Black Friday seng

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kunne du godt tænke dig at opgradere din seng i forbindelse med Black Friday? Der er nu heller ikke noget så godt som at få en ny seng med nye, gode madrasser. Det er alfa og omega for, hvordan du sover om natten, og om du lykkes med at sove helt igennem.

Er din nuværende seng derfor ved at være udtjent, eller oplever du, at den ikke støtter godt nok op om din krop, giver det god mening at være på udkig efter en ny i forbindelse med Black Friday. 

Det er ikke kun telefoner, julegaver og højttalere, der bliver langet over disken på Black Friday. Også de større indkøb såsom en seng, madrasser, dyner og puder er også meget populære på en tilbudsdag som Black Friday. Derfor kan du sagtens være heldig at gøre et rigtig godt køb på en seng, hvis du venter frem til Black Friday og de efterfølgende dage. 

Hvorfor købe en seng på Black Friday? 

Der er som sagt rigtig gode chancer for, at du kan finde en god seng til en knivskarp pris på en dag som Black Friday. Butikkerne ved godt, at du og andre kunder bare sidder og venter på, at der kommer et godt tilbud – og der er derfor hård konkurrence butikkerne imellem for at vinde din gunst. 

Vil du derfor gerne undgå at bruge alt for mange penge på et produkt, der i forvejen er i den dyre ende, bør du tjekke samtlige online butikker og tilbudskataloger igennem op til Black Friday for at få den bedst mulige seng til den bedste pris. 

Fordelene ved at købe en seng på Black Friday er: 

  • Du kan potentielt spare mange penge 
  • Du får muligheden for billigt at opgradere din seng 
  • Madrasser eller andet tilbehør kan blive indkluderet i prisen

For at gøre det nemmere for dig selv i pris- og tilbudsjagten, kan du med fordel vælge nogle modeller ud, som du godt kunne tænke dig at holde øje med, når Black Friday, Cyber Monday og dagene indimellem løber af stablen. Det gør det nemmere for dig ikke at blive fristet af at købe en seng, som du ikke har brug for, eller som slet ikke passer ind i dit soveværelse. Tilbud er gode – men kun når man udnytter dem korrekt. 

Hold godt øje med tilbud hos onlinebutikkerne 

Er der nogen, der er gode til at fyre Black Friday tilbud af, så er det de online butikker. Du gør derfor dig selv en kæmpe tjeneste rent økonomisk ved at tjekke samtlige onlinebutikker igennem for deres udvalg af senge. 

Hold blandt andet øje med: 

Det er alle sammen butikker, hvor der er rigtig gode chancer for, at der dukker et tilbud op på en seng, som du bare ikke kan sige nej til. 

Relateret artikel: Black Friday bærbar computer

Køb en seng på afbetaling på Black Friday og få råd til julegaverne 

Er kontoen ikke helt med på, at du skal skifte sengen ud ny? Og vil du også gerne have råd til julegaverne? Så er der mulighed for at købe en seng på Black Friday på afbetaling. Det foregår helt som normalt med en månedlig ydelse, du skal betale af på. Forskellen er bare, at sengen koster det mindre, og at både renteudgifterne og gebyrerne derfor også er tilsvarende mindre.

Skal du derfor uanset hvad have en ny seng, og giver det kun mening med at købe en seng på afbetaling, har du mulighed for en yderligere besparelse, uden du behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller julegaverne. 

Relateret artikel: sovesofa på afbetaling

Sov godt igen med en Black Friday seng 

Uden god søvn fungerer man ikke, så når muligheden for et godt tilbud byder sig, er det bare med at slå til. Husk at holde øje i dagene op til, så du kan følge med i prisudviklingen og slå til, når det bedste tilbud byder sig. Vil du gerne prøve sengen, inden du køber den, kan du også reservere den online og derefter tage til den nærmeste forhandler for at prøve den af. Er den god nok, er det bare med at komme hjem og bestille den med levering til dørtrinnet!

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.