Bedste kamera telefon

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Mange faktorer spiller ind ved valget af ny telefon, men eftersom kameraet er én af de features, der konstant forbedres og i dag kan sidestilles med nogle af de bedste digitale kameraer, har netop telefonens kamera stor betydning for de fleste.

Hører du også til blandt dem, der gerne vil have mulighed for at tage knivskarpe billeder med din mobil, så bør du overveje følgende tre modeller, som hører til blandt markedets bedste kamera telefoner.

Top 3 bedste kamera telefoner

iPhone 11

Køb på afbetaling

Apple iPhone 11 bedste kamera telefon

Apple er kendt for at være ét skridt foran konkurrenterne, og det er Apple 11 da også et tydeligt bevis på. Her får du den hurtigste chip på markedet, et batteri, der virkelig overrasker, og en videokvalitet ud over det sædvanlige; her taler vi 4K-kvalitet med mulighed for op til 60 billeder i sekundet.

Dobbeltkameraet sørger for nogle virkelig gode billeder. Skal billederne være de absolut bedste, skal du dog have fat i modellen iPhone 11 Pro, som byder på intet mindre end et triplekamera med teleobjektiv, der er genialt til portrætfotos.

Kameraerne på en iPhone 11 inkluderer:

  • 12 MP bagkamera med vidvinkel og ultravidvinkel
  • 12 MP frontkamera

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10 plus - bedste kamera telefon

Køb på afbetaling

10 års jubilæum fejres med den bedste kamera telefon til dato fra Samsung Galaxys side. Samsung Galaxy S10+ kommer – ligesom iPhone 11 Pro og Huawei P30 Pro – med et triplekamera, der giver mulighed for fotografering på højde med professionelle kameraer. Du får blandt andet 123 grader vidvinkel og 2x optisk zoom.

Kameraerne på en Samsung Galaxy S10+ inkluderer:

  • 12 MP kamera
  • 12 MP zoom
  • 16 MP ultravidvinkel linse
  • 10 MP frontlinse med 8 MP ultravidvinkel linse

Udover kameraet får du med Samsung Galaxy S10+ skærmteknologien Infinity, der er på niveau med skærmkvaliteten i en biograf.

Huawei P30 Pro

Køb på afbetaling

Huawei P30 Pro - bedste kamera telefon

Noget af det, der har været revolutionerende ved Huawei telefoner, har været samarbejdet med Leica, der har sikret en usammenlignelig kamerateknologi. Med Huawei P30 Pro understreges effekten af samarbejdet.

Hele 4 Leica-kameraer sikrer dig muligheden for at tage de bedste billeder. Herunder:

  • 40 MP kamera
  • 20 MP ultravidvinkel linse
  • 8 MP telelinse
  • 32 MP frontkamera

Hvilken kamera telefon skal jeg vælge?

Alle tre ovenstående modeller er virkelig gode bud, hvis du ønsker at købe én af markedets bedste kamera telefoner. Hvilken af modellerne, du bør købe, afhænger dels af præferencer og dels af behov. Nogle er bare til iPhones, mens andre foretrækker Samsung eller de billigere Huawei-modeller.

Huawei P30 Pro har umiddelbart det bedste kamera, og er især vinderen, når det kommer til frontkameraet, som er mange skridt foran konkurrenterne. iPhone 11 byder dog på videooptagelse i verdensklasse, så hvis du foretrækker at filme frem for at fotografere, bør du overveje en iPhone – der også bare er ultralækker på rigtig mange andre punkter.

Samsung befinder sig lige i midten til en rimelig pris med et rigtig godt kamera og mange lækre features, herunder en skærmkvalitet for sig.

Du er måske også interesseret i

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.