Black Friday bærbar

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Mangler du en bærbar, men er du lidt for nærig til at give fuld pris for den? Der er heller ikke nogen grund til at give fuld pris for en bærbar, når du blot kan vente på, at det bliver Black Friday, og den kommer på tilbud. 

Black Friday var noget, vi i Danmark så meget underligt og skævt til, da det blev introduceret for mange år siden. Nu er det en fast del af udsalgs ræset op til jul, som mange går og glæder sig til bliver skudt i luften.

Er du også en af dem, der øjner chancen for et godt tilbud, er da der også god grund til det, da du ofte kan spare 25% på prisen som minimum. Det er naturligvis ikke lige så vildt som i USA – men lidt gode procenter er så absolut bedre end ingenting. 

🏷️ Shops med Black Friday tilbud

Hvorfor købe en bærbar på Black Friday? 

Som en næsten ugelang udsalgs-uge (selvom det egentligt kun er én dag), giver det næsten sig selv, hvorfor det er en god ide at købe en bærbar på Black Friday

  • Du kan potentielt spare mange penge 
  • Du kan få råd til en bedre bærbar 
  • Du kan få råd til ekstraudstyr til bærbar  

Black Friday er en forbrugsfest med mange og vanvittigt gode tilbud. Det betyder, at du reelt set kan være heldig at få råd til en bedre bærbar, end hvad dit udgangspunkt var, eller at du sparer så mange penge, at der også er råd til ekstraudstyr såsom en mus, højttalere, headset og hvad du ellers har brug for, når du bruger din bærbar. 

Når det så er sagt, skal du naturligvis være opmærksom på, at du ikke bliver snydt. Nogle netbutikker kan finde på at skrue ekstra op for priserne i perioden op til Black Friday, så det ser ud som om, at de giver et godt tilbud, selvom den måske reelt set blot udbydes til lidt under normalprisen. Hold derfor et skarpt og godt øje, når du går på jagt efter en Black Friday bærbar. 

Hvilke shops tilbyder Black Friday bærbare? 

Når skuddet er fyret af til Black Friday, vil alle netbutikker gøre deres for at få fat i din gunst. Derfor kan du nærmest være sikker på at finde en Black Friday bærbar hos samtlige online elektronikbutikker, som blandt andet omfatter: 

Alle disse netbutikker er generelt gode til at give deres kunder fantastiske tilbud, når de har kampagner, eller der er Black Friday. Derfor kan du med fordel se, om butikkerne alle har den bærbar, du går efter, så du kan sammenligne priser og få den til den bedst mulige pris. 

Køb en Black Friday bærbar på afbetaling 

På en stor købs-dag som Black Friday giver det endnu mere mening end normalt at købe en bærbar på afbetaling. For her får du mulighed for både at finde en god løsning, når det kommer til afbetaling, ligesom du skal betale mindre af på din valgte bærbar. 

De nævnte butikker ovenfor er også alle butikker, der tilbyder afbetalingsløsninger. Har du derfor ikke alle pengene til rådighed, når Black Friday ruller afsted, kan du stadig få bærbaren til en ekstra god pris. Husk blot at være opmærksom på renter og gebyrer, eller om du kan slippe med et symbolsk opstartsgebyr – for så er der mest i det at hente for dig rent økonomisk. 

Køb den bærbar du drømmer om på Black Friday 

Nu hvor Black Friday er kommet for at blive, og der hele tiden kommer flere og bedre tilbud til, er der ingen grund til ikke at benytte sig af lejligheden til at købe noget elektronik og en bærbar, som du længe har gået og ønsket dig. Black Friday strækker sig som regel over længere tid, så du kan faktisk også være heldig at finde endnu bedre tilbud i dagene op til eller efter. Vær derfor meget opmærksom, hvis du gerne vil have den bærbar, du drømmer om til den bedst mulige pris. 

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.