Betal med børnepenge også kendt som Børnepengekredit

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb i dag, men vent med at betale, til der går børnepenge ind på kontoen bliver også kaldt for “børnepengekredit“.

Det er dyrt at have børn, og typisk er din datter vokset ud af støvlerne på det tidspunkt, hvor der absolut ikke er råd til nye, eller det er tid til at skifte fra tremmeseng til juniorseng, men kontoen står i minus.

Her på siden får du et overblik over de butikker, der tilbyder dig at betale med børnepengekredit: 

Vi anbefaler

Betal med børnepenge også kendt som Børnepengekredit 1

★★★★★

SMARTKIDZ.DK

Hos Smartkidz har du mulighed for at købe med børnepengekredit.

De har et stort udvalg af børnetøj til alle størrelser og så er der dag til dag levering.

luksusbaby - børnepengekredit

★★★★★

Luksus Baby


Gratis børnepenge-betaling for medlemmer af deres kundeklub.

kids-world - børnepengekredit

★★★★★

Betal med børnepenge også kendt som Børnepengekredit 2

★★★★★

Betal med børnepenge også kendt som Børnepengekredit 3

★★★★★

loukruds - børnepengekredit

★★★★★

Loukrudt

Betal med børnepenge også kendt som Børnepengekredit 4

★★★★★

Betal med børnepenge også kendt som Børnepengekredit 5

★★★★★

Luksustrolden


Sådan betaler du med børnepengekredit

Redningen kan være at betale med de børnepenge, der endnu ikke er gået ind. Flere og flere webbutikker tilbyder nemlig, at du kan vente med at betale, til du får børnepenge næste gang. På den måde behøver du ikke at gå ned på kvaliteten eller lade din datter vandre rundt i for små støvler.

Hvornår får jeg børnepenge?

Børnepengene udbetales kvartalsvis, indtil barnet er 15 år. Derfra udbetales de månedligt, frem til barnet bliver 18 år og ikke længere har ret til børnepenge.

Udbetalingen af børnepenge sker på følgende datoer:

  • 20. januar
  • 20. april
  • 20. juli
  • 20. oktober

Når barnet fylder 15 år, udbetales børnepengene d. 20. i hver måned. Det betyder f.eks., at du efter d. 20. januar kan købe med børnepengekredit frem til næste udbetaling af børnepenge 20. april eller 20. februar, afhængigt af barnets alder.

Hvor meget får jeg i børnepenge?

Beløbet afhænger af alderen på dit barn. Du får et tilskud pr. barn, hvilket vil sige, at hvis du har to børn, kan du få to tilskud.

  • 0-2 år: 4.557 kr. i kvartalet
  • 3-6 år: 3.609 kr. i kvartalet
  • 7-14 år: 2.838 kr. i kvartalet
  • 15-18 år: 946 kr. om måneden

Som forældre får I første gang børnepenge i kvartalet efter, at jeres barn bliver født, og I får børnepenge sidste gang måneden inden, at barnet fylder 18 år.

Gratis at betale med børnepengenkredit

Gratis at betale med børnepengenkredit

Rigtig mange forhandlere af børnetøj og babyudstyr tilbyder, at du kan udskyde betalingen og betale med børnepengene. Typisk er det helt gratis, men enkelte steder betaler du et mindre gebyr på f.eks. 39. Det skyldes, at der i realiteten er tale om en type afbetalings-ordning, hvor du betaler hele beløbet på et senere tidspunkt.

Alternativet til at betale med børnepengene er at betale via en faktisk afbetalings-ordning. Her kan du købe ind for et valgfrit beløb frem for at holde dig inden for det beløb, du får udbetalt i børnepenge, og du behøver ikke at bruge alle børnepengene på noget, du allerede har købt.

I stedet kan du vælge at købe på afbetaling og afbetale dine køb med et mindre månedligt beløb. Det koster dog typisk lidt i renter og gebyrer at afbetale.

Det er vigtigt at være realistisk

Selvom det kan være rigtig rart at vente med at betale, til der næste gang går børnepenge ind, skal du samtidig overveje, om du kan undvære børnepengene til den tid.

Plejer de at gå til en tur i forlystelsespark, skal du vurdere, om I vil undvære den tur, og plejer de at dække underskuddet på kontoen, er det også værd at overveje, hvordan underskuddet så skal blive dækket, hvis du har brugt pengene på forskud.

Du kan også være interessert i følgende:

Vi håber at vores artikel omkring emnet “bøernepengekredit” har svaret på de spørgsmål du havde. Ellers er du velkommen til at kontakte os eller skrive en kommentar med dit spørgsmål herunder.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.

Skriv en kommentar