj,
Pris fra 7.410
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 3912
Bosch vaskemaskiner tilbud og købsguide: Alt du bør vide 4
Bosch WTX8HKB9SN - Kondenstørretumbler med varmepumpe
Bosch WTX8HKB9SN - Kondenstørretumbler med varmepumpe Bosch premium AutoClean tørretumbler. Smart Dry og Iron Assist forenkler tøjvasken - alt sker automatisk. Sensitive Drying System tørrer din vask ekstra skånsomt Med det følsomme tørringssystem tø
Pris fra 7.087
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 593
Bosch vaskemaskiner tilbud og købsguide: Alt du bør vide 5
Bosch WAN240L2SN - Vaskemaskine
Bosch WAN240L2SN - Frontbetjent vaskemaskine 7 kg vaskemaskine med EcoSilence Drive kulfri: vasker stille med en kvalitet, du kan stole på.Et rent resultat på blot 30 minutter Det innovative AntiVibration-design på siderne af din vaskemaskine er me
Pris fra 6.006
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Bosch vaskemaskiner tilbud og købsguide: Alt du bør vide 6
Bosch WAN280L2SN - Frontbetjent vaskemaskine
Bosch WAN280L2SN - Frontbetjent vaskemaskine 7 kg vaskemaskine med EcoSilence Drive kulfri motor: vasker stille med en kvalitet, du kan stole på. Et rent resultat på blot 30 minutter Det innovative AntiVibration-design på siderne af din vaskemaskine
Pris fra 6.499
Indlæs flere

Dette bør du overveje, inden du køber

Her er fire af de vigtigste ting, du bør overveje, inden du kigger på Bosch vaskemaskiner tilbud og køber en ny maskine.

1: Type

Her er de tre mest almindelige typer:

 • Traditionel: Med frontpanel og frontbetjening. Fordelene ved denne type er, at den kan monteres i en vaskesøjle og ofte har en høj kapacitet.
 • Topbetjent: Med panel og låge i toppen. Fordelene ved denne type er, at den er let at bruge for ældre og gangbesværede.
 • Vaske-tørremaskine: En kombination af vaskemaskinen og tørretumbleren, så du kan klare begge opgaver i én maskine.  

2: Pris

Ligegyldigt hvor gode Bosch vaskemaskiner tilbud du finder, kommer du af med mindst et par tusinde kroner. De billigste modeller koster fra 3.500 kroner, men de dyreste koster helt op til 19.000 kroner. Af den grund kan du med fordel overveje dit budget, inden du skal købe.

3: Energiklasse

Hvis du vasker flere gange om ugen, kan du spare mange hundrede kroner hvert år, hvis du vælger en Bosch vaskemaskine i den bedste energiklasse. Den bedste energiklasse er A+++. Det kan hæve prisen en smule, men den investering vil ofte tjene sig selv ind igen inden for 1 – 3 år.

3: Støj

Synes du, at din gamle vaskemaskine støjede? Så bør du prioritere støjniveauet, når du vælger en ny maskine. Nogle Bosch-modeller har antivibration og en EcoSilence funktion, som reducerer støj markant.

4: Kapacitet

Kan du nøjes med at vaske dit eget tøj? Eller skal der være plads til tøj fra en stor familie? Vaskemaskinens kapacitet er i høj grad med til at afgøre, hvilken model der passer til dig. Her er nogle af de mest populære kapaciteter:

 • < 5 kg
 • 6 – 7 kg
 • 8 – 9 kg
 • > 10 kg

Hvis din husstand består af én eller to personer, kan du nøjes med en vaskemaskine, der har en kapacitet på under fem kilo. Hvis I er tre eller fire personer, kan I gå efter en kapacitet mellem seks og ni kilo. Hvis I er fem personer eller flere, bør I finde en vaskemaskine med en kapacitet på mere end 10 kilo.

Herudover kan det være smart at vælge en vaskemaskine med samme kapacitet som din tørretumbler, så du let kan flytte tøjet til tørretumbleren efter vask.

Se også: flere vaskemaskiner på tilbud

Hvilke smarte funktioner, bør du kigge efter?

bosch vaskemaskine

Her kan du læse om mange smarte funktioner for at finde ud af, hvilke af dem der vil gøre dit liv lettere. Flere af disse er specifikke for Bosch-modeller.

FunktionBeskrivelse
AntiStainMed en AntiStain funktion slipper du let af med de 16 mest almindelige typer af pletter. Maskinen justerer automatisk temperaturen og tromlens bevægelse samt vasketid. Slip for både græs-, rødvins- og fedtpletter.
4D Wash-systemEt 4D wash-system sikrer den mest effektive vask. Systemet udnytter vand og vaskemiddel så effektivt som muligt, hvilket giver bedre (og renere) resultater.
Home ConnectMed en Home Connect funktion kan du altid kommunikere med din vaskemaskine. Appen kan hjælpe dig med at finde det perfekte program, og du kan bruge den til at planlægge udskudt start.
EcoSilence DriveEcoSilence Drive betyder, at du får en af de mindst støjende maskiner på markedet. Superstille og supereffektiv med 10 års garanti.
AllergiPlusHvis du eller en anden i husstanden lider af allergier eller følsom hud, kan I kigge efter en maskine med en AllergiPlus funktion.
ActiveWaterPlusMed en ActiveWaterPlus bliver vandmængden justeret helt automatisk. Justeringen sker på baggrund af mængden af tøj samt tekstiltypen.
AntivibrationEn Antivibration funktioner er din sikkerhed for, at maskinen står stabilt og støjer mindre under centrifugering.
ReloadEn reload funktion giver dig mulighed for at lægge tøj i maskinen, selv efter den er startet.

Sådan finder du Bosch vaskemaskiner på tilbud

Har du overvejet:

 • Type
 • Budget
 • Energiklasse
 • Støj
 • Kapacitet
 • Funktioner

Så er du klar til at finde de bedste Bosch vaskemaskiner tilbud. Her er der to strategier.

Strategi 1: Hvis du ved, hvilken model du vil købe

Hvis du har forelsket dig i én specifik model, er dit arbejde ret let. Vi anbefaler, at du løbende holder øje med prisen hos forskellige forhandlere. Hvis du er tålmodig, kan du også overvåge prisen på modellen på årets store udsalgsdage og -perioder.

Strategi 2: Hvis du ikke ved, hvilken model du vil købe

Hvis du endnu ikke er sikker på, hvilken model du vil have, bør du holde øjet med flere forskellige Bosch-modeller for at se, hvor du kan få det bedste tilbud, og hvilken model der bliver nedsat mest.

Relateret: Miele vaskemaskiner på tilbud

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.