Black Friday mobil

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er din mobiltelefonen gået i stykker igen, igen? Eller er din nuværende bare ved at være så gammel og umoderne, at det er på tide med en ny og smart en af slagsen? Mobiler og særligt smartphones er bestemt ikke længere billige. I hvert fald ikke hvis de skal have smarte funktioner og være hurtige.

Men sådan noget koster mange penge, hvorfor det giver god mening at vente med at købe en mobil til Black Friday. For det er jo netop en dag, hvor der især er rigtig gode tilbud at hente på meget elektronik. Så har du tålmodighed til at vente, er der god chance for, at du kan gøre en god handel. 

🏷️ Shops med Black Friday tilbud

Hvorfor købe en mobil på Black Friday? 

Det vrimler med gode tilbud på Black Friday, hvilket i sig selv er grund nok til at have is i maven og vente med at slå til på denne dag. Det skal naturligvis også være fordi, du mangler den, så du ikke overbelaster miljøet yderligere ved at smide noget ud, der virker. 

Relateret artikel: mobil på afbetaling

Se også: Black friday deals på Airpods

Når du venter med at købe en mobil på en dag som Black Friday, kan du være heldig at kunne købe din drømmemobil til en vild timepris eller til rabatter på 10, 20, 30 eller måske endda 40 procent, hvis du er heldig. Du får ikke meget mobil for mindre end 2000 kroner – så der er hurtigt nogle hundrede kroner at spare, når bare der er 10% rabat.

Fordelene ved en Black Friday mobil er: 

  • Du sparer penge på dit køb 
  • Du kan få en bedre mobil, end hvad du ellers havde råd til 
  • Du behøver ikke tømme hele kontoen 

De økonomiske fordele bliver endnu større på en dag som Black Friday, hvis du forbereder dig i god tid op til. Er der nogle butikker, der kommer til at køre med vilde timepriser? Er der nogle elektronikbutikker, der kører med bedre tilbud end andre? Du kan meget nemt gøre et kup ved blot at brug en halv til en hel time på at gennemgå aviser for diverse upcoming Black Friday tilbud. 

Har du mulighed for det, kan du også sidde klar ved computeren flere gange i løbet af dagen for at tjekke op på timepriserne. Hvem ved, om du så kan få en mobil til halv pris? 

Hvilke butikker tilbyder Black Friday mobil? 

Er der nogen, der ikke vil gå glip af kunder på Black Friday, så er det elektronikbutikkerne. De storsælger på en dag som Black Friday, hvilket også får dem til at forkæle kunderne med de vildeste priser. 

Du bør derfor holde øje med: 

  • Proshop 
  • Elgiganten 
  • Computersalg 
  • Coolshop 

Alle disse er netbutikker og kommer med garanti til at køre vilde timepriser og vanvittige rabatter på mobiler og andet elektronik. Vil du derfor gerne gøre en god handel, bør du holde et stærkt øje med disse butikker hele dagen og i tiden op til Black Friday, så du ikke går glip af et vildt tilbud. 

Få råd til en ny mobil på Black Friday med afbetaling 

Vil du også gerne have råd til at købe julegaver på Black Friday, kan du købe din kommende mobil på Black Friday med afbetaling. Betingelserne er de samme som normalt, men du sparer en del på den månedlige ydelse, fordi du kan købe mobilen billigere end normalt. Holder du derfor lidt igen på grund af julegaverne, er der ingen grund til det takket være de mange muligheder, der er med køb på afbetaling. 

Forkæl dig selv med en mobil på Black Friday 

På Black Friday er der nærmest garanti for, at du finder din kommende mobil – i hvert fald hvis du godt kan lide et godt tilbud. Har du derfor brug for en ny, er det oplagt at forkæle dig selv med en på årets største tilbudsdag.

Nyhed: iPhone 13 på afbetaling

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.