Køb Møbler til Black Friday og Spar 40-50%

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Black Friday møbler giver dig mulighed for at spare op til 40-50%. Har du en lejlighed, der skal møbleres? Eller har du bare brug for at skifte sofaen og de gamle spisebordsstole ud med nogle nye? Møbler er og har aldrig været særligt billige, hvilket gør dem til en stor økonomisk post, når det er tid til at skifte dem ud på grund af slid.

Ikke desto mindre er de svære at undvære, hvorfor det virkelig godt kan betale sig at vente til en dag som Black Friday, hvor tilbuddene sidder lidt mere løst hos butikkerne. For har du is i maven, og sørger du for at screene samtlige butikker for gode tilbud, kan du virkelig gøre en god handel. 

Hvorfor købe møbler på Black Friday? 

På Black Friday skal du naturligvis ikke købe møbler, bare fordi du har lyst, men fordi du rent faktisk har brug for det. Og har du det, er der rigtig mange penge at spare, da mange butikker typisk har tilbud på 10% og opefter på møbler på Black Friday. Selv en mindre besparelse som 10% kan gøre en verden til forskel for det samlede beløb, da møbler netop er dyre. 

Fordelene ved at købe møbler på Black Friday er, at:

  • Du kan få råd til nye og bedre møbler 
  • Du kan få møbler til billigere priser 
  • Du ikke behøver bruge alle dine optjente penge på nye møbler 

Det bedste du kan gøre for at spare mest muligt, er at holde øje med samtlige fysiske og online forretninger, der har Black Friday tilbud. For der kan være ret stor forskel på, hvor mange procenter butikkerne giver i besparelse. Tjek også gerne en måned eller to forinden, hvad priserne på de møbler, du gerne vil have, er. For det sikrer, at du ikke køber møbler, der forinden har fået priserne skruet i vejret, så det ligner et godt tilbud, når Black Friday løber af stablen. 

Hvilke butikker tilbyder Black Friday møbler?  

Møbler er meget populære at købe på Black Friday, hvilket har fået mange butikker til at tilbyde gode tilbud på denne dag. Du kan derfor både være heldig at falde over Black Friday møbler i de fysiske forretninger i dit nærområde såvel som online. 

Foretrækker du at handle online, så du også kan sidde og sammenligne priser, bør du holde øje med: 

  • Sofa.dk 
  • Jysk 
  • XL Møbler 
  • MøbelNord

Dette er blot nogle af de mange online forretninger, der kører med vilde priser på møbler på Black Friday. Når du shopper online, kan du også hele tiden holde øje med priserne og dermed sikre dig, at du får møblerne til den bedst mulige pris. 

Få råd til mere med møbler på afbetaling på Black Friday 

Møbler er som sagt lidt af en afskrivning i budgettet. Vil du gerne gøre det lidt mere humant, så du også efterfølgende har råd til julegaver og en god juleaften, kan du vælge at købe alle eller flere af møblerne på afbetaling

Ved at købe møbler på afbetaling undgår du at skulle lægge hele beløbet på én gang. Du kan derfor nøjes med at betale over en periode på 12 måneder eller mere, hvilket gør hverdagen lidt mere fornøjelig. 

Relateret artikler: sofa på afbetaling & seng på afbetaling

Husk at holde øje med renter og gebyrer, da du ved at købe møblerne på afbetaling med 0 kroner i rente og 0 kroner i gebyrer kan spare endnu flere penge i det lange løb. For undgår du renterne og en stor tilskrivning af gebyrer, skal du ikke betale en masse ekstra oveni for dine møbler – så er der også råd til den gode bøf om fredagen. 

Giv hjemmet en makeover med Black Friday møbler 

Man føler sig bare mest hjemme, når møblerne er dejlige at sidde i, og de bidrager til en hyggelig og hjemlig stemning. Med de gode tilbud på Black Friday behøver du ikke at holde dig tilbage eller at lade dig begrænse af økonomien. Med god tålmodighed og en grundig sammenligning af priser, er der ikke langt til en god og billigere makeover af dit hjem. 

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.