Betal med Paypal

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Paypal er en af verdens største betalingstjenester og er særligt populær at bruge i USA. Det er endnu ikke så populært at anvende tjenesten til betaling i Danmark. Endnu. For det er på vej i den anden retning, da flere og flere danske webshops vælger at benytte sig af Paypal.

Hvorfor betale med Paypal?

Betalingskortet eller MobilePay er de betalingsmidler, som langt de fleste danskere fortsat foretrækker at bruge. Så hvorfor begynde at bruge Paypal, når det fungerer fint med de nuværende løsninger?

Det der er smart ved Paypal er, at du ret nemt kan knytte dit betalingskort til den konto, du opretter hos Paypal. Det betyder med andre ord, at du ved at betale med Paypal faktisk kan undgå at skulle indtaste dine kortoplysninger, når du shopper tøj, elektronik eller noget helt tredje på nettet.

Det eneste du skal huske, når du vælger “betal med Paypal” er din e-mailadresse og den kode, du har valgt at have til Paypal-kontoen. Det er meget hurtigere og meget mere enkelt end at skulle indtaste kortnumre og kontrolcifre. Når du bruger Paypal, betaler du derfor direkte med dit betalingskort uden at indtaste oplysningerne. Det er nemt og enkelt.

Mange danske webshops tilbyder betaling med Paypal

Det kan sagtens betale sig at oprette en Paypal konto, da der efterhånden er mange webshops i Danmark, der tilbyder denne betalingsform for at gøre det lettere at betale for deres kunder. Det gælder både store og små butikker online.

Du kan derfor blandt andet købe følgende med Paypal: 

Der er derfor stor chance for, at dine favoritbutikker online tilbyder at betale med Paypal. Flere kommer hele tiden til hvilket betyder, at du inden længe kan handle alt det, du har brug for online med Paypal. Det giver derfor god mening at oprette en Paypal konto i dag – opret dig her.

Oplev også det store overblik over danske butikker med afbetaling.

Er betaling med Paypal sikkert at bruge til online handel?

Når du bruger Paypal til at betale for dine køb online, kan du være helt tryg. For det er lige så sikkert at bruge, som når du sidder og taster kortoplysningerne. Der er derfor ingen grund til at være bekymret for sikkerheden ved at benytte dig af denne tjeneste.

Som køber er du beskyttet af deres køberbeskyttelse, som inkluderer:

  • Tilbagebetaling af dine penge, hvis du ikke modtager din vare eller den afviger fra butikkens beskrivelse.
  • Beskyttelse mod bedrageri. De overvåger alle betalinger for at forhindre svindelmails, bedrageri og identitetstyveri.
  • Din betaling er krypteret. Butikkerne får derfor ikke adgang til dine kortoplysninger.

Du er derfor meget godt beskyttet og i flere tilfælde bedre, end hvis du betaler med en tjeneste som MobilePay. Du kan derfor trygt vælge betal med Paypal næste gang, du handler online.

Det er gratis at bruge Paypal ved online handel

Det er godt nok at være skeptisk overfor nye betalingstjenester, når du shopper online. Men, det behøver du ikke være her. For det er ganske gratis at bruge Paypal til at betale med hos de danske netbutikker. Du skal derfor ikke betale høje eller uretfærdige gebyrer.

Når du bruger det til betaling på en dansk webshop, kan du altid se den endelige pris. Du kan derfor hele tiden se den fulde pris, indtil du har gennemført betaling. Du vil derfor også nemt kunne se, at der absolut ingen gebyrer pålægges dig for at bruge Paypal som betalingsmiddel.

Der er dermed intet farligt eller kryptisk ved at oprette og bruge en Paypal konto til betaling online. Betalingen har faktisk aldrig været nemmere og hurtigere til gavn for dig, der også gerne vil bruge tid på andet end online shopping.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.