Bærbar på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb bærbar på afbetaling her

Bærbar på afbetaling 2

★★★★★

MYWAY: Bærbar

Leder du efter et godt alternativ til afbetaling? Myway er svaret. Mens nogle fokuserer på elektronik, specialiserer myway sig i bæredygtige bærbare med en helhedsløsning.

Hos dem får du ikke kun en bærbar, men et altomfattende abonnement hvor alt fra forsikring til reparation er inkluderet. Og hvis uheldet er ude, er de klar til at hjælpe inden for 24 timer.

Proshop: Bærbar laptop på afbetaling

★★★★★

Proshop: Bærbar

Her finder du et bredt udvalg af almindelige og gamer bærbar.

Afbetaling gennem Klarna , hvor du kan købe nu og betale indenfor 30 dage.

Bærbar på afbetaling 3

★★★★★

FØNIKS.DK: Bærbar

Her finder du et af Danmarks største udvalg af bærbar-computere til alle formål.

Deres afbetaling foregår gennem Viabill og Ekspress Bank, hvor du kan dele betalingen op over 5 til 20 måneder.

SharkGaming: Bærbar på afbetaling

★★★★★

SharkGaming: Bærbar

Stort udvalg af stærke gamer bærbar, der selvfølgelig også kan bruges til hverdags bærbar.

De tilbyder afbetaling igennem ViaBill, så du nemt kan dele din regning op i flere dele.

Geek'd: bærbar på afbetaling

★★★★★

Geek’d: bærbar

Geek’d tilbyder bærbar på afbetaling med Viabill

De score 4.7 på Trustpilot og har fri fragt ved køb over 899 kr.

Computersalg.dk: laptop

★★★★★

Computersalg.dk: laptop

Hos Computersalg finder du et godt udvalg af bærbare i alle prisklasser.

Her kan du købe på afbetaling med Viabill, Klarna og SparXpress.

Refurb: Bærbar

★★★★★

Refurb: Bærbar

Skal det være en brugt bærbar, hvor man tænker på miljø samtidigt med at man får ny bærbar – så er dette valget.

Her tilbydes afbetaling gennem Viabill.

Bærbar afbetalings-eksempel:

Acer Swift X SFX16-51GAfbetaling
Kredit8.000 kr.
Månedlig ydelse399,95 kr.
Afbetalings-periode20 måneder
Kredit omkostninger2.380 kr.
ÅOP17,85%
Debitorrente0%
Totalt beløb10.380 kr.

Køb en bærbar på afbetaling, hvor der er mulighed for at dele betalingen udover det antal måneder som du ønsker.

Her i guiden hjælper vi dig med at finde den shop der matcher dine behov bedst. Vi tager et kig på hvad de tilbyder af bærbar/laptop og hvilken afbetalings-løsning de har.

Køb en bærbar på afbetaling

Netop fordi elektronik er blevet så stor en del af vores hverdag, er det ofte temmelig akut, hvis man mangler en bærbar. Det er sjældent, man har tid til at vente, til pengene er sparet sammen.

Når du køber en vare på afbetaling, betyder det, at du betaler beløbet tilbage i små bidder i stedet for på én gang. Det er altså en god løsning, hvis du ikke har pengene lige nu og her. Det kan også være, at du har de første par hundrede kroner, men mangler de sidste. Med en afbetalingsordning får du lidt ekstra tid til at skrabe pengene sammen.

3 gode gunde til at købe en bærbar på afbetaling:

  • Du slipper for renter og gebyrer ved de fleste løsninger
  • Du behøver ikke at betale det fulde beløb nu og her
  • Små månedlige ydelser

Du har måske gennemtjekket alle dine punge og næsten stirret dig blind på dit budget-skema, men til sidst har du måttet erkende, at du bare ikke på nuværende tidspunkt har pengene til det, du mangler. Det er ikke nogen skam , for sådan er der mange der har det.

Det er langt de færreste, der har råd til at hive flere tusinde kroner ud af deres budget. I stedet for at ærgre sig over de penge, du mangler, så gælder det om at se sig om efter en anden mulighed. Her kommer købet af en bærbar/laptop på afbetaling ind i billedet.

En bærbar computer kan næsten være uundværlig nu til dags. Hvad enten man arbejder på farten eller er studerende, så er en bærbar pc ofte det bedste valg. En bærbar kan man nemt og hurtigt folde sammen og smide i sin rygsæk eller taske.

Før i tiden var batteriet en stor hæmsko for de bræbare, da de sjældent kunne holde ret længe. Den tid er forbi nu, og langt de fleste bærbar kan holde strøm i mange timer. Det er vel og mærke hvis du ikke benytter den til nogle meget krævende programmer, spil eller ser film hele tiden. Ved normalt brug snakker vi flere timers batterilevetid per opladning. 

Bærbar afbetaling – køb nu betal senere

Computere er blevet en stor del af vores hverdag, det kan man ikke komme udenom. Derfor kan det også være meget kritisk, hvis man står og har brug for en bærbar computer her og nu, men ikke har pengene. Det kan eksempelvis være fordi man går på universitetet, og ens gamle computer er gået i stykker.

Når du køber en bærbar på afbetaling, så givet det dig muligheden for at købe nu – og betale senere. Det fungerer på den måde, at du får delt beløbet op i mindre bidder, og du betaler så et fast beløb pr. måned. 

NYHED: Du kan nu leje en bærbar på abonnomentbasis

Studie bærbar på afdrag

De mest populære bærbar til studiet er de tynde og lette bærbar, som kan holde strøm i mange timer, uden at skulle oplade.

Det er bl.a. MacBook på afbetaling (289,- pr mdr.), ASUS Vivobook (211,- pr. mdr.) og Acer Chromebook (173,- pr. mdr.). Disse bærbar er oplagt som studie-bærbar og til ikke-grafisk arbejdscomputer. Hvis du derimod har brug for en kraftfuld bærbar læs mere i vores afsnit omkring gamer bærbar.

Gamer bærbar med finansiering 

En gamer bærbar er en bærbar, som er gearet med high-end specs – især når det kommer til grafikkort. Når du skal kigge efter en god bærbar til videoredigering, gaming eller grafisk arbejde så er det især grafikkort, CPU, skærm og RAM du skal kigge efter.

I og med at disse komponenter er meget krævende betyder det også, at batteri-levetiden på disse bærbar ikke kan holde i mange timer, hvis du benytter computeren til hårdt arbejde. 

På grund af det dyrere hardware i din bærbar betyder det også at de er dyrere end din normale notebook.

Du kan godt finde en billig bærbar på afbetaling

Er du på udkig efter en billig bærbar, som stadigvæk kan klare de fleste opgaver uden problemer? Du behøver heldigvis ikke længere lede efter en brugt bærbar for at finde en til billige penge – oftest kan det faktisk ikke betale sig at købe en brugt bærbar, da den højst sandsynligt er out-dated, og de fleste ældre og brugte bærbar oplever især problemer med batterilevetiden. 

Du kan få fingrene i en lækker Acer Swift 1 for helt ned til 139,- pr. måned – eller 4.399,- kontant. Her taler vi altså om en bærbar computer med SSD harddisk, Intel Celeron processor og 4GB DDR3 RAM. 

FAQ

Kan man købe på rentefri afbetaling?

Ja, der findes løsninger hvor du ikke skal betale renter og gebyrer. Tag et kig på de shops vi har nævnt her i guiden og vælg en af dem, der tilbyder uden renter.

Hvor mange måneder skal man afbetale?

Det afhænger af den afbetalingsløsning som shoppen tilbyder. Ved nogen er det over 4 måneder, hvor det ved andre kan deles ud over hele 20 måneder.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.